Asiantuntijapalvelut

Kaipaatko selkokielistä apua esimerkiksi liiketoiminnan prosessien automatisoinnissa tai tukea taloushallinnon ohjelmiston käytössä? Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa – sekä tietoa ymmärrettävään muotoon pureskeltuna. Ota meidät kumppaniksi taloushallinnon kehittäjäksesi.

Automaatio- ja integraatiopalvelut

Rantalaisella tavoitteemme on tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti. Asiantuntijamme ovat tukenasi liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja eri järjestelmien integroinnissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää

Sovelluspalvelut

Rantalaisen sovelluspalveluiden osaavat ammattilaiset auttavat juuri sinun yrityksellesi sopivan ohjelmiston valinnassa ja käyttöönotossa. Olemme ohjelmistoriippumaton tilitoimisto ja käytämme markkinoiden parhaita ohjelmistoja.

Lue lisää

 

Yrityksen perustaminen

Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä yritystoiminnan käynnistämisessä, liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa ja budjetoinnissa.

Lue lisää

Yhdistyksen perustaminen

Rantalaisen asiantuntijoilla on laaja kokemus yhdistysten perustamisesta sekä alkuvaiheen toiminnan suunnittelusta. Autamme sinua pääsemaan alkuun yhdistyksen perustamisessa sekä tuemme yhdistyksen toimintaa sen jatkuessa. Meiltä saat monipuolisesti apua yhdistyksen perustamiseen sekä talouden suunnitteluun.

Lue lisää