Taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani

Olemme taloushallinnon palveluja tuottava kotimainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut.

Kotimainen yritys, joka palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Olemme on Taloushallintoliiton auktorisoima ja yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 1300 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Yrityksemme johdolla on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin, kuten Suomen Yrittäjiin ja Kauppakamariin. Toimimme niissä aktiivisesti pk-yritysten erityispiirteet huomioiden.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani. Rantalaisen asiakkaana tiedät aina, kenen puoleen kääntyä taloushallinnon haasteissa. Tutustu paikallisiin tilitoimistoihin.

Jäsenyydet eri yhteisöissä

Taloushallintoliitto
Suomen Yrittäjät
Keskuskauppakamari
Perheyritysten liitto
GGI Geneva Group International
Veronmaksajain Keskusliitto

Visio ja missio

Haluatko tietää enemmän tavoitteistamme ja strategiastamme? Tutustu Rantalaisen visioon ja missioon. Avaamme tarkemmin myös toimintaamme ohjaavia arvoja ja toimintamallejamme.

Lue lisää

Tunnusluvut

Tutustu Rantalaisen talouden tunnuslukuihin ja konsernin rakenteeseen.

Lue lisää

Yrityskulttuuri

Rantalaisen tärkeimpiä strategisia tavoitteita on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Tutustu Rantalaisen yrityskulttuuriin ja sitä ohjaaviin arvoihin.

Lue lisää

Hae töihin tai harjoitteluun!

Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia palkka- ja taloushallinnon ja muiden asiantuntijapalveluiden parissa.

Lue lisää