Asiakkuuteni

Me Rantalaisella helpotamme asiakkaidemme arkea ja tuomme inhimillistä älyä liiketoimintaan teknologian avulla. Jalostamme taloushallinnon tiedon hyödynnettävään muotoon, jotta sinä asiakkaanamme voit keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaasi.

 

Pyydä tarjous täältä

Henkilökohtainen ja paikallinen palvelu

Rantalaisella visiomme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua yli 60 toimipisteellä ympäri Suomen ja Ruotsissa. Asiakkaanamme sinulla on aina oma nimetty yhteyshenkilö tai kokonainen tiimi apunasi. Oman yhteyshenkilön lisäksi käytössäsi ovat Rantalaisen asiantuntijatiimit, joiden erityisosaamiseen kuuluu mm. verotus, kansainvälinen liiketoiminta, sukupolvenvaihdos ja yrityskauppa. Asiantuntijamme tarjoavat konsultointia, neuvontaa ja monipuolista toimialaosaamista.

Autamme tekemään parempia päätöksiä ja ennakoimaan tulevaa. Asiakkaanamme tulevaisuus on tiedossa!

Apunasi kaikissa tilanteissa

Rantalainen on yrityksesi apuna ja tukena sen elinkaaren eri vaiheissa. Monipuolisesta palveluvalikoimastamme löytyy asiantuntijapalveluita yrityksesi kaikkiin tarpeisiin ja muutostilanteisiin. Meiltä saat apua aina yrityksen tai yhdistyksen perustamisesta yritysjärjestelyihin, kansainvälistymiseen, sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan. Käytössäsi ovat mm. taloushallinnon, palkkahallinnon, HR:n ja verotuksen asiantuntijamme.

Tutustu myös tuleviin asiantuntijawebinaareihimme ja lue uusimmat asiantuntija-artikkelimme.

Rantalainen Portaali

Rantalaisen portaali on tietoturvallinen verkkopalvelu, jonka kautta voit olla yhteydessä yhteyshenkilöösi Rantalaisella sekä jakaa ja toimittaa taloushallinnon aineistoja.

Pääset kirjautumaan palveluun täältä sähköpostiosoitteella tai Google-tunnuksilla.

Rantalaisen sovelluspalvelut

Rantalaisen sovelluspalvelut ovat sinun ja yrityksesi apuna muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Käytön tuki – Apu käytön ongelmatilanteissa oman yhteyshenkilön kautta tai suoraa asiakaskanavaa käyttäen.
  • Käyttäjähallinta – Käyttöoikeuksien lisäys, muutos ja poisto.
  • Koulutukset – Videokoulutukset ja yrityskohtaiset koulutukset.
  • Konsultointi – Valinta, käyttöönotto ja muu konsultointi.

 

Lue lisää

Ohjelmistot

Olemme ohjelmistoriippumaton tilitoimisto, mikä tarkoittaa, että suosittelemme aina juuri sinulle ja yrityksellesi sopivimpia ohjelmistoja. Lisäksi hyödynnämme asiakkaidemme käyttämiä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä.

Alla olevan linkin kautta löydät Rantalaisella käytössä olevat ohjelmistot ja niiden kirjautumissivut.

Ohjelmistomme ja niiden kirjautumissivut

Sähköiset lisäpalvelut

Helpottaaksemme arkeasi, tarjoamme seuraavia sähköisiä lisäpalveluita varmistaaksemme tietoturvallisen tietoliikenneyhteyden ja materiaalien jakamisen sekä kustannustehokkaan pankkiasioiden hoidon.

  • Rantalainen VPNtietoliikenneyhteydet taloushallinnon palveluita varten tietoturvallisesti ja yksinkertaisesti yrityksesi ja Rantalaisen välillä.
  • Rantalainen SFTPtietoturvallinen tapa jakaa talous- ja palkkahallinnon materiaaleja oman kirjanpitäjäsi ja palkanlaskijasi kanssa.
  • Rantalaisen Nomentia-pankkiyhteyspalvelujärjestelmäriippumaton pankkiratkaisu, joka mahdollistaa sähköisten tiliotteiden, viiteaineistojen ja maksuaineistojen hyväksymisen.