Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ammattilaisia työntekijöiksi, asiantuntijoiksi ja esimiehiksi. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, perheyrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja se onnistuu sinun kauttasi!

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Etsimämme kirjanpidon ammattilainen osaa hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaitaan kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja toimia tiimissä.

Tilitoimisto Lahti

Palkanlaskija

Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tule vahvistamaan Hämeenlinnan palkanlaskijoiden tiimiä omalla osaamisellasi!

Tilitoimisto Hämeenlinna

Taloushallinnon asiantuntija

Turun toimistolle etsitään Procountor-ohjelmistoa hallitsevaa taloushallinnon asiantuntijaa. Hakijoilta toivotaan erityisesti osaamista Netvisor-ohjelman käytöstä. Tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa!

Tilitoimisto Turku

Taloushallinnon asiantuntija

Tampereen toimistollemme etsitään taloushallinnon asiantuntijaa, jolla on Lemonsoft-osaamista. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Tampere

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme Seinäjoelle taloushallinnon asiantuntijaa, jolla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmistoista, reipasta otetta asiakaspalveluun ja intoa työskennellä tiimissä.

Tilitoimisto Seinäjoki, Torikatu

Avoimet työpaikat somessa

Julkaisemme tietoa avoimista työpaikoistamme somessa. Avoimia paikkoja voit seurata Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä sekä Instagramissa. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin

Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan

RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tavoitteenamme on työllistää kaikki ohjelmaan osallistuvat.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus