HR-palvelut

Ketterä HR on yrityksen kilpailuetu

Parhaimmillaan HR-palvelut tukevat yrityksen liiketoimintaa sekä kehittävät organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Jos asiakaslupaukset ovat HR:n ytimessä ja työsuhteen elinkaari on otettu kokonaisuudessaan haltuun, yritys kykenee reagoimaan nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Toimiva HR on yrityksen kilpailuetu, jonka kehittämiseen Rantalaisen HR-palvelut keskittyvät.

HR-kumppanuus on meille sydämen asia

 

Parhaimmillaan HR tukee yrityksen liiketoimintaa sekä kehittää organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Kun työntekijäkokemus on liiketoimintalähtöisen HR-työn ytimessä ja työsuhteen elinkaari hyvin hallussa, yritys kykenee reagoimaan nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Me Rantalaisella haluamme olla mukana luomassa HR-työn tulevaisuutta yhdessä asiakkaittemme kanssa!

HR-palveluidemme lähtökohtana on, että asiakkaamme oppivat tuntemaan henkilöstönsä menestys- ja riskitekijöitä ja pystyvät hyödyntämään tätä tietoa liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Pyrimme ennakoimaan, vastaamaan työelämän haasteisiin sekä löytämään ratkaisuja jo ennen kuin ongelmia syntyy. Haluamme toimia asiakkaidemme kumppanina yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Ulkopuoliseen HR-apuun turvautuminen on kustannustehokas keino yrityksille löytää oleelliset asiat omasta henkilöstöhallinnostaan. Me Rantalaisella otamme tilanteen haltuun kokonaisvaltaisesti ja kunnolla, jolloin säästyy aikaa epävarmalta ja suunnittelemattomalta toiminnalta.

 

HR-palvelut ihmisiltä ihmisille

 

HR-päällikköpalvelut

Personoitu jatkuva palvelu tarpeesi mukaan

HR Help Desk

Matalan kynnyksen työsuhdeneuvontaa

Palkkayhdyshenkilö

Palkka-asioiden koordinointi asiakkaalla

Lakisääteiset HR-dokumentit

Tuotepaketit siitä, mitä työnantaja tarvitsee

HR-projektit

HR-kartoitus, osaamiskartoitus, työnantajabrändäys, kysy meiltä!

Miksi valita ulkoinen HR-kumppani?

 

Kattava kokonaispalvelu

Tulemme juuri niin lähelle kuin sinä ja henkilöstösi haluatte. Autamme arjen ad hoc-tilanteissa, kehitämme strategisesti henkilöstöhallintoanne, otamme tärkeän roolin työsuhdeneuvonantajana ja sparraamme esihenkilöitä ja johtoa. Juuri siinä määrin kuin on tarve.

Henkilökohtainen HR-kumppani

Jokaisella HR-päällikköpalveluasiakkaallamme on oma nimetty asiantuntijansa, joka sparraa, ohjaa, auttaa ja kehittää HR-toimintoja liiketoimintastrategianne mukaisesti. Asiantuntijoillamme on lisäksi tukenaan innostunut HR-tiimi, jossa HR-alan ammattilaiset iskevät viisaat päänsä yhteen ja etsivät oikeita ratkaisuja työyhteisöjen haasteisiin.

Ajan ja vaivan säästäminen

Keskity yrityksesi ydintehtävään ja anna meidän ottaa sopiva vastuu HR-prosesseista ja työyhteisön kehittämisestä. Selvitämme puolestasi lain ja työehtosopimusten kiemurat, hyödynnämme kattavaa verkostoamme haasteellisissa tilanteissa ja tuuraamme tarvittaessa omia asiantuntijoitanne.

