Tilitoimisto Hämeenlinna

Toimipisteen osoite

Kaivokatu 9
13100 Hämeenlinna

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
010 324 3190
jenni.eskola@rantalainen.fi

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Jenni Eskola

Kirjanpitopalvelut

010 324 3264

Leena Rantanen

Palkkapalvelut

010 324 3161

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Jukka Laamanen

Asiakkuudet

010 324 3137

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Hämeenlinnasta?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen palveluyritys. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Palvelemme yrityksiä kaikilta eri toimialoilta ja eri yhtiömuodoista lähtien. Olemme myös urheiluseurojen luotettava taloushallinnon kumppani.

Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija. Isoimpia yritysasiakkaita palvelemme usean asiantuntijan tiimien voimin. Tilitoimistossamme Hämeenlinnassa työskentelee yhteensä 8 palkanlaskijaa ja 16 kirjanpitäjää. Haastavissa taloushallinnon ja palkkahallinnon projekteissa hyödynnämme omia yhtiöoikeuden, verotuksen ja tilintarkastuksen asiantuntijoitamme Hyvinkään toimistolta.

Peruspalveluihin kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto

Tuotamme yrityksille ja yhteisöille sekä kuukausikirjanpitoja että vuosikirjanpitoja. Tilinpäätöspalvelu ja veroilmoittaminen kuuluvat osaksi kirjanpitopalveluja. Halutessasi voit ottaa käyttöön Rantalaisen suosittelemana sopivan ohjelmiston ja hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja. Tapauskohtaisesti voimme käyttää yritykselläsi jo olemassa olevaa kirjanpito-ohjelmaa. Kirjanpito-ohjelmista tuttuja meille ovat mm. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor ja Admicom.

Hämeenlinnan toimistollamme tuotetaan palkanlaskentapalveluita useille eri paikkakunnille. Kahdeksan hengen palkanlaskijatiimimme hoitaa yrityksesi palkanlaskennan, tulorekisteriuudistuksen mukaiset palkkailmoitukset ja auttavat tarvittaessa myös palkkahallinnon kehittämisessä. HR-palveluita meiltä saa projektimuotoisesti tai pidemmällä aikajänteellä. Palkanlaskijatiimimme hallitsee useat eri työehtosopimukset (TES). Meidän kauttamme saat tarvittaessa myös työajanseurannan ohjelmiston käyttöösi. Meille tuttuja palkanlaskentaohjelmia ovat mm. Visma Fivaldi, Netvisor, PersonecW ja Mepco.

Rantalainen Hämeenlinna on ammattitaitoinen ja monipuolinen tilitoimisto

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta henkilöstöhallintoon ja asiantuntijapalveluihin, riippuen asiakasorganisaation elinkaaren vaiheesta. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa, myymisessä tai sukupolvenvaihdoksissa. Kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden osaamista pidetään meillä yllä mm. vuotuisilla koulutuspäivillä ja verkkokoulutuksilla. Noin kolmanneksella meistä on alan arvostettu KLT- tai PHT-tutkinto. Tilitoimistomme hinnasto on läpinäkyvä ja palvelukokonaisuus aina neuvoteltavissa yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!