Taloushallinto

Rantalaiselta saat kaikki taloushallinnon palvelut – olipa yrityksesi tai yhteisösi sitten alkutaipaleella tai jo paikkansa vakiinnuttanut. Tarvitsetko uuden tilitoimiston? Tai ehkäpä koko talousosaston ulkoistaminen palvelisi sinua parhaiten? Pitäisikö toimintatapoja sähköistää? Eipä hätää, me autamme.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä paikallisesti.

Kirjanpito

Kirjanpidon järjestäminen on yrityksen tai yhteisön lakisääteinen velvollisuus. Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi meille on tärkeää tuottaa relevanttia tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. Huolehdimme siitä, että kirjanpito on ajan tasalla ja tuottaa sitä tietoa, jota yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee. Rantalaisella sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä tai kirjanpitotiimi.

Kirjanpitopalvelumme sisältävät muun muassa seuraavat palvelut:

 • Kuukausikirjanpito ja oma-aloitteiset veroilmoitukset
 • Kuukausikirjanpidon ja johdon raportointi
 • Tilinpäätös ja veroilmoitus
 • Konsernitilinpäätös

 

Lue lisää

Talouspäällikkö-, CFO- ja controller-palvelut

Rantalaisen Talouspäällikkö-, CFO- ja controller-palvelut ovat tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille, joiden tarpeena on laajentaa taloushallinnon tuottamaa informaatiota lakisääteisten raporttien lisäksi.

Rantalaisen Talouspäällikkö-, CFO- ja controller-palvelut auttavat muun muassa seuraavissa tarpeissa:

 • Budjettien ja ennusteiden laadinta
 • Konserniraportointi
 • Tunnuslukujen tuottaminen
 • Johdon laskelmat ja taloudellisen tiedon analysointi
Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Olemme sähköisen taloushallinnon asiantuntijoita ja käytämme mm. Procountoria, Netvisoria, Lemonsoftia ja Fivaldia. Olemme ohjelmistoriippumattomia ja suosittelemme asiakkaiden tarpeisiin sopivia taloushallinto -ohjelmistoja. Sähköiset taloushallintopalvelut säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoa.

Sähköisen taloushallinnon edut:

 • Kaikki taloudellinen informaatio on turvallisessa pilvipalvelussa ja seurattavissa reaaliaikaisesti.
 • Voit lähettää myyntilaskut, käsitellä ostolaskut sekä seurata raportteja kätevästi missä tahansa.
 • Aikaa säästyy mm. kuittien ja tositteiden mapittamiselta.

 

Lue lisää

Taloushallinnon ulkoistaminen

Ulkoistamalla kirjanpidon, palkanlaskennan tai molemmat Rantalaiselle, saat yrityksellesi tai yhteisöllesi luotettavan kumppanin. Taloushallinto ja sen ulkoistaminen luotettaviin käsiin vapauttaa sinun resursseja ja tehostaa toimintaa. Asiantuntijamme kouluttautuvat jatkuvasti ja näin varmistamme sen, että ajankohtaisin tieto on käytettävissänne. Aluksi kartoitamme asiakkaidemme tarpeet, minkä jälkeen annamme ehdotelman ulkoistamisesta.

 

Lue lisää

Taloushallinnon raportointi

Taloushallinnon raportointi tarjoaa laadukasta informaatiota yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Asiakkaanamme saat omalle yrityksellesi sopivat raportointiratkaisut. Meiltä saat laadukkaat ja helppokäyttöiset raportointityökalut yrityksesi tueksi.

Lue lisää