Tilitoimisto Lappeenranta

Toimipisteen osoite

Ainonkatu 31
53100 Lappeenranta
044 719 1624
helka.matikainen@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9–15. Perjantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Helena Kinnunen

Palkkapalvelut

050 346 4469

Helka Matikainen

Palvelujohtaja

044 719 1624

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Lappeenrannasta?

Tilitoimisto Lappeenranta palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Lappeenrannan tilitoimisto sijaitsee osoitteessa Ainonkatu 31.

Tilitoimisto Lappeenrannassa räätälöidään asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava kustannustehokas palvelukokonaisuus. Onnistuneen palvelun takaa asiakkaalle nimetty oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija sekä lisäksi taustalla on ison organisaation tuki erityiskysymyksissä ja esimerkiksi haastavimmissa veroasioissa.

Erityisasiantuntijapalvelumme ovat lisäksi asiakkaan apuna esimerkiksi yritysjärjestelyihin, verotukseen tai kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käytössä monipuoliset taloushallinnon ohjelmat

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Käytössämme on paljon erilaisia taloushallinnon ohjelmia, kuten Netvisor, Procountror, Fivaldi, Navision. Kaikki sähköisen taloushallinnon ohjelmat löydät täältä: taloushallinnon ohjelmat.

Peruskirjanpidon lisäksi tarjoamme yrityksellesi lisäarvoa erilaisilla taloushallinnon raportoinnin työkaluilla. Operatiivisiin järjestelmiin integroitu Rantalainen BI-raportointijärjestelmä on integroitavissa Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja näin vapauttaa aikaa automatisoimalla koko raportointiprosessin.

Kirjanpidon ja taloushallinnon kumppani

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Autamme sinua kehittämään yrityksesi taloushallintoa uudelle tasolle.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!