Asiantuntijapalvelut

Kaipaatko selkokielistä apua esimerkiksi taloushallintoon, verotukseen, tilintarkastukseen tai yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa? Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa – sekä tietoa ymmärrettävään muotoon pureskeltuna. Ota meidät kumppaniksi kansainvälistymiseen, yhtiöjärjestelyihin tai omistajavaihdokseen.

Kokemuksia: Polartherm

Lämmitysratkaisuihin erikoistunut Polartherm käyttää Rantalaisen taloushallinnon asiantuntijapalvelua ja BI-raportointia. Katso video, jossa Polarthermin toimitusjohtaja Pasi Anttila kertoo, miten Rantalaisen palvelut auttavat yrityksen liiketoiminnassa.

Automaatio- ja integraatiopalvelut

Rantalaisella tavoitteemme on tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti. Asiantuntijamme ovat tukenasi liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja eri järjestelmien integroinnissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää

Ulkoistettu talouspäällikkö tai controller

Tarjoamme monipuolisia controller- ja talouspäällikköpalveluita yritysten taloushallinnon kehittämiseen, taloustiedon analysointiin sekä päivittäisen työn tueksi. Saat meiltä erilaiset raportit, ennusteet ja analyysit yrityksesi toiminnan ja päätöksenteon tueksi.

Lue lisää

Sovelluspalvelut

Rantalaisen sovelluspalveluiden osaavat ammattilaiset auttavat juuri sinun yrityksellesi sopivan ohjelmiston valinnassa ja käyttöönotossa. Olemme ohjelmistoriippumaton tilitoimisto ja käytämme markkinoiden parhaita ohjelmistoja.

Lue lisää

 

Yrityksen perustaminen

Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä yritystoiminnan käynnistämisessä, liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa ja budjetoinnissa.

Lue lisää

Yhdistyksen perustaminen

Rantalaisen asiantuntijoilla on laaja kokemus yhdistysten perustamisesta sekä alkuvaiheen toiminnan suunnittelusta. Autamme sinua pääsemaan alkuun yhdistyksen perustamisessa sekä tuemme yhdistyksen toimintaa sen jatkuessa. Meiltä saat monipuolisesti apua yhdistyksen perustamiseen sekä talouden suunnitteluun.

Lue lisää

Tutustu asiantuntijoidemme blogikirjoituksiin!

Haluatko tietää taloushallinnon ajankohtaisimmista puheenaiheista? RAN-blogiin päivittyy kuukausittain asiantuntijoidemme kirjoituksia tärkeimmistä aiheista.

RAN-blogiin