Taloushallinto

Rantalainen on luotettava taloushallinnon kumppani yritysten ja yhteisöjen koko elinkaaren ajalle. Olit sitten hakemassa uutta tilitoimistoa, sähköistämässä toimintatapoja tai ulkoistamassa talousosastoa, palvelemme sinua ammattitaidolla. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä paikallisesti.

Kirjanpito

Kirjanpidon järjestäminen on yrityksen tai yhteisön lakisääteinen velvollisuus. Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi meille on tärkeää tuottaa relevanttia tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. Huolehdimme siitä, että kirjanpito on ajan tasalla ja tuottaa sitä tietoa, jota yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee. Rantalaisella sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä tai kirjanpitotiimi.

Kirjanpitopalvelut sisältyvät muun muassa seuraavat palvelut:

 • Kuukausikirjanpito ja oma-aloitteiset veroilmoitukset
 • Kuukausikirjanpidon ja johdon raportointi
 • Tilinpäätös ja veroilmoitus
 • Konsernitilinpäätös

 

Lue lisää

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta vaatii työehtosopimusten ja jatkuvasti muuttuvan lainsäädännön tuntemusta. Asiakkaanamme saat käyttöösi nimetyn palkanlaskijan tai palkanlaskentatiimin asiantuntemuksen. Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa resursseja muuhun tuloa tuottavaan toimintaan.

Palkanlaskentapalvelut sisältävät muun muassa seuraavat palvelut:

 • Palkanlaskenta ja maksatus
 • Lomapalkkojen laskenta
 • Viranomaisilmoitukset
 • Vuosi-ilmoitukset
 • Palkkakirjanpidon raportointi

 

Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntijoita ja käytämme mm. Procountoria, Netvisoria, Lemonsoftia ja Fivaldia. Olemme ohjelmistoriippumattomia ja suosittelemme asiakkaiden tarpeisiin sopivia taloushallinto-ohjelmistoja. Sähköisyys säästää aikaasi ja tehostaa taloushallintoa.

Sähköisen taloushallinnon hyötyjä ovat mm:

 1. Kaikki taloudellinen informaatio on turvallisessa pilvipalvelussa ja seurattavissa reaaliaikaisesti.
 2. Voit lähettää myyntilaskut, käsitellä ostolaskut sekä seurata raportteja kätevästi missä tahansa.
 3. Aikaa säästyy mm. kuittien ja tositteiden mapittamiselta.

 

Lue lisää

Taloushallinnon ulkoistaminen

Ulkoistamalla kirjanpidon, palkanlaskennan tai molemmat Rantalaiselle, saat yrityksellesi tai yhteisöllesi luotettavan kumppanin. Ulkoistaminen vapauttaa sinun resursseja ja tehostaa toimintaa. Asiantuntijamme kouluttautuvat jatkuvasti ja näin varmistamme sen, että ajankohtaisin tieto on käytettävissänne. Aluksi kartoitamme asiakkaidemme tarpeet, minkä jälkeen annamme ehdotelman ulkoistamisesta.

 

Lue lisää