Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita taloushallinnon eri tehtäviin. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Aulatyöntekijä pääkaupunkiseudulle

Etsimme joukkooomme asiakaspalveluhenkistä aulatyöntekijää. Odotamme sinulta iloista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkistä otetta. Arvostamme reipasta ja asioihin tarttuvaa asennetta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Hae paikkaa 6.9.2019 mennessä.

Kirjanpitäjä Lahteen

Etsimme sinua asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Haluatko työskennellä nykyaikaisissa työtiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Askonalueella? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian

Tilitoimisto Lahti

Kirjanpitäjä Mäntsälän toimistoomme

Etsimme sinua asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Mikäli innostuit tehtävästä, tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Mäntsälä

Myyntipäällikkö Kymenlaakson alueelle

Etsimme tuloshakuista ja aloitekykyistä myyntipäällikköä rakentamaan uusia asiakkuuksia Haminan ja Kotkan toimistoillemme. Toimenkuvaasi kuuluu asiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin aina prospektoinnista asiakkuuden aloitukseen asti. Tunnet modernit myynnin työkalut ja haluat myös olla aktiivisesti kehittämässä myyntiä.

Palkanlaskija Joensuun toimistolle

Etsimme palkanlaskijaa Joensuun toimistollemme. Olet juuri sopiva tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt palkkahallinnon parissa, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan.

Tilitoimisto Joensuu

Palkanlaskija Lahden toimistolle

Etsimme sinua palkanlaskija, joka haluat tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa, kehittäen toimintatapoja mutkattomasti ja asiakaslähtöisesti. Vastaat asiakkaidemme palkkapalvelun toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti – niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi konsultoida asiakkaitamme heidän palkkahallinnon eri prosesseissa.

Tilitoimisto Lahti

Palkanlaskija Tampereelle

Etsimme Tampereen kasvavaan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Tampereen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Pirkanmaan alueen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut.

Tilitoimisto Tampere

Toimistopäällikkö Kouvolan toimistolle

Vastaat toimistopäällikkönä Kouvolan toimistomme palvelutuotannon ohjauksesta sekä toimit esimiehenä ja tukena tiimille. Lisäksi vastuullasi on tiimin hallinnolliset työt, uusien asiakkaiden haltuunotto, asiakaspalaverit ja muut toimistopäällikön rooliin kuuluvat tehtävät. Lisäksi olennaisena osana työtäsi on asiakkuuksista vastaaminen.

Tilitoimisto Kouvola

Avoimet työpaikat somessa

Saat tietoa avoimista työpaikoistamme myös sosiaalisen median kanavissa. Pääset seuraamaan Instagramissa työntekijöidemme arkea eri puolilta Suomea. #rantalaisellatöissä

Linkit kaikkiin sosiaalisen median kanaviimme löydät sivun oikeasta alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan
RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tarjoamme vuosittain kymmenille opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä taloushallintoalan huippuammattilaiseksi.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Rantalaisen yrityskulttuuri
Haluatko tietää lisää Rantalaisen yrityskulttuurista ja sitä ohjaavista tekijöistä? Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Lue lisää