Tilitoimisto Järvenpää

Toimipisteen osoite

Rantakatu 3 A
04400 Järvenpää
010 321 6500
marjo-riitta.takkinen@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma - to klo 9.00 - 15.00. Perjantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Marjo-Riitta Takkinen

Kirjanpitopalvelut ja asiakkuudet

010 321 6509

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Järvenpäästä?

Rantalaisen tilitoimisto Järvenpäässä palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Näiden peruspalveluiden lisäksi avustamme asiantuntijapalveluissa, kuten esimerkiksi yritysverotuksessa, sukupolvenvaihdoksissa, HR-palveluissa tai yrityksen perustamisessa.

Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija, talouspäällikkö tai tiimi, jonka apuun voit turvautua kaikissa kirjanpidon ja palkanlaskennan kysymyksissä.

Järvenpään tilitoimiston monialainen osaaminen

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta.  Rantalaisen tilitoimisto Järvenpäässä on erikoistunut rakennusyrityksiin sekä yrittäjien taloushallinnon hoitamiseen. Tilitoimisto Järvenpää tuntee näiden toimialojen erikoispiirteet, jolloin pystytään tarjoamaan lisäarvoa taloushallinnon hoitamiseen. Lisätietoa toimialakohtaisista ratkaisuistamme löydät täältä: Suuret ja tuotannolliset yritykset.

Rantalainen Järvenpää palvelee monilla eri kirjanpito-ohjelmilla

Tilitoimisto Järvenpää palvelee asiakkaitaan monilla eri kirjanpidon ohjelmilla. Tilitoimistolla on käytössään kirjanpito ja palkkahallinnon ohjemista esimerkiksi Netvisor, Procountror, Fivaldi ja Lemonsoft. Löydät lisätietoja sähköisen taloushallinnon järjestelmistämme täältä: Sähköisen taloushallinnon järjestelmät.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!