Asiakkuuteni

Me Rantalaisella helpotamme asiakkaidemme arkea ja tuomme inhimillistä älyä liiketoimintaan – uusin teknologia tukenamme.

Palvelu

Rantalaisen asiakkaana sinulla on aina oma yhteyshenkilö ja oma tiimi. Palveluumme kuuluvat tapaamiset ja säännöllisesti yhdessä suunnitteleminen.

Varaathan ajoissa yhteyshenkilösi kanssa ajan tilinpäätöspalaverille ja vuosisuunnittelun palaverille. Ne ovat rahanarvoisia oikeuksiasi, joten muistathan hyödyntää ne!
Palaverit voidaan pitää fyysisinä tapaamisina tai Teamsin välityksellä.

Autamme tekemään parempia päätöksiä, ja ennakoimaan tulevaa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen myötä HR-palvelumme olivat monen avuksi. Lue lisää poikkeustilanneinfo -sivuiltamme sekä Koronan vaikutukset työsuhteissa -oppaasta.

Rantalainen Portaali

Portaali on tietoturvallinen verkkopalvelu yhteyshenkilön kanssa viestintään sekä taloushallinnon aineistojen jakamiseen ja toimittamiseen.

Palveluun kirjaudutaan selaimella tai mobiilissa. Kirjautuminen tapahtuu omalla sähköpostiosoitteella tai mahdollisesti Google- tunnuksilla.

Etkö ole vielä käyttäjä?

Voit tilata Rantalainen Portaalin käyttöösi täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen. Palvelu on ilmainen kaikille asiakkaillemme, eikä sen käyttöönotto aiheuta mitään lisäkustannuksia.

Tilaa tunnukset

Suomi.fi-palvelu

Suomi.fi on palvelukokonaisuus, jolta löytyvät kootusti kaikki julkishallinnon palvelut ja asiointikanavat.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu Suomi.fi-tunnistus, joka on julkishallinnon yhteinen järjestelmäratkaisu sähköiseen tunnistautumiseen. Sen avulla organisaatiot voivat tarjota tietoturvallisen tunnistautumis- ja kertakirjautumismahdollisuuden omille asiakkailleen asiointipalveluissaan.

Katso mitä siirtyminen Katso-tunnistautumisesta Suomi.fi-valtuuksiin tarkoittaa sinulle ja yrityksellesi.

Tukipalvelut

Rantalaisen tukipalvelut ovat apunasi!

  • Käyttöönottopalvelu
  • Koulutukset – ota kaikki irti nykyisistä, käytössä olevista ohjelmistoistasi
  • Ohjelmistotuki

Ohjelmistot

Olemme ohjelmistoriippumaton tilitoimisto, ja hyödynnämme myös asiakkaidemme käyttämiä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä. Asiantuntijamme neuvovat objektiivisesti sopivan ohjelmiston valinnassa!

Ohjelmistomme ja niiden kirjautumissivut

Tukena matkallasi

Rantalainen on mukana yrityksesi eri elinkaaren vaiheissa.

Yrityksellänne on niin nousuja kuin laskuja, joskus tiukkoja valintoja ja kehittämisen paikkoja. Pystymme tarjoamaan sinulle asiantuntijapalvelut tarpeittesi mukaan aina yrityksen tai yhdistyksen perustamisesta yritysjärjestelyihin ja -rahoitukseen, sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppaan.

Käytössäsi ovat asiantuntijamme niin taloushallinnon, verotuksen, tilintarkastuksen kuin yhtiöoikeudenkin saralla.

Tutustu myös tuleviin asiantuntijawebinaareihimme!