Tilitoimisto Helsinki, Keskuskatu

Toimipisteen osoite

Keskuskatu 3, 7.krs
00100 Helsinki
010 321 6700
info@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9-15
Perjantaisin suljettu tai avoinna sopimuksen mukaan.
Sovithan tapaamiset etukäteen.

Rantalainen Keskuskatu, Helsinki – monipuolinen tilitoimisto, jossa palveluina kirjanpito, palkanlaskenta ja asiantuntijapalvelut

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Tarjoamme asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut sekä muut asiantuntijapalvelut.

Meillä sinua palvelee aina nimetty taloushallinnon asiantuntija, palkkahallinnon asiantuntija tai oma tiimi. Proaktiivinen ja ihmisläheinen toimintatapamme takaa asiakaskeskeisen ja laadukkaan palvelun.

Käytössämme on alan parhaat ohjelmistoratkaisut, joista valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaiten sopivan ohjelmiston.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut saman katon alta

Kirjanpitopalvelut Helsingissä

Kirjanpitopalvelut ovat toimintamme ydin ja hoidamme kaikenlaisten yhtiömuotojen kirjanpitoa. Oli kyseessä sitten osakeyhtiön, toiminimen, yhdistyksen tai säätiön kirjanpito, taloushallinnon asiantuntijamme auttavat sinua lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä ja kaikissa kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Rantalaisen kirjanpitopalvelut

Palkkahallintopalvelut Helsingissä

Rantalaisella palkkahallinnon palvelut räätälöidään aina asiakkaan liiketoimintaan, toimialaan ja kokoon sopiviksi. Palkkahallinnon palveluihimme kuuluu mm. palkanlaskenta, työsuhdeneuvonta, lomapalkkojen laskenta, matkalaskut ja viranomaisilmoitukset. Palkkahallinnon asiantuntijamme auttavat kaikissa palkkahallintoon liittyvissä asioissa.

Rantalaisen palkkahallintopalvelut

Monipuoliset asiantuntijapalvelut

Rantalaiselta löytyy palveluita yrityksen kaikkiin elinkaaren vaiheisiin yrityksen tai yhdistyksen perustamisesta yritysjärjestelyihin, kansainvälistymiseen, sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan. Käytössäsi ovat mm. automaation, talouspäällikköpalveluiden, sovelluspalveluiden, veroneuvonnan ja yritysjärjestelyiden asiantuntijat.

Etsitkö tilitoimistoa Helsingistä?