Kirjanpito

Tuntuuko kirjanpito tylsältä tai hankalalta? Ei haittaa. Me hoidamme sen puolestasi. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, ja se pitää hoitaa jämptisti. Meillä on siitä yli 40 vuoden kokemus. Kirjanpitopalvelu ja sen hoitaminen luotettavasti on toimintamme ydin.

Ota yhteyttä

Kirjanpitopalvelu ja sen sisältö

Kirjanpito suunnitellaan niin, että lakisääteisen kirjanpidon lisäksi voimme tuottaa asiakkaillemme muutakin lisäarvoa. Luonnollisesti asiakkaan näkökulma otetaan huomioon, koska kannattavuuden ja liiketoiminnan arviointi lähtevät liikkeelle kirjanpidosta.

Meille on tuttua kaikkien yhtiömuotojen kirjanpito. Oli kyseessä sitten osakeyhtiön kirjanpito, toiminimen kirjanpito  yhdistyksen tai säätiön kirjanpito, pystyvät kirjanpitäjämme auttamaan sinua lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Kirjanpitopalvelumme sisältävät muun muassa seuraavat palvelut:

  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä
  • Kahdenkertainen ja yhdenkertainen kirjanpito
  • Oma-aloitteiset veroilmoitukset
  • Kuukausikirjanpidon ja johdon raportointi
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus
  • Konsernitilinpäätös

Olemme ohjelmistoriippumaton kirjanpitotoimisto ja käytössämme on alan yleisimmät ohjelmistot. Tutustu lisää ohjelmistoihimme sähköisen taloushallinnon sivullamme.

Kirjanpitopalvelut tuotetaan paikallisesti

Palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä paikallisesti. On yrityksesi sitten kansainvälinen tai kotimainen yritys, henkilöyhtiö tai yleishyödyllinen yhteisö, kartoitamme aina sopivimmat palvelut tarpeittesi mukaan. Yrityksesi kirjanpitopalvelu tarjotaan lähtökohtaisesti aina lähimmältä toimistolta.

Yritystoimintaan ja kumppanuuteen kuuluvat myös erilaiset muutostilanteet ja välillä vaikeatkin valinnat. Me Rantalaisella uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen, emme pikavoittoihin. Meille on tärkeää, että kaikissa taloushallinnon tilanteissa käytettävissäsi on aina taloushallinnon ammattilaistemme, kirjanpitäjien, paras osaaminen.

Oma kirjanpitäjä sinulle

Asiakkaallemme nimetään aina oma henkilökohtainen kirjanpitäjä. Kirjanpitäjämme ovat proaktiivisia ja haluavat tietää, mitä yritystoimintaasi kuuluu, jotta voimme kehittää sitä yhdessä. Käymme vuoropuhelua aktiivisesti ja säännöllisesti aina asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla kasvotusten tai etäyhteyksien välityksellä.  Kirjanpitäjän ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on meille yhteistyössä tärkeää, jotta voimme palvella asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Lähimmän toimipisteesi löydät täältä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy

Tykkimäen huvipuisto on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Tykkimäen toimintaan kuuluu mm. Vesipuisto Aquapark, Actionpark ja Tykkimäki Camping. Tykkimäen taloushallinnossa korostuu kuukausi- ja tilinpäätösraportointi, jonka on oltava tehokasta.

Lue lisää

Van & Poika Kuljetuspalvelut

Van & Poika on vuodesta 1979 toiminut perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 40 kuljetusalan ammattilaista. Yritys on keskittynyt pääkaupunkiseudun jakelukuljetuksiin ja varastointipalveluihin. Van & Poika haki toiminnanohjausjärjestelmän vaihdon yhteydessä uutta ammattitaitoista tilitoimistoa ja päätyi Rantalaiseen.

Lue lisää

LeaseGreen

LeaseGreen on suurien kiinteistöjen energiaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka parantaa asiakasyritystensä ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta sekä näin toiminnan kannattavuutta. Yritykselle on tärkeää, että taloushallinto ja sen järjestelmät tukevat yrityksen kasvuvauhtia ja kulloistakin yhtiön tilannetta. Taloushallinnon pitää tulla muutosten mukana ja tukea liiketoimintaa myös silloin, kun yhtiö ottaa suuria loikkia eteenpäin.

Lue lisää