Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa

Rantalaisen tavoite on olla nyt ja tulevaisuudessa paras talous- ja palkkahallinnon työpaikka. Tämä tavoite on osa strategiaamme ja johtomme on sitoutunut sen toteuttamiseen. Tarjoamme asiantuntijoillemme hyvän ja vakaan työympäristön, reilun arvomaailman ja mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

3 syytä hakea Rantalaiselle töihin

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita ammattitaitoiseen joukkoomme. Meillä työskentelee asiantuntijoita monissa eri työtehtävissä, joita ovat mm. talous- ja palkkahallinnon asiantuntijat, sovellusasiantuntijat, palvelupäälliköt sekä asiakkuuksien, IT:n tai markkinoinnin parissa työskentelevät henkilöt. Katso avoimet työpaikkamme ja hae mukaan osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Avoimet työpaikat

Rantalaisen henkilöstöedut

Reilu palkkaus ja bonusjärjestelmä

Nykyaikaiset työvälineet ja työskentelytavat

Viihtyisät toimitilat hyvien yhteyksien päässä

Etätyömahdollisuus ja joustava työaika

Kattava työterveyshuolto

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu

Jatkuvat koulutusmahdollisuudet

Monipuoliset uramahdollisuudet

Mielenterveyden palvelut

Henkilöstöetuohjelma

Rantalaisen yrityskulttuuri

Yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteistamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Ollaksemme aidosti sitä nyt ja tulevaisuudessa, panostamme vahvasti henkilöstöömme ja hyvään yrityskulttuuriin. Yrityskulttuuriamme ohjaavia arvoja ovat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Haluamme luoda avoimen, innostavan ja luotettavan työympäristön, jossa jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään.

Tutustu myös Rantalaisen visioon ja missioon.

Ura Rantalaisella

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia opiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja meillä onkin aina harjoittelijoita talossa. Tutustu Rantalaisen harjoittelumahdollisuuksiin ja RAN Trainee -ohjelmaan.

Harjoittelumahdollisuudet ja RAN Trainee

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme