Taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Luotettava asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti

 

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Olemme on Taloushallintoliiton auktorisoima ja yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 1400 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Yrityksemme johdolla on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin, kuten Suomen Yrittäjiin ja Kauppakamariin. Toimimme niissä aktiivisesti pk-yritysten erityispiirteet huomioiden.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani. Rantalaisen asiakkaana tiedät aina, kenen puoleen kääntyä taloushallinnon haasteissa. Tutustu paikallisiin tilitoimistoihin.

Visio ja missio

Haluatko tietää enemmän tavoitteistamme ja strategiastamme? Tutustu Rantalaisen visioon ja missioon. Avaamme tarkemmin myös toimintaamme ohjaavia arvoja ja toimintamallejamme.

Lue lisää

Yrityskulttuuri

Rantalaisen tärkeimpiä strategisia tavoitteita on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Tutustu Rantalaisen yrityskulttuuriin ja sitä ohjaaviin arvoihin.

Lue lisää

Hae töihin tai harjoitteluun!

Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia palkka- ja taloushallinnon ja muiden asiantuntijapalveluiden parissa.

Lue lisää