Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita taloushallinnon eri tehtäviin. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä Joensuuhun

Etsimme kahta kirjanpitäjää modernilla otteella Joensuun toimistoomme. Toimintamme laajenee Joensuussa ja haluammekin nyt joukkoomme sinut, tämän päivän ja tulevaisuuden kirjanpitäjä. Ajatteletko, että muutos on mahdollisuus ja uudet ratkaisut ovat mahdollistajia? Innostutko iloisesta ja palvelualttiista työkulttuurista? Löytyykö sinulta KLT-tutkinto tai olet halukas suorittamaan sen? Uskotko, että asiakkaan auttaminen vie meidät pidemmälle?

Tilitoimisto Joensuu

Kirjanpitäjä Lahden toimistolle

Olet ehkä ollut aiemmin mukana taloushallinnon kiemuroissa ja miettinyt, voisiko asioita tehdä toisin. Olet ehkä aiemmin mappeja pyöritellessäsi miettinyt, voisiko ohjelmisto-osaamista ja taloushallintoa yhdistää toisiinsa tavoitteena tyytyväinen asiakas. Kommunikoit myös englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tule tiimiimme Lahden toimistolle!

Tilitoimisto Lahti

Kirjanpitäjä Orimattilaan ja Mäntsälään

Toimintamme laajenee Orimattilassa ja Mäntsälässä, joten etsimme lisävahvistusta kirjanpitäjä-tiimiimme. Oletko etsimämme sähköisen taloushallinnon osaaja? Palvelet asiakkaita ammattitaidolla ja ilolla. Tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Orimattila

Palkanlaskija Haminaan

Etsimme Haminan palkanlaskentatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti Kymenlaakson alueen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Kysy lisää ja hae tehtävään 31.7.2019 mennessä!

Tilitoimisto Hamina

Palkanlaskija Tampereelle

Etsimme Tampereen kasvavaan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Tampereen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Pirkanmaan alueen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut.

Tilitoimisto Tampere

Palkkahallinnon palvelupäällikkö pääkaupunkiseudulle

Haemme pääkaupunkiseudulle palkkahallinnon palvelupäällikköä vakituiseen työtehtävään. Vastaat palvelupäällikkönä oman tiimisi palvelutuotannon ohjauksesta sekä toimit esimiehenä ja tukena tiimillesi. Hae tehtävää 15.8.2019 mennessä.

Trainee -haku useisiin tehtäviin

Etsimme joukkoomme tulevaisuuden lupauksia työskentelemään taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, ohjelmistojen sekä myynnin ja markkinoinnin parissa. Syksyllä 2019 alkava RAN Trainee VI-ohjelman hakuaika on 15.5.2019 – 14.7.2019.

Trainee asiakkuustiimiin pääkaupunkiseudulle

Etsimme traineeta myynnin asiakkuustiimiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä työskentelet itsenäisellä otteella osana tiimiä. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän taloushallintoalan näköalapaikalla. Jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.7. mennessä!

Avoimet työpaikat somessa

Saat tietoa avoimista työpaikoistamme myös sosiaalisen median kanavissa. Pääset seuraamaan Instagramissa työntekijöidemme arkea eri puolilta Suomea. #rantalaisellatöissä

Linkit kaikkiin sosiaalisen median kanaviimme löydät sivun oikeasta alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan
RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tarjoamme vuosittain kymmenille opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä taloushallintoalan huippuammattilaiseksi.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Rantalaisen yrityskulttuuri
Haluatko tietää lisää Rantalaisen yrityskulttuurista ja sitä ohjaavista tekijöistä? Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Lue lisää