Riskien minimointi

Olemme kustannustehokas palvelu, jota voi hyödyntää juuri silloin, kun on tarve – veloitamme vain tehdystä työstä. Jos nimetty HR-kumppanisi esimerkiksi sairastuu tai siirtyy uusiin haasteisiin, toinen HR-tiimiläinen astuu hänen saappaisiinsa. Olemme tukena myös silloin, jos omat HR-asiantuntijasi ovat tilapäisesti poissa pidempään.

Kehityskohteiden tunnistaminen

Meillä on toimivat ja testatut työkalut kriittisten kehitystarpeiden tunnistamiseen. Luomme kanssasi liiketoimintaa tukevat tavoitteet HR:lle ja lähdemme kehityssuunnitelma suuntaviivana kohti toimivia HR-käytäntöjä. Tavoitteenamme on palvella jokaisen asiakkaamme yksilöllisiä tarpeita.

Tulevaisuus on tiedossa

Tunnemme toimintaympäristömme ja elämme muutosta todeksi työyhteisöissä. Tulkitsemme lakimuutokset puolestasi ja tuomme ne arkeen mukaan: mitä tämä tarkoittaa juuri teidän näkökulmasta? Pyrimme ennakoimaan tulevaa ja tulkitsemaan tietoa niin, että saat parhaat edellytykset henkilöstösi hyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämiseksi.

HR-työn vuosikello

HRM-asiantuntemus

 

Monissa yrityksissä ei ole olemassa erillisiä henkilöstöjohtamisen asiantuntijoita, vaan henkilöstöhallintoa hoidetaan vasemmalla kädellä. Rantalaisen HRM-asiantuntijapalvelut ovat asiakkaan apuna jatkuvana palveluna, mikäli yritys kaipaa henkilöstöasioihinsa asiantuntijan konsultointia. Rantalaisen laajaa osaamista voi hyödyntää esimerkiksi haastavimmissa HR-suhdeasioissa tai esimerkiksi ottaa avuksi jatkuvana palveluna, jos yrityksellä ei ole omaa HR-osastoa. Asiantuntijamme tukevat asiakasta työsuhdeasioissa sekä HR-päällikköpalveluissa.

Tarjoamme muun muassa seuraavia HRM-asiantuntijapalveluja:

  • HR-projektit (esim. työsuojelutarkastuksen tai muutosneuvotteluiden läpivienti)
  • Työsuhdeasioissa neuvominen
  • Lakisääteisten henkilöstösuunnitelmien laatiminen
  • HR-päällikköpalvelut eli ulkoistettu HR
  • Puhelinpalvelu
  • Uuden työnantajan starttipaketti

HRM-järjestelmät

 

HR-digitalisaation avulla HRM-järjestelmissä henkilöstöhallinnon prosessit toimivat sähköisessä ympäristössä. HRM-järjestelmä tehostaa HR-toimintoja ja säästää aikaa muun muassa tärkeään henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen.

HRM-järjestelmästä löytyy muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • HRM-järjestelmän henkilöstöhallinto voidaan integroida palkanlaskennan kanssa, jolloin palkanlaskenta saa tarvitsemansa tiedot suoraan ilman välikäsiä.
  • Koko työsuhteen elinkaari aina rekrytoinneista kehityskeskusteluihin ja työsuhteen päättämiseen asti voidaan hallinnoida HRM-järjestelmässä sähköisesti.
  • HR-järjestelmä huolehtii muistamisesta; kuten hälytykset koeaikakeskusteluihin, merkkipäiviin ja vaikka ensiapukoulutusten päivittämiseen.
  • HRM-järjestelmästä voidaan tuottaa erilaisia henkilöstöraportteja strategisen ohjaamisen tueksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HR-raportointi

 

HR-raportoinnin avulla voidaan mitata ja analysoida, kuinka yrityksen toimenpiteet ja henkilöstön kanssa sovitut tavoitteet ovat toteutuneet. Lisätietoa raportointityökalusta.

Ota yhteyttä!

Saana Heikkilä

Palvelupäällikkö, PHT

010 321 6507