Tilitoimisto Turku

Toimipisteen osoite

Intelligate, Joukahaisenkatu 6, 5. krs
20520 Turku
010 321 6640
eija.reinikka@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna arkisin klo 8-16

Eija Reinikka

Palvelujohtaja

050 475 5659

Tiia Pulkkinen

Taloushallintopalvelut

010 324 3271

Katja Erkinjuntti

Taloushallintopalvelut

010 324 3353

Jaana Yli-Kauppila

Palkkahallinnon palvelupäällikkö

010 324 3285

Carita Westermark

Taloushallintopalvelut

010 321 6520

Sanna Suominen

Palkkahallinnon palvelupäällikkö

010 3243 239

Merja Rahtu

Taloushallintopalvelut

010 324 3272

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Turusta, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija. Olemme myös osa YardMate-yhteisöä.

Rantalainen Turku: Monipuolinen palvelutarjonta

Olemme palveleva ja sähköinen tilitoimisto Turun Kupittaalla. Tilitoimisto Turku sijaitsee Kupittaan juna-aseman vieressä, monipuolisten palvelujen läheisyydessä Intelligate-rakennuksen viidennessä kerroksessa. Pääset toimistollemme joko julkisilla busseilla, suoraan junalla tai omalla autolla.

Turun toimipisteen palveluihimme kuuluu kuukausittainen kirjanpito, palkanlaskenta sekä muut taloushallinnon asiantuntijapalvelut. Turussa sinua auttaa lähes 50 hengen palkanlaskenta- ja kirjanpitotiimi, jonka tukena on myös iso organisaatio ja sen tuoma osaaminen.

Kaikki taloushallinnon ja palkanlaskennan palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Tuotamme yrityksille ja yhteisöille sekä kuukausikirjanpitoja että vuosikirjanpitoja. Tilinpäätöspalvelu ja veroilmoittaminen kuuluvat osaksi kirjanpitopalveluja. Halutessasi voit ottaa käyttöön Rantalaisen suosittelemana sopivan ohjelmiston ja hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja. Tapauskohtaisesti voimme käyttää yritykselläsi jo olemassa olevaa kirjanpito-ohjelmaa. Kirjanpito-ohjelmista tuttuja meille ovat mm. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor ja Admicom.

Palkkahallinnon palvelumme muodostuu useista osista, joista räätälöimme asiakasyritykselle sopivan kokonaisuuden. Palvelu on myös joustavasti yhdistettävissä muuhun palvelutarjontaamme, kuten kirjanpito- ja CFO-palveluihin. Autamme ohjelmistoriippumattomana kumppanina myös liiketoimintaan sopivan ohjelmistokokonaisuuden valinnassa. Kaiken tämän tukena ovat HR-palvelut, joita voidaan hyödyntää erilaisissa palkkahallinnon muutos- ja kehityskohdissa. Esimerkkejä käyttämistämme palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoista ovat CGI Palkat, Mepco, Mepco HRM ja SD Worx W.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!