Apteekit

Apteekkiala kuuluu Rantalaisen erityisosaamiseen. Meiltä löytyy asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet apteekkien kirjanpitoon, palkanlaskentaan, verotukseen sekä apteekin perustamisen tukemiseen. Asiantuntijamme tuntevat toimialaa koskevat erityiset lainalaisuudet ja heillä on kattava kokemus apteekkialan taloushallinnosta.

Rantalainen apteekkien ja apteekkarien tukena

Apteekkialan asiantuntijamme tuntevat toimialan lainalaisuudet ja osaavat hoitaa apteekkisi kirjanpidon ammattitaidolla. Hoidamme kirjanpitosi kuntoon, jotta voit keskittyä omaan yritystoimintaasi.

Tarjoamme palkkahallintoratkaisuja, jotka on laadittu apteekkialaan sopiviksi. Tunnemme apteekkialan työehtosopimukset ja muut erityispiirteet.

Autamme apteekkareita apteekin kaikissa elinkaaren vaiheissa apteekin perustamisesta alkaen. Aloittavalle apteekkarille olemme tukena muun muassa yrityksen lisäämisessä kaupparekisteriin ja verohallinnon rekistereihin, neuvomme ja opastamme mm. toimitila- ja vakuutusasioissa sekä henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä. Kartoitamme yhdessä apteekin perustarpeet ja luomme vankan pohjan sen tulevaisuudelle.

Apteekin elinkaaren aikana tulee eri tilanteita, joissa kannattaa hyödyntää veroasiantuntijan osaamista. Veroasiantuntijamme ovat apunasi mm. verotuksen suunnittelussa, veroneuvonnassa ja -kartoituksessa.

Rantalaisen tarjoamat palvelut apteekeille toimialaosaamisella: