Tilitoimisto Helsinki, Kamppi

Toimipisteen osoite

Salomonkatu 17 A, 6. krs
00100 Helsinki

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
010 321 6700
anne.miller@rantalainen.fi

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Anne Miller

Kirjanpitopalvelut

010 321 6822

Henrik Flück

Palvelutuotanto

010 324 3281

Jussi Ala-Risku

Asiakkuudet

010 321 6746

Mietityttääkö yritystäsi palkanlaskenta tai kirjanpito?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, paikallinen ja nykyaikainen taloushallintoalan palveluyritys. Tarjoamme modernit ja yrityskohtaiset taloushallinnon, kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluratkaisut kaikenkokoisille yrityksille.

Helsingin tilitoimistomme on ihmiskasvoinen ja asiantunteva tilitoimisto.  Tilitoimisto Kamppi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kampin Autotalon kuudennessa kerroksessa ja sinne on helppo saapua tapaamisiin tai palavereihin. Kampin toimistoomme pääset käymään esimerkiksi suoraan metrolla tai bussilla Kampin kauppakeskuksesta. Kampin tilitoimistossa sinua palvelee ammattitaitoinen reilu 10 hengen tiimi ja Rantalaisella ainua auttaa aina oma nimetty palkanlaskija tai kirjanpitäjä, jonka puoleen voit kääntyä.

Kampissa taide- ja kulttuurialan vahva osaaminen

Helsingin (Kamppi) tilitoimistomme on erikoistunut mm. elokuva-, taide- ja kulttuurialojen yritysten taloushallintoon. Helsingin Kampin tilitoimistolla on vahva kokemus taide- ja kulttuurialan taloushallinnon erityispiirteistä. Alan laaja osaaminen ja nykyaikainen palvelukonsepti tekevät tilitoimisto Kampista luotettavan tilitoimistokumppanin. Taide- ja kulttuurialan tuntemisen vahvuutena on alan erikoisosaaminen, tukihakemukset (mm. SES ja RAY) ja asiakaslähtöinen palvelu. Tiimi takaa myös palvelun jatkuvuuden suurten produktioiden ja lomien kohdalla.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Kampin tilitoimistomme tarjoaa kirjanpidon ja palkanlaskennan ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Rantalainen Helsinki (Kamppi) palvelee monilla eri kirjanpito-ohjelmilla (mm. Netvisor, Procountor, Fivaldi). Kampista saa avun myös yrityksen perustamiseen sekä vaativimpiin asiantuntijaratkaisuihin.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!

Asiantuntijat apunasi
Autamme yrityspäättäjiä mm. yrityksen perustamisessa ja kansainvälistymisessä, yritysjärjestelyissä sekä omistajanvaihdoksissa.

 

Asiantuntijapalvelumme

Vuosien kokemuksella
Rantalaisen tarina alkaa vuodesta 1972.

 

Lue Rantalaisen tarina