Tilitoimisto Helsinki, Kamppi

Toimipisteen osoite

Salomonkatu 17 A, 6. krs
00100 Helsinki
0104250194
mika.rahijarvi@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9–16. Perjantaisin suljettu.

Mika Rahijärvi

Palvelupäällikkö

040 738 7796

Henrik Flück

Palvelutuotanto

010 324 3281

Jon Väisänen

Asiakkuudet

010 321 6534

Mietityttääkö Helsingissä toimivaa yritystäsi palkanlaskenta tai kirjanpito?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, paikallinen ja nykyaikainen taloushallintoalan palveluyritys. Tarjoamme modernit ja yrityskohtaiset taloushallinnon, kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluratkaisut kaikenkokoisille yrityksille.

Helsingin tilitoimistomme on ihmiskasvoinen ja asiantunteva tilitoimisto. Tilitoimisto Kamppi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kampin Autotalon kuudennessa kerroksessa ja sinne on helppo saapua tapaamisiin tai palavereihin. Kampin toimistoomme pääset käymään esimerkiksi suoraan metrolla tai bussilla Kampin kauppakeskuksesta. Kampin tilitoimistossa sinua palvelee ammattitaitoinen reilu 10 hengen tiimi ja Rantalaisella sinua auttaa aina oma nimetty palkanlaskija tai kirjanpitäjä, jonka puoleen voit kääntyä.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Kampin tilitoimistomme tarjoaa kirjanpidon ja palkanlaskennan ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Rantalainen Helsinki (Kamppi) palvelee monilla eri kirjanpito-ohjelmilla (mm. Procountor, NetBaron, Netvisor). Kampista saa avun myös yrityksen perustamiseen sekä vaativimpiin asiantuntijaratkaisuihin.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!

Asiantuntijat apunasi
Autamme yrityspäättäjiä mm. yrityksen perustamisessa ja kansainvälistymisessä, yritysjärjestelyissä sekä omistajanvaihdoksissa.

 

Asiantuntijapalvelumme

Asiakastarinat

Lue lisää Rantalaisen palveluista ja kumppanuudesta Rantalaisen kanssa asiakkaidemme näkökulmasta.

 

Lue Rantalaisen asiakastarinoita