Tilitoimisto Lappeenranta

Toimipisteen osoite

Ainonkatu 31
53100 Lappeenranta
010 321 6940
aija.ovaska@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Avoinna ark. 9-15 tai avoinna sopimuksen mukaan

Aija Ovaska

Kirjanpitopalvelut

040 7626 426

Helena Kinnunen

Palkkapalvelut

050 346 4469

Tommi Teittinen

Asiakkuudet

050 377 3333

Sari Vuorela

Palvelutuotanto

0400 906 278

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Lappeenrannasta?

Tilitoimisto Lappeenranta palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Lappeenrannan tilitoimisto sijaitsee osoitteessa Mannerheiminkatu 7.

Tilitoimisto Lappeenrannassa räätälöidään asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava kustannustehokas palvelukokonaisuus. Onnistuneen palvelun takaa asiakkaalle nimetty oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija sekä lisäksi taustalla on ison organisaation tuki erityiskysymyksissä ja esimerkiksi haastavimmissa veroasioissa.

Erityisasiantuntijapalvelumme ovat lisäksi asiakkaan apuna esimerkiksi yritysjärjestelyihin, verotukseen tai kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käytössä monipuoliset taloushallinnon ohjelmat

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Käytössämme on paljon erilaisia taloushallinnon ohjelmia, kuten Netvisor, Procountror, Fivaldi, Navision. Kaikki sähköisen taloushallinnon ohjelmat löydät täältä: taloushallinnon ohjelmat.

Peruskirjanpidon lisäksi tarjoamme yrityksellesi lisäarvoa erilaisilla taloushallinnon raportoinnin työkaluilla. Operatiivisiin järjestelmiin integroitu Rantalainen BI-raportointijärjestelmä on integroitavissa Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja näin vapauttaa aikaa automatisoimalla koko raportointiprosessin.

Kirjanpidon ja taloushallinnon kumppani

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Autamme sinua kehittämään yrityksesi taloushallintoa uudelle tasolle.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!