Kirjanpito

Rantalainen tarjoaa kirjanpitopalvelut kaikille yhtiömuodoille.

Ota yhteyttä

Rantalaisen kirjanpitopalvelut

Rantalaisella kirjanpito suunnitellaan niin, että lakisääteisen kirjanpidon lisäksi voimme tuottaa asiakkaillemme muutakin lisäarvoa. Luonnollisesti asiakkaan näkökulma otetaan huomioon, koska kannattavuuden ja liiketoiminnan arviointi lähtevät liikkeelle kirjanpidosta.

Meille on tuttua kaikkien yhtiömuotojen kirjanpito. Oli kyseessä sitten osakeyhtiön kirjanpito, toiminimen kirjanpito yhdistyksen tai säätiön kirjanpito, taloushallinnon asiantuntijamme auttavat sinua lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Kirjanpitopalvelumme sisältävät muun muassa seuraavat palvelut:

  • Nimetty taloushallinnon asiantuntija
  • Kahdenkertainen ja yhdenkertainen kirjanpito
  • Oma-aloitteiset veroilmoitukset
  • Kuukausikirjanpidon ja johdon raportointi
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus
  • Konsernitilinpäätös

Tarjoamme alan parhaat ohjelmistoratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tutustu ohjelmistoihimme sähköisen taloushallinnon sivullamme.

Henkilökohtaista palvelua

Asiakkaillamme on aina oma nimetty taloushallinnon asiantuntija. Taloushallinnon asiantuntijat ovat apuna ja antavat neuvoja kaikissa yrityksesi taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä ja erilaisissa muutostilanteissa.

Asiantuntijamme ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on meille tärkeää, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntijamme ovat proaktiivisia ja pitävät yhteyttä säännöllisesti sekä haluavat tietää, mitä yritystoimintaan kuuluu, jotta sitä voidaan kehittää yhdessä.

Palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä eli on kyseessä sitten kansainvälinen tai kotimainen yritys, henkilöyhtiö tai yleishyödyllinen yhteisö, kartoitamme aina sopivimmat palvelut tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Lähimmän toimipisteesi löydät täältä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy

Tykkimäen huvipuisto on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Tykkimäen toimintaan kuuluu mm. Vesipuisto Aquapark, Actionpark ja Tykkimäki Camping. Tykkimäen taloushallinnossa korostuu kuukausi- ja tilinpäätösraportointi, jonka on oltava tehokasta.

Lue lisää

Van & Poika Kuljetuspalvelut

Van & Poika on vuodesta 1979 toiminut perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 40 kuljetusalan ammattilaista. Yritys on keskittynyt pääkaupunkiseudun jakelukuljetuksiin ja varastointipalveluihin. Van & Poika haki toiminnanohjausjärjestelmän vaihdon yhteydessä uutta ammattitaitoista tilitoimistoa ja päätyi Rantalaiseen.

Lue lisää

LeaseGreen

LeaseGreen on suurien kiinteistöjen energiaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka parantaa asiakasyritystensä ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta sekä näin toiminnan kannattavuutta. Yritykselle on tärkeää, että taloushallinto ja sen järjestelmät tukevat yrityksen kasvuvauhtia ja kulloistakin yhtiön tilannetta. Taloushallinnon pitää tulla muutosten mukana ja tukea liiketoimintaa myös silloin, kun yhtiö ottaa suuria loikkia eteenpäin.

Lue lisää