Sähköinen taloushallinto

Oletteko harkinnut siirtymistä sähköiseen taloushallintoon, mutta kaipaatte lisätietoja ja käytännön kokemuksia? Me ymmärrämme, että päätös siirtyä uudenlaiseen järjestelmään voi olla suuri askel. Siksi haluamme tarjota teille mahdollisuuden tutustua muiden samassa asemassa olleiden yrityspäättäjien kokemuksiin.

P-J Graphics Oy

Euralainen graafisen alan yritys P-J Graphics tuottaa mm. laadukkaita valokuvaus-, video- ja brändäyspaketteja erikokoisille yrityksille. Yrittäjä Pete-Jukka arvostaa Rantalaisen osaamista ja sitä, että tilitoimisto pysyy mukana alan digikehityksessä.

Lue lisää

Näkemystehdas MBE

Lahtelainen Näkemystehdas MBE on B2B-yritysten strateginen kumppani, joka auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa ottamalla täyden hyödyn irti markkinoinnista ja viestinnästä. MBE halusi keskittyä ydinosaamiseensa ja ulkoistaa taloushallinnon ja palkanlaskennan sekä saada fiksut sähköiset ratkaisut käyttöönsä.

Lue lisää

Betonipumppaus Roine Oy

Betonipumppaus Roine Oy on orimattilalainen valmisbetonin pumppaukseen erikoistunut yritys. Yrityksen omistaja Tapani Roine epäili sähköistä taloushallintoa aluksi, mutta ihmetteli myöhemmin, miksi ei siirtynyt pois mappikirjanpidosta jo aiemmin.

Lue lisää

Keräsimme yhteen yrittäjiä usein askarruttavia kysymyksiä sähköiseen taloushallintoon liittyen sekä niihin vastauksia. Tutustu alta!