Tilitoimisto Hämeenlinna

Toimipisteen osoite

Kaivokatu 9
13100 Hämeenlinna
010 324 3190
mona.somerkallio@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9.00–15.00 ja pe klo 9.00–12.00.

Mona Somerkallio

Kirjanpitopalvelut

010 324 3171

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Mirka Salomäki

Palvelupäällikkö, HR- ja palkkapalvelut

010 324 3127

Jukka Laamanen

Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi

010 324 3137

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Hämeenlinnasta?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen palveluyritys. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Palvelemme yrityksiä kaikilta eri toimialoilta ja eri yhtiömuodoista lähtien. Olemme myös urheiluseurojen luotettava taloushallinnon kumppani.

Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija. Isoimpia yritysasiakkaita palvelemme usean asiantuntijan tiimien voimin. Tilitoimistossamme Hämeenlinnassa työskentelee yhteensä 8 palkanlaskijaa ja 16 kirjanpitäjää. Haastavissa taloushallinnon ja palkkahallinnon projekteissa hyödynnämme omia yhtiöoikeuden, verotuksen ja tilintarkastuksen asiantuntijoitamme Hyvinkään toimistolta.

Peruspalveluihin kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto

Tuotamme yrityksille ja yhteisöille sekä kuukausikirjanpitoja että vuosikirjanpitoja. Tilinpäätöspalvelu ja veroilmoittaminen kuuluvat osaksi kirjanpitopalveluja. Halutessasi voit ottaa käyttöön Rantalaisen suosittelemana sopivan ohjelmiston ja hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja. Tapauskohtaisesti voimme käyttää yritykselläsi jo olemassa olevaa kirjanpito-ohjelmaa. Kirjanpito-ohjelmista tuttuja meille ovat mm. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor ja Admicom.

Hämeenlinnan tilitoimistollamme tuotetaan palkanlaskentapalveluita useille eri paikkakunnille. Kahdeksan hengen palkanlaskijatiimimme hoitaa yrityksesi palkanlaskennan, tulorekisteriuudistuksen mukaiset palkkailmoitukset ja auttavat tarvittaessa myös palkkahallinnon kehittämisessä. HR-palveluita meiltä saa projektimuotoisesti tai pidemmällä aikajänteellä. Palkanlaskijatiimimme hallitsee useat eri työehtosopimukset (TES). Meidän kauttamme saat tarvittaessa myös työajanseurannan ohjelmiston käyttöösi. Meille tuttuja palkanlaskentaohjelmia ovat mm. Visma Fivaldi, Netvisor, PersonecW ja Mepco.

Rantalainen Hämeenlinna on ammattitaitoinen ja monipuolinen tilitoimisto

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta henkilöstöhallintoon ja asiantuntijapalveluihin, riippuen asiakasorganisaation elinkaaren vaiheesta. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa, myymisessä tai sukupolvenvaihdoksissa. Kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden osaamista pidetään meillä yllä mm. vuotuisilla koulutuspäivillä ja verkkokoulutuksilla. Noin kolmanneksella meistä on alan arvostettu KLT- tai PHT-tutkinto. Tilitoimistomme hinnasto on läpinäkyvä ja palvelukokonaisuus aina neuvoteltavissa yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Tutustu asiakkaisiimme

Vision Infra Oy

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu infrarakentamisen yritys. Yrityksen perustajilla oli hyvä markkinatuntemus alasta yritystä perustettaessa, mutta vain vähän ymmärrystä taloushallinnosta. Vision Infra sai Rantalaisesta riittävän suuren kumppanin hoitamaan yrityksen taloutta kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää

Pivatic Oy

Jo yli 40 vuotta toiminut Pivatic Oy on ohutlevyteollisuuden tuotantoautomaatioratkaisuihin erikoistunut yritys Hyvinkäällä. Yhtiö etsi aikoinaan apua mm. palkanlaskentaan, taloushallinnon tuuraustehtäviin ja raportointiin, mikä johti yhteistyöhön Rantalaisen kanssa. Pivatic arvostaa yhteistyömme läheisyyttä.

Lue lisää