Asiantuntijapalvelut

Rantalaisen asiakkaana saat tarvittaessa käyttöösi taloushallinnon, verotuksen, tilintarkastuksen ja yhtiöoikeuden asiantuntijat. Asiantuntijamme tarjoavat yritys- ja yhteisöasiakkaille ohjaavaa konsultointia, neuvontaa ja toimialaosaamista. Autamme yrityspäättäjiä mm. yrityksen perustamisessa ja kansainvälistymisessä, yritysjärjestelyissä sekä omistajanvaihdoksissa.

Tilintarkastus

Tilintarkastajillamme on pitkä kokemus erikokoisten ja erimuotoisten yhtiöiden tilintarkastuksesta. Meiltä saat tilintarkastuspalvelut kaikkiin yrityksesi elinkaaren vaiheisiin.

 

Lue lisää

Yritysverotus

Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä laajasti verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme hakevat myös verotuksen ennakkoratkaisut, ovat tukena verotarkastuksissa sekä huolehtivat verovalituksista ja -oikaisuista.

Asiantuntijamme auttavat muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Kotimainen verotus
  • Kansainvälisen yhtiön verotus Suomessa
  • Yritysjärjestelyiden ja sukupolvenvaihdosten verotus
  • Tuloksen jakamiseen liittyvä verotus

 

Lue lisää

Yhdistyksen ja yrityksen perustaminen

Rantalainen on luotettava kumppani yhdistysten ja yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä yritystoiminnan käynnistämisessä, liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa ja budjetoinnissa.

 

Lue lisää

Yritysjärjestelyt ja yritysrahoitus

Rantalaisen asiantuntijoiden ammattitaidolla takaat menestyneen yritysjärjestelyn. Olemme apuna muokkaamassa tarpeeseen sopivaa yritysrakennetta ja esimerkiksi toteuttamassa sulautumista, jakautumista, liiketoimintasiirtoa, osakevaihtoa tai muuta yritysjärjestelyä. Huolehdimme tarvittaessa yhtiömuodon muutoksista esimerkiksi henkilöyhtiöstä osakeyhtiöksi. Olemme myös apunasi, kun tarvitset apua yritysrahoitukseen liittyen.

 

Lue lisää

Sukupolvenvaihdos ja yrityskauppa

Sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppoihin on hyvä ottaa mukaan asiantuntija, joka varmistaa, että asiat hoituvat yritykselle merkittävissä muutostilanteissa oikealla tavalla. Asiantuntija osaa ottaa huomioon kirjanpidon, verotuksen, yhtiölainsäädännön ja verotuksen ennakoinnin ja yhteensovittamisen.

 

Lue lisää

Controller ja -talouspäällikköpalvelut

Tarjoamme monipuolisia controller- ja talouspäällikköpalveluita yritysten taloushallinnon kehittämiseen, taloustiedon analysointiin sekä päivittäisen työn tueksi. Saat meiltä erilaiset raportit, ennusteet ja analyysit yrityksesi toiminnan ja päätöksenteon tueksi.

 

Lue lisää

HR-palvelut

Rantalaisen HR-palvelut tarjoavat konsultointia kaikkiin työsuhteen elinkaaren vaiheisiin. Asiantuntijamme tukevat mm. HR-strategian laadinnassa, rekrytointiprosesseissa sekä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Lisäksi tarjoamme osaamistamme työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä koulutuksiin ja moniin muihin HR-projekteihin liittyen.

 

Lue lisää