Tilitoimisto Helsinki, Kamppi

Toimipisteen osoite

Salomonkatu 17 A, 6. krs
00100 Helsinki

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
010 321 6700
anne.miller@rantalainen.fi

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Anne Miller

Kirjanpitopalvelut

010 321 6822

Sabrina Kaleva

Asiakkuudet

010 321 6790

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa, kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa?

Helsingin tilitoimistomme on ihmiskasvoinen ja asiantunteva tilitoimisto.  Tilitoimisto Kamppi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kampin Autotalon kuudennessa kerroksessa ja sinne on helppo saapua tapaamisiin tai palavereihin. Kampin tilitoimistossa sinua palvelee ammattitaitoinen reilu 10 hengen tiimi ja Rantalaisella voit aina kääntyä oman nimetyn palkanlaskijasi tai kirjanpitäjäsi puoleen.

Kampissa taide- ja kulttuurialan vahva osaaminen

Helsingin (Kamppi) tilitoimistomme on erikoistunut mm. elokuva-, taide- ja kulttuurialojen yritysten taloushallintoon. Helsingin Kampin tilitoimistolla on vahva kokemus taide- ja kulttuurialan taloushallinnon erityispiirteistä. Alan laaja osaaminen ja nykyaikainen palvelukonsepti tekevät tilitoimisto Kampista luotettavan tilitoimistokumppanin. Taide- ja kulttuurialan tuntemisen vahvuutena on alan erikoisosaaminen, tukihakemukset (mm. SES ja RAY) ja asiakaslähtöinen palvelu. Tiimi takaa myös palvelun jatkuvuuden suurten produktioiden ja lomien kohdalla.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Kampin tilitoimistomme tarjoaa kirjanpidon ja palkanlaskennan ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Rantalainen Helsinki (Kamppi) palvelee monilla eri kirjanpito-ohjelmilla (mm. Netvisor, Procountor, Fivaldi). Kampista saa avun myös yrityksen perustamiseen sekä vaativimpiin asiantuntijaratkaisuihin.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!