Tilitoimisto Salo

Toimipisteen osoite

Salorankatu 5-7
24240 Salo
010 324 3250
sari.huuhka@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Avoinna ark. 8-16

Merja Rahtu

Kirjanpitopalvelut

010 324 3272

Sari Huuhka

Palvelujohtaja

010 324 3251

Tuuli Lehtinen

Palvelujohtaja, HR- ja palkkapalvelut

010 324 3255

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Salosta?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija.

Tilitoimisto Salo sijaitsee keskeisellä paikalla, vanhassa Nokian talossa, nykyisessä Astrum keskuksessa. Salon toimipisteen palveluihimme kuuluu kuukausittainen kirjanpito, palkanlaskenta sekä muut taloushallinnon asiantuntijapalvelut. Salossa sinua auttaa tiivis asiantuntijatiimi, jonka tukena on myös iso organisaatio ja sen tuoma osaaminen.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Tuotamme yrityksille ja yhteisöille sekä kuukausikirjanpitoja että vuosikirjanpitoja. Tilinpäätöspalvelu ja veroilmoittaminen kuuluvat osaksi kirjanpitopalveluja. Halutessasi voit ottaa käyttöön Rantalaisen suosittelemana sopivan ohjelmiston ja hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja. Tapauskohtaisesti voimme käyttää yritykselläsi jo olemassa olevaa kirjanpito-ohjelmaa. Kirjanpito-ohjelmista tuttuja meille ovat mm. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor ja Admicom.

Palkkahallinnon palvelumme muodostuu useista osista, joista räätälöimme asiakasyritykselle sopivan kokonaisuuden. Palvelu on myös joustavasti yhdistettävissä muuhun palvelutarjontaamme, kuten kirjanpito- ja CFO-palveluihin. Autamme ohjelmistoriippumattomana kumppanina myös liiketoimintaan sopivan ohjelmistokokonaisuuden valinnassa. Kaiken tämän tukena ovat HR-palvelut, joita voidaan hyödyntää erilaisissa palkkahallinnon muutos- ja kehityskohdissa.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!