Taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani

Olemme taloushallinnon palveluja tuottava kotimainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut.

Kotimainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti

Rantalainen on inhimillinen ja ihmiskasvoinen kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen kolmanneksi suurin tilitoimisto ja suurimmista toimijoista ainoa aito perheyritys. Perheyrityksen kolmas sukupolvi astui yrityksen johtoon vuonna 2012.

Yrityksemme johdolla on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin, kuten Suomen Yrittäjiin ja Kauppakamariin. Toimimme niissä aktiivisesti pk-yritysten erityispiirteet huomioiden.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Rantalaisen asiakkaana tiedät aina, kenen puoleen kääntyä taloushallinnon haasteissa.

Jäsenyydet eri yhteisöissä

Taloushallintoliitto
Suomen Yrittäjät
Keskuskauppakamari
Perheyritysten liitto
GGI Geneva Group International
Veronmaksajain Keskusliitto

 

Visio ja missio

Haluatko tietää enemmän tavoitteistamme ja strategiastamme? Tutustu Rantalaisen visioon ja missioon. Avaamme tarkemmin myös toimintaamme ohjaavia arvoja ja toimintamallejamme.

 

Lue lisää

Tunnusluvut

Tutustu Rantalaisen talouden tunnuslukuihin ja konsernin rakenteeseen.

 

Lue lisää

Vuosien kokemuksella

Aitona perheyrityksenä vaalimme sekä asiakasta että henkilöstöä arvostavaa yrityskulttuuria.

Lue Rantalaisen tarina