Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita taloushallinnon eri tehtäviin. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä Euraan

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää modernilla otteella toimistoomme Euraan. Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta.

Tilitoimisto Eura

Kirjanpitäjä Huittisiin

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää modernilla otteella toimistoomme Huittisiin. Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta.

Tilitoimisto Huittinen

Kirjanpitäjä Joensuuhun

Etsimme kahta kirjanpitäjää modernilla otteella Joensuun toimistoomme. Toimintamme laajenee Joensuussa ja haluammekin nyt joukkoomme sinut, tämän päivän ja tulevaisuuden kirjanpitäjä. Ajatteletko, että muutos on mahdollisuus ja uudet ratkaisut ovat mahdollistajia? Innostutko iloisesta ja palvelualttiista työkulttuurista? Löytyykö sinulta KLT-tutkinto tai olet halukas suorittamaan sen? Uskotko, että asiakkaan auttaminen vie meidät pidemmälle?

Tilitoimisto Joensuu

Kirjanpitäjä Lahden toimistolle

Olet ehkä ollut aiemmin mukana taloushallinnon kiemuroissa ja miettinyt, voisiko asioita tehdä toisin. Olet ehkä aiemmin mappeja pyöritellessäsi miettinyt, voisiko ohjelmisto-osaamista ja taloushallintoa yhdistää toisiinsa tavoitteena tyytyväinen asiakas. Kommunikoit myös englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tule tiimiimme Lahden toimistolle!

Tilitoimisto Lahti

Kirjanpitäjä Orimattilaan ja Mäntsälään

Toimintamme laajenee Orimattilassa ja Mäntsälässä, joten etsimme lisävahvistusta kirjanpitäjä-tiimiimme. Oletko etsimämme sähköisen taloushallinnon osaaja? Palvelet asiakkaita ammattitaidolla ja ilolla. Tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Orimattila

Kirjanpitäjä pääkaupunkiseudulle

Haemme kasvavaan ja nykyaikaiseen tiimiimme kirjanpitäjää pääkaupunkiseudulle! Tarjoamme haastavan työkuvan asiakkaidemme taloushallinnon kokonaisvaltaisen kehittämisen parissa. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! Hae tehtävää viimeistään 30.6.2019.

Kirjanpitäjä Tuusulaan

Haemme oma-aloitteista kirjanpitäjää Tuusulaan, oletko se sinä? Arvostamme KLT-tutkintoa tai halua sen suorittamiseksi sekä tradenomi- tai muuta vastaavaa koulutusta. Katsomme isoksi eduksi  Procountor-ohjelmiston osaamisen sekä asiakaspalveluhenkisyyden. Työtehtävässä hoidat nimettyjä asiakkuuksia oma-aloitteisesti, teet tilinpäätös- ja veroilmoituksia sekä järjestät asiakaspalavereja ja raportoit asiakkaalle. Hae paikkaa 25.6.2019 mennessä!

Tilitoimisto Tuusula

Kirjanpitäjä Varkauteen ja Pieksämäelle

Etsimme kahta kirjanpitäjää modernilla otteella Varkauden ja Pieksämäen toimistoomme. Haemme kirjanpitäjiä vastaamaan tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta. Toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Pieksämäki

Palkanlaskija Forssaan

Etsimme Forssan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Rantalaisen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Kanta-Hämeen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Kokemuksesi perusteella tässä tehtävässä on mahdollista kasvaa tiimiesimiehen tehtävään, joten kokemus tämäntyyppisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tilitoimisto Forssa

Palkanlaskija Hämeenlinnaan

Etsimme Hämeenlinnan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Rantalaisen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Kanta-Hämeen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Kokemuksesi perusteella tässä tehtävässä on mahdollista kasvaa tiimiesimiehen tehtävään, joten kokemus tämäntyyppisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tilitoimisto Hämeenlinna

Palkanlaskija Tampereelle

Etsimme Tampereen kasvavaan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Tampereen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Pirkanmaan alueen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut.

Tilitoimisto Tampere

Palkanlaskija Turkuun

Turun palkanlaskentayksikköön etsitään kokenutta palkanlaskijaa. Tehtävässä pääsee vastaamaan asiakkaiden palkkahallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Aikaisempana koulutuksena arvostamme mm. merkonomi- tai tradenomiopintoja sekä PHT-tutkintoa.

Tilitoimisto Turku

Trainee -haku useisiin tehtäviin

Etsimme joukkoomme tulevaisuuden lupauksia työskentelemään taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, ohjelmistojen sekä myynnin ja markkinoinnin parissa. Syksyllä 2019 alkava RAN Trainee VI-ohjelman hakuaika on 15.5.2019 – 14.7.2019.

Trainee asiakkuustiimiin pääkaupunkiseudulle

Etsimme traineeta myynnin asiakkuustiimiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä työskentelet itsenäisellä otteella osana tiimiä. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän taloushallintoalan näköalapaikalla. Jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.7. mennessä!

Avoimet työpaikat somessa

Saat tietoa avoimista työpaikoistamme myös sosiaalisen median kanavissa. Pääset seuraamaan Instagramissa työntekijöidemme arkea eri puolilta Suomea. #rantalaisellatöissä

Linkit kaikkiin sosiaalisen median kanaviimme löydät sivun oikeasta alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan
RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tarjoamme vuosittain kymmenille opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä taloushallintoalan huippuammattilaiseksi.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Rantalaisen yrityskulttuuri
Haluatko tietää lisää Rantalaisen yrityskulttuurista ja sitä ohjaavista tekijöistä? Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Lue lisää