Palkanlaskenta

Toimiva palkkahallinto on huomaamaton. Jos taas palkkahallinnossa on ongelmia, se vaikuttaa nopeasti työtyytyväisyyteen. Anna meidän hoitaa puolestasi palkkahallinto huomaamattomasti, ja keskity sinä olennaiseen.

Ota yhteyttä

Palkanlaskentapalvelut

Laajat palkkahallinnon palvelumme räätälöidään aina asiakkaamme liiketoimintaan sopiviksi, riippuen yrityksen koosta ja toimialasta. Tuemme asiakkaamme liiketoimintaa alan parhaiden asiantuntijoiden avulla.

Palkanlaskenta voidaan ulkoistaa erikseen tai osana muuta taloushallintoa. Ulkoistamalla palkkahallinnon vapautat aikaasi muuhun tuloa tuottavaan toimintaan ja jätät palkanlaskennan asiantuntevan palkanlaskijan käsiin. Palkkahallinnon asiantuntijamme hoitavat yrityksesi palkka-asiat ja toimivat luotettavana kumppanina liiketoiminnan kehittämisessä.

Palkanlaskentapalvelumme sisältävät seuraavat palvelut:

 • Palkanlaskenta ja maksatus
  • Sinulle jää vain palkkojen hyväksyminen sähköisesti. Raporteista näet suoraan henkilöstökulujesi jakautumisen eri laskentakohteille, mikä helpottaa seuraamista ja analysointia.
 • Työsuhdeneuvonta
  • Teemme paljon laki- ja työehtosopimustulkintaa, tunnemme eri toimialoja ja tuemme erilaisissa haastavissa tilanteissa.
 • Lomapalkkojen laskenta
  • Lomapalkkojen laskenta on työnantajan lakisääteinen velvollisuus, jonka me voimme hoitaa puolestasi.
 • Matkalaskut
  • Sujuva matkalaskujen hallinta on tärkeää niin yrityksen liiketoiminnan kuin työntekijöiden tyytyväisyyden kannalta. Toimivat prosessit keventävät huomattavasti hallinnollista työtaakkaa.
 • Viranomaisilmoitukset
  • Huolehdimme puolestasi tarvittavat viranomaisilmoitukset.
 • Ohjelmistojen koulutuspalvelut
  • Varmistamme, että asiakkaamme osaa käyttää ohjelmistoa sujuvasti ja olemme apuna ongelmatilanteissa.

Ulkoistettu palkanlaskija on henkilökohtainen asiantuntijasi

Rantalaisella työskentelee yli sata palkkahallinnon ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme kaikissa palkkahallintoon liittyvissä asioissa. Asiakkaillamme on aina henkilökohtainen palkanlaskija ja tiimissä asiantuntijamme jakavat tietoa sekä toimivat toistensa varahenkilöinä. Palkkahallinnon asiantuntijoidemme vahvoja osaamisalueita ovat palkanlaskenta, työelämän lait ja säädökset sekä muut palkkahallinnon erityiskysymykset.

Palkkahallinnon asiantuntijoiden työ vaatii monen osa-alueen osaamista varsinaisen palkanlaskennan lisäksi. Asiantuntijoillamme on laaja näkemys palkkahallinnosta ja tietämys siitä, miten palkkahallinto toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla erikokoisissa yrityksissä eri toimialoilla. Voit tutustua lisää Rantalaisen toimialaratkaisuihin täällä.

Ulkoistamalla palkanlaskennan on kulujen ennakoiminen sinulle helpompaa. Sinun ei tarvitse enää huolehtia sivukuluista tai koulutuksista, vaan ne jäävät meidän hoidettavaksemme.

Modernit toimintatavat ja järjestelmät

Järjestelmien vanhentuminen on yksi syy ulkoistaa palkkahallinto Rantalaiselle. Toimintatapamme ja käyttämämme järjestelmät ovat moderneja ja näin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia päivityksistä.

Hoidamme kaikenkokoisten yritysten palkkahallintoa. Pienten ja keskisuurten yrityksien lisäksi laskemme suurasiakkaiden palkkoja, joiden hoitoon meillä on käytössä CGI Palkat, Mepco, Mepco Pro ja SD Worx W -ohjelmistot. Pienten ja keskisuurten yritysten palkanlaskennat hoidamme Netvisor, Procountor, Fivaldi sekä SD Worx W -ohjelmistoilla. Lisäksi näihin saatavilla kauttamme Mepcon HR-järjestelmä sekä Sympa HR-ohjelmisto. Tutustu tarkemmin käyttämiimme ohjelmistoihimme sähköisen taloushallinnon sivulla.

Palkanlaskennan lisäksi tarjoamme erilaisia HR-palveluja asiakkaidemme henkilöstöhallinnon ja liiketoiminnan tukemiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Lähimmän toimipisteesi löydät täältä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Teknoware Oy

Teknoware Oy on vuonna 1972 perustettu yritys, jonka liiketoiminta muodostuu valaistus- ja sisustusratkaisuista julkiseen liikenteeseen sekä turvavalaistusjärjestelmistä julkisiin kiinteistöihin sekä loistoristeilijöihin. Rantalaiselta muodostettiin räätälöity palkkahallinnon asiantuntijoiden tiimi toteuttamaan Teknowaren yksilöllisiä tarpeita.

Lue lisää