Rantalaiset

Rantalainen tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia omalla urallaan.

Työntekijöidemme tarinoita

Markus Tuovinen, taloushallinnon asiantuntija

Markus Tuovinen työskentelee taloushallinnon asiantuntijana Rantalaisen Tampereen toimistolla. Markuksella on monia pitkäaikaisia asiakkaita, joille hän on tehnyt kirjanpitoa jo useiden vuosien ajan. ”Minulla on useita asiakassuhteita, jotka ovat kestäneet oikeastaan urani alusta saakka. On ollut hienoa pystyä seuraamaan asiakkaideni kasvua pienestä toimijasta merkittäväksi yritykseksi ja olla mukana yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa – ja edelleen olla siinä mukana.”

Lue Markuksen uratarina

Virpi Kytömäki, palkkahallinnon asiantuntija

Virpi Kytömäki työskentelee palkkahallinnon asiantuntijana. Hän työskentelee pääasiassa etänä ja arvostaa Rantalaisen tarjoamia joustoja työaikojen ja -paikan suhteen. ”Olen tilannut Rantalaisen tarjoaman sähkötyöpöydän ja suuren näytön kotiin. On mahtavaa, että Rantalaisella on mahdollista tehdä etätöitä niin vapaasti ja että sitä varten saa hyvät työvälineet.”

Lue Virpin uratarina

Henna Nieminen, palkkahallinnon järjestelmäasiantuntija

Henna Nieminen toimii palkkahallinnon järjestelmäasiantuntijana Rantalaisen Lahden toimistolla. Henna aloitti Rantalaisella vuonna 2015 palkkahallinnon asiantuntijana ja nykyään hän toimii palkkahallinnon järjestelmäasiantuntijana. ”Tässä työssä parasta on toisten auttaminen ja ongelmien ratkominen.”

Lue Hennan uratarina

Sonja Ylinen, taloushallinnon asiantuntija

Sonja Ylinen toimii taloushallinnon asiantuntijana Rantalaisella apteekkitoimialaan erikoistuneessa tiimissä. Sonja kokee, että Rantalaisella ja omassa tiimissä on todella hyvä yhteishenki ja avulias asenne. ”Meillä on tiimissämme tosi vahva tiimihenki. Yksi asia, joka on yllättänyt omassa tiimissäni ja ylipäätään Rantalaisella, on työkavereiden avuliaisuus. Apua tullaan usein tarjoamaan ihan pyytämättäkin tai ennen kuin olen edes ehtinyt kysyä jotain asiaa ja se on todella mukavaa.”

Lue Sonjan uratarina

Max Lindholm, palkkahallinnon asiantuntija

Max Lindholm toimii palkkahallinnon asiantuntijana pääkaupunkiseudulla. Palkkahallinnon asiantuntijan työssä Max arvostaa erityisesti työn ennakoitavuutta ja että omaa työtä on mahdollista suunnitella. ”Palkkahallinnon työ on mielestäni mukavan tasaista: tiedän aina suurin piirtein milloin palkkapäivät ovat ja harvemmin tulee isoja yllätyksiä. Toki toisinaan tulee kiireisempiä hetkiä, mutta pääasiassa työ on hyvin suunniteltavissa ja siitä minä pidän.”

Lue Maxin uratarina

Julia Tasanko, palkkahallinnon asiantuntija

Julia Tasanko työskentelee palkkahallinnon asiantuntijana Vaasan toimistolla. Julia on työskennellyt yrityksessä jo pitkään ja hänen työnkuvansa on muuttunut vuosien varrella. “Rantalaisella arvostan erityisesti sitä, että täällä on kuunneltu mitä minä haluan ja tarjottu mahdollisuuksia kiinnostusteni perusteella. Olen päässyt kehittämään osaamistani haluamaani suuntaan.”

Lue Julian tarina täältä

Charlotta Nygård, taloushallinnon asiantuntija

Charlotta Nygård työskentelee taloushallinnon asiantuntijana Rantalaisen Mustasaaren toimistolla Vaasassa. Charlotta on kaksikielinen ja arvostaa mahdollisuutta puhua suomea ja ruotsia töissä, sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. ”Rantalaisella yksi parhaista puolista on, että saan työskennellä sekä ruotsiksi että suomeksi. Toimiston kahvitauoilla ja aamupalavereissa puhumme molempia kieliä ja se toimii erinomaisesti.”

