Asiantuntijapalvelut

Kaipaatko selkokielistä apua esimerkiksi taloushallintoon, verotukseen, tilintarkastukseen tai yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa? Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa – sekä tietoa ymmärrettävään muotoon pureskeltuna. Ota meidät kumppaniksi kansainvälistymiseen, yhtiöjärjestelyihin tai omistajavaihdokseen.

Kokemuksia: Polartherm

Lämmitysratkaisuihin erikoistunut Polartherm käyttää Rantalaisen taloushallinnon asiantuntijapalvelua ja BI-raportointia. Katso video, jossa Polarthermin toimitusjohtaja Pasi Anttila kertoo, miten Rantalaisen palvelut auttavat yrityksen liiketoiminnassa.

Automaatio- ja integraatiopalvelut

Rantalaisella tavoitteemme on tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti. Asiantuntijamme ovat tukenasi liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja eri järjestelmien integroinnissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää

Yritysverotus

Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä laajasti verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme hakevat myös verotuksen ennakkoratkaisut, ovat tukena verotarkastuksissa sekä huolehtivat verovalituksista ja -oikaisuista.

Asiantuntijamme auttavat muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Kotimainen verotus
  • Kansainvälisen yhtiön verotus Suomessa
  • Yritysjärjestelyiden ja sukupolvenvaihdosten verotus
  • Tuloksen jakamiseen liittyvä verotus
Lue lisää

Yrityksen perustaminen

Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä yritystoiminnan käynnistämisessä, liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa ja budjetoinnissa.

Lue lisää

Yhdistyksen perustaminen

Rantalaisen asiantuntijoilla on laaja kokemus yhdistysten perustamisesta sekä alkuvaiheen toiminnan suunnittelusta. Autamme sinua pääsemaan alkuun yhdistyksen perustamisessa sekä tuemme yhdistyksen toimintaa sen jatkuessa. Meiltä saat monipuolisesti apua yhdistyksen perustamiseen sekä talouden suunnitteluun.

Lue lisää

Yritysjärjestelyt ja yritysrahoitus

Rantalaisen asiantuntijoiden ammattitaidolla takaat menestyneen yritysjärjestelyn. Olemme apuna muokkaamassa tarpeeseen sopivaa yritysrakennetta ja esimerkiksi toteuttamassa sulautumista, jakautumista, liiketoimintasiirtoa, osakevaihtoa tai muuta yritysjärjestelyä. Huolehdimme tarvittaessa yhtiömuodon muutoksista esimerkiksi henkilöyhtiöstä osakeyhtiöksi. Olemme myös apunasi, kun tarvitset apua yritysrahoitukseen liittyen.

Lue lisää

Sukupolvenvaihdos ja yrityskauppa

Sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppoihin on hyvä ottaa mukaan asiantuntija, joka varmistaa, että asiat hoituvat yritykselle merkittävissä muutostilanteissa oikealla tavalla. Asiantuntija osaa ottaa huomioon kirjanpidon, verotuksen, yhtiölainsäädännön ja verotuksen ennakoinnin ja yhteensovittamisen.

Lue lisää

Ulkoistettu talouspäällikkö tai controller

Tarjoamme monipuolisia controller- ja talouspäällikköpalveluita yritysten taloushallinnon kehittämiseen, taloustiedon analysointiin sekä päivittäisen työn tueksi. Saat meiltä erilaiset raportit, ennusteet ja analyysit yrityksesi toiminnan ja päätöksenteon tueksi.

Lue lisää

Tutustu asiantuntijoidemme blogikirjoituksiin!

Haluatko tietää taloushallinnon ajankohtaisimmista puheenaiheista? RAN-blogiin päivittyy kuukausittain asiantuntijoidemme kirjoituksia tärkeimmistä aiheista.

RAN-blogiin