Taloushallinto

Rantalainen on luotettava taloushallinnon kumppani yritysten ja yhteisöjen koko elinkaaren ajalle. Olit sitten hakemassa uutta tilitoimistoa, sähköistämässä toimintatapoja tai ulkoistamassa talousosastoa, meiltä löydät kaikki taloushallinnon palvelut. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä paikallisesti.

Kirjanpito

Kirjanpidon järjestäminen on yrityksen tai yhteisön lakisääteinen velvollisuus. Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi meille on tärkeää tuottaa relevanttia tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. Huolehdimme siitä, että kirjanpito on ajan tasalla ja tuottaa sitä tietoa, jota yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee. Rantalaisella sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä tai kirjanpitotiimi.

Kirjanpitopalvelumme sisältävät muun muassa seuraavat palvelut:

  • Kuukausikirjanpito ja oma-aloitteiset veroilmoitukset
  • Kuukausikirjanpidon ja johdon raportointi
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus
  • Konsernitilinpäätös

 

Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntijoita ja käytämme mm. Procountoria, Netvisoria, Lemonsoftia ja Fivaldia. Olemme ohjelmistoriippumattomia ja suosittelemme asiakkaiden tarpeisiin sopivia taloushallinto -ohjelmistoja. Sähköiset taloushallintopalvelut säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoa.

Sähköisen taloushallinnon edut:

  • Kaikki taloudellinen informaatio on turvallisessa pilvipalvelussa ja seurattavissa reaaliaikaisesti.
  • Voit lähettää myyntilaskut, käsitellä ostolaskut sekä seurata raportteja kätevästi missä tahansa.
  • Aikaa säästyy mm. kuittien ja tositteiden mapittamiselta.

 

Lue lisää

Taloushallinnon ulkoistaminen

Ulkoistamalla kirjanpidon, palkanlaskennan tai molemmat Rantalaiselle, saat yrityksellesi tai yhteisöllesi luotettavan kumppanin. Taloushallinto ja sen ulkoistaminen luotettaviin käsiin vapauttaa sinun resursseja ja tehostaa toimintaa. Asiantuntijamme kouluttautuvat jatkuvasti ja näin varmistamme sen, että ajankohtaisin tieto on käytettävissänne. Aluksi kartoitamme asiakkaidemme tarpeet, minkä jälkeen annamme ehdotelman ulkoistamisesta.

 

Lue lisää

Taloushallinnon raportointi

Taloushallinnon raportointi tarjoaa laadukasta informaatiota yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Asiakkaanamme saat omalle yrityksellesi sopivat raportointiratkaisut. Meiltä saat laadukkaat ja helppokäyttöiset raportointityökalut yrityksesi tueksi.

Lue lisää