Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ammattilaisia työntekijöiksi, asiantuntijoiksi ja esimiehiksi. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä Hämeenlinnaan

Haemme Hämeenlinnan toimistollemme kirjanpitäjää. Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen.

Tilitoimisto Hämeenlinna

Kirjanpitäjä Seinäjoelle

Etsimme ammattitaitoiseen ja kasvavaan joukkoomme kirjanpitäjiä Seinäjoelle. Etsimämme kirjanpidon ammattilainen ei pelkää hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaita kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja toimia tiimissä.

Tilitoimisto Seinäjoki

Kirjanpitäjä Tampereelle

Tampereella on nyt kirjanpitäjän vakituinen työ tarjolla 20 hengen osaavassa tiimissämme. Rantalaisella on tavoite olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Arvoihimme kuuluvat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Jos nämä puhuttelevat sinua, voit olla etsimämme henkilö!

Tilitoimisto Tampere

Kirjanpitäjät ja palkkahallinnon osaajat Saloon ja Turkuun

Haemme Turun ja Salon toimistoillemme kirjanpitäjiä sekä palkkahallinnon osaajia kasvavien tiimiemme tueksi. Tehtävässäsi huolehdit asiakkaidesi kirjanpidon tai palkanlaskennan tehtävistä.

Tilitoimisto Salo

Palkanlaskija Saloon tai Forssaan

Etsimämme palkkahallinnon ammattilainen osaa hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaitaan monipuolisesti eri palkkahallinnon tehtävissä ja toimia tiimissä. Kotitoimistonasi on halutessasi joko Salon tai Forssan toimisto.

Tilitoimisto Salo

Palkkahallinnon ja HR-osaajia Lahteen

Rekrytoimme nyt lisää palkkahallinnon ja hr-osaajia mukavaan työporukkaamme Lahdessa. Innostutko palkanlaskennan prosessien kehittämisestä ja monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä – tervetuloa meille!

Tilitoimisto Lahti

Talous- ja palkkahallinnon päälliköt Saloon ja Turkuun

Haemme Turun ja Salon toimistoillemme talous- ja palkkahallinnon päälliköitä luotsaamaan toimistojen arkea. Hakijoilta odotetaan kokemusta esimiestyöstä ja erityisesti näkemystä alaisten työn kehittämiseen.

Tilitoimisto Salo

Taloushallinnon päälliköt Hämeenlinnaan ja Forssaan (Somero)

Haemme Hämeenlinnan ja Forssan (Somero) toimistoillemme taloushallinnon päälliköitä. Vastaat tehtävässä toimistosi palvelutuotannon ohjauksesta ja toimit oman taloushallintotiimisi esimiehenä.

Tilitoimisto Hämeenlinna

Avoimet työpaikat somessa

Julkaisemme tietoa avoimista työpaikoistamme somessa. Avoimia paikkoja voit seurata Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä sekä Instagramissa.

Instagramissa pääset myös seuraamaan Rantalaisen työntekijöiden arkea eri puolilta Suomea. #rantalaisellatöissä

Linkit kaikkiin sosiaalisen median kanaviimme löydät sivun oikeasta alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin

Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan

RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tavoitteenamme on työllistää kaikki ohjelmaan osallistuvat.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

 

Tutustu Rantalaisen yrityskulttuuriin

Haluatko tietää lisää Rantalaisen yrityskulttuurista ja sitä ohjaavista tekijöistä? Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Lue lisää