Tilitoimisto Lahti

Toimipisteen osoite

Askonkatu 9 B
15100 Lahti
03 87 180
helka.matikainen@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna arkisin klo 9–15


Helka Matikainen

Palvelujohtaja

044 719 1624

Teemu Seppälä

Palkkapalvelut

040 524 7478

Saapumisohjeet Askonalueelle (Askonalueen kartan löydät tekstin alapuolelta)

Saapuessasi Askonalueelle Askonkatua pitkin voit pysäköidä radan varren puoleiselle rivistölle (P1- alue, merkitty kylteillä Vieras). Tämä rivistö on Oikeustalon edessä ja asiakkaiden käytössä koko parkkipaikan mitalta. Muut paikat ovat nimettyjä ja näin ollen varattuja paikkoja, joihin ei saa pysäköidä kuin luvan saaneet henkilöt.

Käyttäessäsi P1-alueen pysäköintialuetta, voit saapua rakennukseen käyttäen useampaakin reittiä.

1. Kun saavut rakennuksen sisäpihalle, voit käyttää E- rappua. Löydät E-rapun heti rakennuksen vasemmalta puolelta. Voit käyttää hissiä tai portaita tullessasi kolmanteen kerrokseen. Saapuessasi ylös, käänny oikealle ja kävele niin pitkälle, kunnes saavut Rantalaisen logolla varustetulle ovelle.
2. Voit kävellä myös suoraan sisäpihan pääsisäänkäynnille (C -ja F- rappu jää oikealle) , josta saavut Ravintola Werstaan infoon. Käänny vasemmalle, jonka jälkeen jatkat kohti B- rappua ja nouse portaat ylös kolmanteen kerrokseen ja saavut Rantalaisen logolla varustetulle ovelle. Mikäli haluat käyttää hissiä, käänny B- rappuun tullessasi oikealle, josta löydät hissin.

Lisää pysäköintipaikkoja löytyy rakennuksen toiselta puolella olevalta P2- alueelta, paikat ovat merkitty kyltillä Vieras. Täältä sisätiloihin kannattaa tulla rakennuksen keskellä sijaitsevasta sisennyksestä. Saavut isoon aulaan, jossa oikealla sijaitsee Ravintola Werstas. Voit kulkea ravintolan läpi ja suunnata käytävää oikealle kohti ovea, jossa lukee isolla B- rappu. Oven jälkeen käänny vasemmalle portaisiin, joita kävelet kolmanteen kerrokseen ja saavut Rantalaisen logolla varustetulle ovelle. Mikäli haluat käyttää hissiä, käänny B- rappuun tullessasi oikealle, josta löydät hissin.

Otamme toimistollamme vierailevat asiakkaamme vastaan 3. kerroksen vastaanotossa, mistä ohjaamme eteenpäin. 2. kerroksen ovi toimistoomme on jatkossa lukittu.

Asiakastapaamiset käydään pääsääntöisesti vastaanoton yhteydessä sijaitsevissa neuvotteluhuoneissa. Vastaanottomme huolehtii siitä, että yhteyshenkilönne tulee vastaanottamaan Teidät sisääntuloaulassa.

Vieraspaikat ovat asiakkaillemme ilmaisia, kun muistat ilmoittaa rekisterinumerosi vastaanottoomme.

Rantalaisen postilaatikko löytyy jälleen B-rapun ovelta.

Lahden toimiston väki toivottaa asiakkailleen hyvää syksyä!

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa Lahdesta?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!