Yhdistykset ja järjestöt

Rantalainen on vahvasti mukana paikallisessa urheiluseuratoiminnassa ja tukemassa erilaisia yhdistyksiä. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaidemme kohtaaminen ovat vahvinta osaamistamme tällä alalla.

Yhdistysten ja järjestöjen tukena

Hallitsemme yhdistystoiminnan erityispiirteet ja toimintaympäristön sekä tuemme yhdistystoimintaa toimivalla ja luotettavalla taloushallinnolla. Sähköinen taloushallinto ja nykyaikaiset ohjelmistoratkaisut mahdollistavat reaaliaikaisen talouden seurannan ja avoimen tiedon jakamisen yhdistyksen sisällä. Tämä puolestaan lisää luottamusta yhdistystä kohtaan.

Kirjanpidon ja palkanlaskennan osalta Rantalainen on yhdistysalan merkittävä toimija ja taloushallinnon kumppani. Asiantuntemuksemme mahdollistaa taloushallinnon kehittämisen seurojen varsinaisen toiminnan tueksi. Tähän kuuluvat mm. toimiva jäsenmaksuseuranta, tehokkaat matkalaskuprosessit ja asiantunteva palkkioiden käsittely.

Moderni sähköinen taloushallinto on yhdessä tekemistä ja avointa tiedon jakamista. Tätä varten tarjoamme joustavia ohjelmistoratkaisuja, jotka lisäävät avoimuutta taloushallinnossa. Ohjelmiston avulla mm. yhdistyksen kirjanpito ja tilinpäätös helpottuvat, kun kaikki tieto on yhdessä paikassa.

Taloushallinnon käsikirja ohjaa toimintaa

Yllä mainittujen palvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon käsikirjan sekä räätälöityjä koulutuksia ja asiantuntijapalveluja yhdistystoiminnan tueksi. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa yhdistysseminaarin, jossa alan asiantuntijat käsittelevät yhdistys- ja järjestöpuolen taloushallinnon ajankohtaisia teemoja.

Tutustu tarkemmin yksittäisiin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluihimme:

Mikäli olet vasta perustamassa yhdistystä, kannattaa tutustua myös meidän palveluihin yrityksen ja yhdistyksen perustamisessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhdistys- ja järjestöalan asiakkaitamme

Icehearts

Icehearts Ry:n toiminta käynnistyi Vantaalla vuonna 1996. Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu.

 

Lue lisää

Rahtarit Ry

Rahtarit Ry on raskaan kaluston ammattikuljettajien ja kuljetusalan yrittäjien valtakunnallinen koulutus- ja vapaa-ajan järjestö. Järjestö on perustettu vuonna 1973 ja sen toimitilat sijaitsevat Mäntsälässä. Rahtarit Ry etsi kirjanpitäjän eläköitymisen jälkeen paikallista, riittävän suurta ja varahenkilöjärjestelmän omaavaa tilitoimistoa.

 

Lue lisää