Tilitoimisto Porvoo

Toimipisteen osoite

Mannerheiminkatu 20
06100 Porvoo
010 321 6590
kristina.bjorkell@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma-to klo 8:00 – 16:00 ja perjantaisin klo 8:00 – 14:00

Kristina Björkell

Kirjanpitopalvelut

010 321 6590

Jarno Laine

Palvelujohtaja

010 321 6706

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Porvoosta?

Tilitoimisto Porvoo tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija, talouspäällikkö tai tiimi, jonka apuun voit turvautua kaikissa kirjanpidon ja palkanlaskennan kysymyksissä.

Porvoon toimipisteemme sijaistee keskeisellä paikalla Porvoon ydinkeskustassa historiallisessa vanhassa WSOY talossa ja sinne on helppo saapua.

Porvoon tilitoimisto on erikoistunut eri toimialoihin

Porvoon tilitoimistomme on erikoistunut mm. pienyrittäjien ja eri toimialojen yritysten taloushallintoon. Meillä on asiakkaita mm. rakentamisen, kuljetuksen, sekä konsultoinnin aloilta. Tunnemme näiden alojen erityispiirteet, jonka avulla voimme tukea toimialakohtaisesti yrityksen taloushallintoa. Tutustu lisää toimialaratkaisuihimme sekä lue asiakastarinoita alalta: Suuret ja tuotannolliset yritykset.

Porvoon toimistomme on yrittäjien taloushallinnon tukena ja auttaa myös yrityksen perustamisessa. Tilitoimistomme Porvoossa palvelee asiakkaita monilla eri kirjanpito-ohjelmilla (mm. Netvisor, Procountor, Fivaldi, Navision).

Pääset tutustumaan taloushallinnon palveluihimme myös alla olevista linkeistä!