Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita taloushallinnon eri tehtäviin. Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä Euraan tai Huittisiin

Oletko työtä pelkäämätön, uusille ratkaisuille nälkäinen sähköisen taloushallinnon osaaja? Innostaako sinua iloinen ja palvelualtis työkulttuuri? Löytyykö taskustasi KLT tutkinto tai palava halu suorittaa se? Uskot, että hymy vie meidät pidemmälle ammattitaitoa unohtamatta. Tule osaksi kirjanpitotiimiämme Euraan tai Huittisiin. Haku on auki 29.4. asti!

Tilitoimisto Eura

Kirjanpitäjä Lahden toimistolle

Olet ehkä ollut aiemmin mukana taloushallinnon kiemuroissa ja miettinyt, voisiko asioita tehdä toisin. Olet ehkä aiemmin mappeja pyöritellessäsi miettinyt, voisiko ohjelmisto-osaamista ja taloushallintoa yhdistää toisiinsa tavoitteena tyytyväinen asiakas. Kommunikoit myös englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tule tiimiimme Lahden toimistolle!

Tilitoimisto Lahti

Kirjanpitäjä Seinäjoelle

Tehtävässä pääset vastaamaan asiakkaiden taloushallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Aikaisempana koulutuksena arvostamme mm. merkonomi- tai tradenomiopintoja sekä KLT-tutkintoa. Laskemme isoksi eduksi mm. Fivaldi- ja Netvisor-ohjelmistojen tuntemuksen. Tutustu tehtävään ja hae paikkaa 30.4. mennessä!

Tilitoimisto Seinäjoki

Kirjanpitäjä Tampereelle

Osana Tampereen kirjanpitotiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Pirkanmaan yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän taloushallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä mm. tarjoamalla erilaisia hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä etenemismahdollisuuksia. Tutustu tehtävään ja hae paikkaa 30.4. mennessä!

Tilitoimisto Tampere

Kirjanpitäjä Turkuun

Etsimme Turun kirjanpitotiimiin uutta vakituista kirjanpitäjää. Yhtiömme kasvaa jatkuvasti, minkä myötä tarvitsemme vahvistuksia myös Turun kirjanpitoyksikköön. Turun toimipisteemme on vastikään uusittu ja se sijaitsee Intelligate II:ssa, Turun Kupittaalla. Tutustu tehtävään ja hae paikkaa 30.4. mennessä!

Tilitoimisto Turku

Palkanlaskija Hämeenlinnaan

Etsimme Hämeenlinnan palkkatiimiin äitiysloman sijaista 1.7.2019 alkaen sekä palkanlaskijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtäviin etsitään sopivia henkilöitä, joilla on muutaman vuoden kokemus palkkahallinnon tehtävistä.

Tilitoimisto Hämeenlinna

Palkanlaskija Tampereelle

Etsimme Tampereen kasvavaan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Tampereen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Pirkanmaan alueen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut.

Tilitoimisto Tampere

Palkkahallinnon asiantuntija Lahteen

Sinä palkkahallinnon asiantuntija, hae työkaveriksemme Lahden toimistolle! Voisitko se olla juuri sinä? Tulet näppärästi toimeen järjestelmien kanssa, arvostamme erityisesti Netvisor tai Procountor-osaamista. Haluat tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa, kehittäen toimintatapoja mutkattomasti ja asiakaslähtöisesti.

Tilitoimisto Lahti

Palkkahallinnon asiantuntija, pääkaupunkiseutu

Toiminnan kasvaessa etsimme asiakaspalveluhenkistä palkkahallinnon asiantuntijaa pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kokoaikainen. Viimeinen hakupäivä on 12.5.2019

Reskontraosaajaa Lahteen

Haemme reskontraosaajaa Lahden toimistollemme! Onko sinulla kokemusta osto- ja/tai myyntireskontraan liittyvistä töistä? Entä haluaisitko päästä vielä kehittämään taloushallinnon osaamistasi? Jos sinua kiinnostaa työ Suomen parhaassa taloushallinnon työpaikassa ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa, tule meille työkaveriksi Lahden toimistolle!

Tilitoimisto Lahti

Suurasiakastiimin vetäjä, pääkaupunkiseutu

Etsimme nyt kunnianhimoista tekijää vetämään suurasiakastiimiä pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaidemme taloushallinnon prosessien ja kehittämisen parissa. Tehtävä sopii taloushallinnon kokeneelle konkarille tai intoa ja kunnianhimoa omaavalle nuoremmalle liiketoiminnan kehittäjälle. Hae paikkaa 30.4.2019 mennessä!

Avoimet työpaikat somessa

Saat tietoa avoimista työpaikoistamme myös sosiaalisen median kanavissa. Pääset seuraamaan Instagramissa työntekijöidemme arkea eri puolilta Suomea. #rantalaisellatöissä

Linkit kaikkiin sosiaalisen median kanaviimme löydät sivun oikeasta alalaidasta.

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan
RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tavoitteenamme on työllistää kaikki ohjelmaan osallistuvat.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Tutustu Rantalaisen yrityskulttuuriin
Haluatko tietää lisää Rantalaisen yrityskulttuurista ja sitä ohjaavista tekijöistä? Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Lue lisää