Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ammattilaisia työntekijöiksi, asiantuntijoiksi ja esimiehiksi. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, perheyrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja se onnistuu sinun kauttasi!

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä / Bokförare

Tarjoamme haastavia töitä asiakkaidemme taloushallinnon kokonaisvaltaisen kehittämisen parissa. Arvostamme reipasta otetta asiakaspalveluun, kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä!

Tilitoimisto Karjaa, Raasepori

Palkanlaskija

Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tule vahvistamaan Hämeenlinnan palkanlaskijoiden tiimiä omalla osaamisellasi!

Tilitoimisto Hämeenlinna

Palkkahallinnon asiantuntija

Etsimme nyt Turun tai Salon toimistollemme palkkahallinnon asiantuntijaa huolehtimaan asiakkaidemme palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Tilitoimisto Salo

Sovellusasiantuntija

Haemme nyt sovellusasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle omaan sovellustiimiimme. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän modernien taloushallinnon järjestelmien parissa, ja siksi toivomme hakijalta kiinnostusta teknologian kehitykseen taloushallinnossa.

Tilitoimisto Vantaa, Myyrmäki

Taloushallinnon asiantuntija

Turun toimistolle etsitään Procountor-ohjelmistoa hallitsevaa taloushallinnon asiantuntijaa. Hakijoilta toivotaan erityisesti osaamista Netvisor-ohjelman käytöstä. Tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa!

Tilitoimisto Turku

Taloushallinnon asiantuntija

Tampereen toimistollemme etsitään taloushallinnon asiantuntijaa, jolla on Lemonsoft-osaamista. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Tampere

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme Seinäjoelle taloushallinnon asiantuntijaa, jolla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmistoista, reipasta otetta asiakaspalveluun ja intoa työskennellä tiimissä.

Tilitoimisto Seinäjoki, Torikatu

Taloushallinnon asiantuntija (pääkaupunkiseutu)

Haemme kasvavaan ja nykyaikaiseen tiimiimme innokasta taloushallinnon asiantuntijaa. Tarjoamme haastavia töitä asiakkaidemme taloushallinnon kokonaisvaltaisen kehittämisen parissa. Arvostamme reipasta otetta asiakaspalveluun, sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä!

Tilintarkastusassistentti

Etsimme nyt kahta tilintarkastusassistenttia Tilintarkastus Rantalainen Oy:n Hyvinkään ja/tai Myyrmäen toimipisteeseen. Lupaamme sinulle hyvän koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet sekä erityisesti hienon mahdollisuuden tutustua laajasti pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastukseen.

Tilitoimisto Hyvinkää

Avoimet työpaikat somessa

Julkaisemme tietoa avoimista työpaikoistamme somessa. Avoimia paikkoja voit seurata Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä sekä Instagramissa. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin

Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan

RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tavoitteenamme on työllistää kaikki ohjelmaan osallistuvat.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus