Tilitoimisto Varkaus

Toimipisteen osoite

Petäikönkatu 9 B 51
78200 Varkaus
044 538 8126
katriina.poraharju@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma - to klo 8.30 - 16.00 ja perjantaisin klo 8.30 - 15.00.

Katriina Poraharju

Kirjanpitopalvelut

044 538 8126

Justus Peitola

Palvelutuotanto

050 379 7095

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Varkaudesta?

Rantalaisen tilitoimisto Varkaudessa on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Tilitoimisto Varkaudessa sinua palvelee samaan tiimiin kuuluvaa väkeä, kuin Pieksämäen toimipisteeseen.  Ammattitaitoinen muutaman hengen tiimi varmistaa, että talousasiasi ovat kunnossa. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija. Pyrimme olemaan paras paikallinen tilitoimisto ja haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaillemme helpompaa arkea.

Varkauden toimispiste sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Petäikönkatu 9 B 51 ja meille saapuessasi voit pysäköidä auton toimistomme eteen. Lämpimästi tervetuloa!

Sähköinen tilitoimisto Varkaudessa

Taloushallinnon sähköistäminen tuo lisää tehokkuutta prosesseihin ja taloudellinen informaatio on saatavilla reaaliaikaisesti. Varkauden toimistolla käytössämme on useita sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja, joista valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa yritykselle parhaiten sopivan kirjanpito-ohjelman tai käytämme asiakkaalla valmiiksi käytössä olevia taloushallinnon ja palkanlaskennan työkaluja. Lisätietoja sähköisestä taloushallinnosta yleisesti Rantalaisella löydät täältä: Taloushallinnon ohjelmat.

Olemme käyttäneet Netvisoria jo vuodesta 2006 ja kaikki asiakkaamme ovat siirtyneet ohjelmaan 2010. Procountor otettiin käyttöön loppuvuodesta 2017. Meillä on Varkaudessa vahva automatisoitujen ohjelmistojen tuntemus, mikä onkin suuri kilpailuetumme verrattuna alueen muihin toimijoihin. Taloushallinnon ammattilaisina ylläpidämme ammattitaitoamme ja kehitämme osaamistamme jatkuvalla kouluttautumisella. Rantalaisen Varkauden tilitoimistossa työskentelee myös arvostetun KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpitäjiä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta sähköisen taloushallinnon palvelua.

Procountor

Netvisor Professional

Kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut meiltä

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!