Tilitoimisto Hyvinkää

Toimipisteen osoite

Sahakuja 4
05800 Hyvinkää

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
Kesäaukioloaika (1.6-28.8): avoinna ma ja to klo 9-14 tai sopimuksen mukaan (suljettu kokonaan kesälomakaudella 20.7.-31.7.)
010 324 3300
mila.uhlgren@rantalainen.fi

Mila Uhlgren

Kirjanpitopalvelut

010 324 3139

Leena Rantanen

Palkkapalvelut

010 324 3161

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Jukka Laamanen

Asiakkuudet

010 324 3137

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Hyvinkäältä, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Tilitoimisto Hyvinkää palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Hyvinkään tilitoimistoon pääset saapumaan junalla kävelymatkan päähän tai sitten omalla autolla. Parkkipaikkoja löytyy toimiston edestä.

Tilitoimisto Hyvinkäällä räätälöidään asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava kustannustehokas palvelukokonaisuus. Onnistuneen palvelun takaa asiakkaalle nimetty oma tiimi, joka koostuu ainakin kirjanpitäjästä ja palkanlaskijasta. Erityisasiantuntijapalvelumme ovat lisäksi asiakkaan apuna esimerkiksi yritysjärjestelyihin, verotukseen tai kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käytössä monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot

Käytössämme on paljon erilaisia taloushallinnon ohjelmia, kuten Netvisor, Procountror, Fivaldi, Navision. Kaikki sähköisen taloushallinnon ohjelmat löydät täältä: taloushallinnon ohjelmat.

Peruskirjanpidon lisäksi tarjoamme yrityksellesi lisäarvoa erilaisilla taloushallinnon raportoinnin työkaluilla. Operatiivisiin järjestelmiin integroitu Rantalainen BI-raportointijärjestelmä on integroitavissa Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja näin vapauttaa aikaa automatisoimalla koko raportointiprosessin.

Hyvinkäällä tilintarkastuspalvelut

Rantalaisen sisaryhtiö Tilintarkastus Rantalainen Oy on viranomaisen rekisteröimä Tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastus Rantalainen Oy:n asiantuntijaorganisaatio muodostuu KHT- ja HT-tilintarkastajista sekä heidän assistenteistaan. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen alueille.

Tilintarkastus Rantalainen Oy on dynaaminen tilintarkastusyhteisö, jonka palveluvalikoimasta vastaa 15 henkilön tiimi. Tilintarkastukset pyrimme aina suorittamaan mahdollisimman sähköisesti, ja kokemusta meillä on erityisesti Fivaldin, Netvisorin, Procountorin, eFinan ja Talenom onlinen sekä useiden muiden taloushallinnon ohjelmien käytöstä tilintarkastuksessa.

Tutustu tilintarkastuspalveluihimme.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!