Taide- ja kulttuuriala

Meillä Rantalaisella on vahva kokemus taide- ja kulttuurialan taloushallinnon erityispiirteistä. Taloushallinnon ammattilaisemme pystyvät auttamaan muun muassa alalle ominaisessa projektiseurannassa.

Kulttuurialan kirjanpito ja palkanlaskenta

Luomamme kokonaisvaltainen taloushallinnon ratkaisu taide- ja kulttuurialan yrityksille rakentuu henkilökohtaisen palvelun ja alan erityispiirteiden ympärille.

Taloushallinnon ammattilaistemme vahvuutena on alan erikoisosaaminen, tukihakemukset (mm. SES ja STEA) ja asiakaslähtöinen palvelu. Asiantuntijatiimimme takaavat palvelun jatkuvuuden myös suurten produktioiden ja lomien kohdalla.

Tutustu tarkemmin yksittäisiin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluihimme:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Illume Oy

Vuonna 1987 perustettu Illume Oy on dokumenttielokuviin erikoistunut tuotantoyhtiö. Yhtiö tuottaa elokuvia ja tv-sarjoja, sekä teatterilevitykseen että televisioon. Illume arvostaa erityisesti Rantalaisen kulttuurialan osaamista.

 

Lue lisää

Elokuvayhtiöiden talousopas

Olemme laatineet oppaan, joka avaa elokuva-alan taloushallinnon erityispiirteitä ja käsittelee tarkemmin mm. elokuvayhtiöille ominaisia kirjanpidon, projektiseurannan ja raportoinnin tapoja. Mukana on myös asiaa alan rahoituksesta, vakuutuksista ja sopimuksista.

Lataa opas