Tilitoimisto Pieksämäki

Toimipisteen osoite

Lampolahdenkatu 6
76100 Pieksämäki
040 593 7200
arja.hamalainen@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Avoinna ma-to klo 8.30-16 ja pe 8.30-15

Toimisto auki kesä- ja elokuussa ti - ke 9.00-14.00. Maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin toimisto on suljettu. Heinäkuun ajan toimisto on auki ainoastaan keskiviikkoisin klo 9.00 - 14.00. Toimisto on kokonaan suljettuna 12.7. - 30.7.2021 välisen ajan.

Aukioloaikojen ulkopuolella olemme tavoitettavissa sopimuksen mukaan.

Arja Hämäläinen

Kirjanpito- ja palkkapalvelut

040 593 7200

Justus Peitola

Palvelutuotanto

050 379 7095

Niina Sipilä

Asiakkuudet

0447494266

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Pieksämäeltä?

Rantalainen Pieksämäki on toiminut alueella aiemmin Tiliarja Oy:na vuodesta 1997 ja jatkanut vuodesta 2019 samalla kokoonpanolla Rantalaisena. Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija. Pieksämäen toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Keskuskadulla. Saapuessasi meille voit jättää auton oven eteen parkkiin.

Sähköinen tilitoimisto Pieksämäellä

Taloushallinnon sähköistäminen tuo lisää tehokkuutta prosesseihin ja taloudellinen informaatio on saatavilla reaaliaikaisesti. Pieksämäen toimistolla käytössämme on useita sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja, joista valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa yritykselle parhaiten sopivan kirjanpito-ohjelman tai käytämme asiakkaalla valmiiksi käytössä olevia taloushallinnon ja palkanlaskennan työkaluja. Lisätietoja sähköisestä taloushallinnosta yleisesti Rantalaisella löydät täältä: Taloushallinnon ohjelmat.

Olemme käyttäneet Netvisoria jo vuodesta 2006 ja kaikki asiakkaamme ovat siirtyneet ohjelmaan 2010. Procountor otettiin käyttöön loppuvuodesta 2017. Meillä on Pieksämäellä vahva automatisoitujen ohjelmistojen tuntemus, mikä onkin suuri kilpailuetumme verrattuna alueen muihin toimijoihin.

Pieksämäen tilitoimistossa meillä sinua palvelee muutaman hengen tehokas ja ammattitaitoinen tiimi, jonka taustalla on apuna suuri 850 hengen ammattitaitoinen porukka. Taloushallinnon ammattilaisina ylläpidämme ammattitaitoamme ja kehitämme osaamistamme jatkuvalla kouluttautumisella. Rantalaisen Pieksämäen tilitoimistossa työskentelee myös arvostetun KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpitäjiä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta sähköisen taloushallinnon palvelua.

Procountor

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!