Meistä

Rantalainen on Suomen johtava asiantuntijaorganisaatio talous- ja palkkahallintoalan palveluliiketoiminnassa. 25 000 asiakasyrityksemme käytössä on yli 1 700 huippuasiantuntijan osaaminen. Tarjoamme kokonaisvaltaiset talous- ja palkkahallinnon ratkaisut sekä monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen mm. verotukseen, CFO-palveluihin, BI-raportointiin ja HR:ään. Palvelemme yli 60 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa ja tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisen asiantuntijan tuen.

Visio ja missio

Haluatko tietää enemmän tavoitteistamme ja strategiastamme? Tutustu Rantalaisen visioon ja missioon. Avaamme tarkemmin myös toimintaamme ohjaavia arvoja ja toimintamallejamme.

Lue lisää

Tilitoimistot

Toimimme kymmenillä paikkakunnilla tarjotaksemme asiakkaillemme paikallista taloushallinnon palvelua. Tutustu toimipisteisiimme ja etsi sinua lähinnä oleva toimisto.

Selaile toimipisteitä

Johto ja hallinto

Tutustu Rantalaisen johtoon ja hallinnon yhteyshenkilöihin.

Johto ja hallinto

Laskutusosoitteet

Rantalainen-konserni koostuu yli 10 yhtiöstä. Yhtiökohtaiset laskutusosoitteet löydät täältä.

Laskutusosoitteet

Rantalaisen uutiskirje

Tilaa Rantalaisen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään kuukausittain, ja se pitää sisällään mm. taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, johtamisen ja verotuksen uutisia. Mukana on myös asiantuntija-artikkeleita ja muuta syventävää tietoa taloushallinnon saralta.

Tilaa uutiskirje