Taide- ja kulttuuriala

Meillä Rantalaisella on vahva kokemus taide- ja kulttuurialan taloushallinnon erityispiirteistä. Taloushallinnon ammattilaisemme pystyvät auttamaan muun muassa alalle ominaisessa projektiseurannassa.

Kulttuurialan kirjanpito ja palkanlaskenta

Luomamme kokonaisvaltainen taloushallinnon ratkaisu taide- ja kulttuurialan yrityksille rakentuu henkilökohtaisen palvelun ja alan erityispiirteiden ympärille. Alan asiakkaita on esitelty tarkemmin Rantalaisen Taide- ja kulttuurialan taloushallinto -esitteessä.

Taloushallinnon ammattilaistemme vahvuutena on alan erikoisosaaminen, tukihakemukset (mm. SES ja STEA) ja asiakaslähtöinen palvelu. Asiantuntijatiimimme takaavat palvelun jatkuvuuden myös suurten produktioiden ja lomien kohdalla.

Tutustu tarkemmin yksittäisiin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluihimme:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Illume Oy

Vuonna 1987 perustettu Illume Oy on dokumenttielokuviin erikoistunut tuotantoyhtiö. Yhtiö tuottaa elokuvia ja tv-sarjoja, sekä teatterilevitykseen että televisioon. Illume arvostaa erityisesti Rantalaisen kulttuurialan osaamista.

 

Lue lisää

Elokuvayhtiöiden talousopas

Olemme laatineet oppaan, joka avaa elokuva-alan taloushallinnon erityispiirteitä ja käsittelee tarkemmin mm. elokuvayhtiöille ominaisia kirjanpidon, projektiseurannan ja raportoinnin tapoja. Mukana on myös asiaa alan rahoituksesta, vakuutuksista ja sopimuksista.

Lataa opas