Tilitoimisto Lahti

Toimipisteen osoite

Askonkatu 9 B
15100 Lahti

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
03 87 180
essi.alaluukas@rantalainen.fi

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Marja Janhunen

Kirjanpitopalvelut

050 441 7307

Raija Luostarinen

Palkkapalvelut

050 384 3409

Essi Alaluukas

Asiakkuudet, Itä-Suomi

050 346 6988

Muuttuneet liikennejärjestelyt, kesäkuu 2019

Askonalueen liikennejärjestelyt ovat poikkeuksellisesti muuttuneet. Askonkadun risteys suljetaan Matkakeskuksen päästä ajoneuvoliikenteeltä kivetystöiden vuoksi 5.6.2019 alkaen. Risteyksen ollessa suljettuna Askonkadun liikennöinti suoritetaan alla olevan kuvan mukaisesti Valimonkadun kautta.

Ajoneuvon voi pysäköidä Askotalon P2- parkkialueelle, jossa asiakaspysäköinti tapahtuu vieraille tarkoitetulle rivistölle. Vieraspaikat ovat asiakkaillemme ilmaisia, kun ilmoittaa rekisterinumeron vastaanottoomme kolmanteen kerrokseen.

Matkakeskuksen risteys avataan jälleen kesäkuun loppupuolella.

Rantalaisen postilaatikko löytyy jälleen B-rapun ovelta.

Otamme toimistollamme vierailevat asiakkaamme vastaan 3. kerroksen vastaanotossa, mistä ohjaamme eteenpäin. 2. kerroksen ovi toimistoomme on jatkossa lukittu.

Asiakastapaamiset käydään pääsääntöisesti vastaanoton yhteydessä sijaitsevissa neuvotteluhuoneissa. Vastaanottomme huolehtii siitä, että yhteyshenkilönne tulee vastaanottamaan Teidät sisääntuloaulassa.

Muistathan ilmoittaa rekisterinumerosi vastaanottoomme.

Lahden toimiston väki toivottaa asiakkailleen hyvää kesää!

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Lahdesta?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!