Tilitoimisto Tampere

Toimipisteen osoite

Dynamo Business Park
Hatanpään Valtatie 24
33100 Tampere
010 322 2000
ulriika.myllyla@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9–15

Ulriika Myllylä

Palvelujohtaja, kirjanpito

0400 234 220

Leena Rantanen

Palvelupäällikkö, Palkat

040 7722 122

Jukka Laamanen

Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi

010 324 3137

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Tampereelta, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Tilitoimistomme Tampereella palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Tampereen tilitoimisto on yksi Rantalaisen suurimpia ja sinua palvelee lähes 50 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista.  Tampereen tilitoimistossa on vahva osaaminen kirjanpito- sekä palkanlaskennan tiimeissä. Lisäksi toimistolla työskentelee asiakkuuksista vastaavia henkilöitä, joten tuki on aina lähellä.

Tilitoimisto Tampereella räätälöidään asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava kustannustehokas palvelukokonaisuus. Onnistuneen palvelun takaa asiakkaalle nimetty oma tiimi, joka koostuu ainakin kirjanpitäjästä ja palkanlaskijasta. Erityisasiantuntijapalvelumme ovat lisäksi asiakkaan apuna esimerkiksi yritysjärjestelyihin, verotukseen tai kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Saapuminen Dynamo Business Parkkiin

Tampereen tilitoimisto sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustassa Dynamo Business Parkissa. Ratinan alueelle on helppo saapua joka ilmansuunnasta.

Tampereen toimistolle pääset saapumaan esimerkiksi rautatieasemalta noin 15 minuutin kävelymatkan päästä, bussilla useasta suunnasta sekä omalla autolla. Asiakaspaikkoja on talon sisäpihalla Jokikadun puolella 2 kpl ja näiden lisäksi löytyy Dynamo Business Parkista maksullinen parkkihalli. Ajo parkkihalliin tapahtuu myös Jokikadulta.

Käytössä monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot

Käytössämme on paljon erilaisia taloushallinnon ohjelmia, kuten Netvisor, Procountror, Fivaldi, Navision. Kaikki sähköisen taloushallinnon ohjelmat löydät täältä: taloushallinnon ohjelmat.

Peruskirjanpidon lisäksi tarjoamme yrityksellesi lisäarvoa erilaisilla taloushallinnon raportoinnin työkaluilla. Operatiivisiin järjestelmiin integroitu Rantalainen BI-raportointijärjestelmä on integroitavissa Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja näin vapauttaa aikaa automatisoimalla koko raportointiprosessin. 

Tampereella vahva palkkahallinnon osaaminen

Tampereen tilitoimistomme on erikoistunut mm. palkka- ja HR-palveluihin.  Palkkahallinnon palvelumme muodostuu useista osista, joista räätälöimme asiakasyritykselle sopivan kokonaisuuden. Palvelu on myös joustavasti yhdistettävissä muuhun palvelutarjontaamme, kuten kirjanpito- ja CFO-palveluihin. Autamme ohjelmistoriippumattomana kumppanina myös liiketoimintaan sopivan ohjelmistokokonaisuuden valinnassa. Kaiken tämän tukena ovat HR-palvelut, joita voidaan hyödyntää erilaisissa palkkahallinnon muutos- ja kehityskohdissa.

Esimerkkejä käyttämistämme palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoista ovat CGI Palkat, Mepco, Mepco HRM, Personec W ja Aditro W.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!