Kiinteistöala

Rantalaisen asiantuntijat tuntevat kiinteistöalan erityispiirteet sekä lainsäädännön ja pystyvät näin auttamaan toimialan yrityksiä monipuolisesti. Hallitsemme mm. alalle ominaiset kiinteistöalan arvonlisäveroasiat sekä erilaiset yritysrakenteet toimitilakiinteistöistä asunto-osakeyhtiöihin. Hoidamme puolestasi myös taloushallinnon lakisääteiset toimet, kuten veroasiat ja tilinpäätökset sekä tarvittaessa myös palkanlaskentaan liittyvät viranomaisilmoitukset.

Rantalaiselle voit ulkoistaa koko kirjanpidon reskontrineen sekä myös palkanlaskennan tai haluttaessa vain osan niistä.  Lisäksi voit haluttaessa hyödyntää myös Rantalaisen Controller- ja talouspäällikköpalveluita ja BI raportointia, jolloin saat ulkoistetulta talousohjaukselta entistä enemmän mm. talouden raportoinnista, budjetoinnista ja tunnuslukujen analysoinnista. Tarvittaessa voimme hoitaa kirjanpidon ja esim. vuokrareskontran myös asiakkaan omilla ohjelmistoilla tai vaihtoehtoisesti voit ottaa kauttamme käyttöön modernit ja sähköiset taloushallintojärjestelmäratkaisut. Monipuoliset palvelumme helpottavat näin kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden arkea ja varmistavat, että yhtiöiden kirjanpito on ammattimaisissa käsissä.

Olemme ohjelmistoriippumaton toimija, ja pystymme tuottamaan kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluja useilla eri ohjelmistoilla. Tarvittaessa voimme yhdistää ohjelmistoja joustavien rajapintaratkaisujen avulla.

Mitä hyötyä palvelustamme on?

 

Rantalaisella saat aina henkilökohtaista palvelua. Yrityksesi asioista huolehtii nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai isommissa kokonaisuuksissa tiimi. Tiedät siis aina, keneen ottaa yhteyttä.

Toimialaosaaminen on aina käytettävissäsi. Sinulle valitaan kirjanpitäjä, joka hallitsee toimialasi erityispiirteet ja pystyy auttamaan kysymyksissä nopeasti. Lisäksi erityiskysymyksissä auttaa tarvittaessa Rantalaisen erillinen asiantuntijatiimi.

Saat meiltä apua kasvusi tueksi. Kattava verkostomme auttaa sinua kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa ja isoissakin kasvuloikissa. Palvelumme mukautuu joustavasti kasvaviin taloushallinnon tarpeisiisi.

Ulkoistamalla ulkoistat myös riskejä. Kun me vastaamme esimerkiksi kirjanpidostasi tai palkkahallinnostasi, sinun ei tarvitse huolehtia työnantajavelvoitteista tai maksuista. Samalla ulkoistat riskit yllättävien tilanteiden varalta.

Saavutat kustannus- ja ajansäästöjä. Säästät mm. koulutuskustannuksissa, kun sinun ei tarvitse panostaa oman kirjanpitäjän tai palkanlaskijan osaamisen ylläpitämiseen.

 

Lisäksi voit keskittyä oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen, kun aikaa ei mene hallinnollisiin asioihin.

Lisätietoja:

Matti Takkinen

Palvelupäällikkö, Kiinteistöliiketoiminta

040 845 0613

Jarno Laine

Palvelujohtaja

010 321 6706