Lue Charlotan tarina täältä

Pernilla Granholm, taloushallinnon asiantuntija

Pernilla Granholm työskentelee taloushallinnon asiantuntijana Rantalaisen Mustasaaren toimistolla Vaasassa ja on työskennellyt tilitoimistoalalla vuodesta 2007. Yksi parhaista asioista Rantalaisella on Pernillan mukaan kattavat henkilöstöedut kuten mahdollisuus työskennellä etänä ja hyödyntää joustavaa työaikaa. ”Etätyömahdollisuus on todella hyvä ja olen tilannut Rantalaisen kustantaman sähköpöydän kotitoimistolleni ja teen etätöitä noin kerran viikossa. Minulla on lapsia ja on mahtavaa voida hyödyntää joustavaa työaikaa tarpeen mukaan.”

Lue Pernillan tarina täältä

Tiina Ollila, taloushallinnon asiantuntija

Rantalaisen Vaasan toimistolla taloushallinnon asiantuntijana työskentelevä Tiina Ollila on aloittanut taloushallintoalalla jo vuonna 1996 ja työskennellyt nykyisessä tehtävässään vuodesta 2011. Taloushallinnon asiantuntijan työssä on sopivasti peruskirjanpitoa ja erikoistapauksia, jotka vaativat enemmän selvitystyötä. ”Työni on vaihtelevaa: toisinaan saan tehdä ihan peruskirjanpitoa ja toisinaan perehtyä johonkin toimialaan tai yritykseen ja sen erityisominaisuuksiin.”

Lue Tiinan tarina täältä

Henri Pero, integraatiokehittäjä

Henri Pero työskentelee integraatiokehittäjänä pääkaupunkiseudulla. Taloushallinnon tradenomiksi valmistuneen Henrin ura Rantalaisella alkoi kirjanpidon harjoittelusta. ”Parasta työssäni on työn itsenäisyys, vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuus vaikuttaa oman päiväni sisältöön” kertoo Henri, joka on toiminut Rantalaisella integraatiokehittäjänä syksystä 2020.

Lue Henrin tarina täältä

Kirsi Poikela, talous- ja palkkahallinnon asiantuntija

Kirsi Poikela on pitkän linjan kokenut alan ammattilainen, joka työskentelee talous- ja palkkahallinnon asiantuntijana Rantalaisen Orimattilan toimistolla. ”Meillä on Orimattilassa noin kymmenen hengen tiivis työyhteisö. Vaikka olemme kaikki erilaisia ihmisiä, apua on aina tarvittaessa tarjolla ja haasteellisempia tilanteita ratkotaan yhdessä”, kuvailee Kirsi toimistonsa yhteishenkeä.

Lue Kirsin tarina täältä

Sami Hattunen, sovellustukipäällikkö

Sami Hattunen työskentelee Netvisor-tiimin sovellustukipäällikkönä Lahdessa. ”Olen aina pitänyt muiden auttamisesta, joten esihenkilötyö sovellustuessa on kuin minulle tehty”, kertoo Sami, joka aloitti Netvisor-sovellustukipäällikön tehtävässä vuoden 2021 alusta.

Lue Samin tarina täältä

Ida Haula, sovellustukipäällikkö

Ida Haula on Rantalaisen Procountor-tiimin sovellustukipäällikkö.  ”Parasta työssäni on oman tiimini kanssa työskentely, yksilökoulutusten pitäminen ja mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen”, sovellustukipäällikkö Ida sanoo.

Lue Idan tarina täältä

Mika Jussila, palveluasiantuntija

Mika työskentelee Rantalaisella palveluasiantuntijana ja hänen työtehtävänään on kontaktoida asiakkaita ja kartoittaa heidän taloushallinnon tarpeitaan. Mika päätyi rantalaiselle alun perin harjoittelun kautta, jonka jälkeen hän pääsi mukaan RAN Trainee -ohjelmaan. Trainee-aikana Mikan intohimo myyntiä kohtaan kasvoi ja hän siirtyi lännen asiakkuustiimiin, jossa työskentelee nykyään varmistaen asiakkaiden joustavan siirtymisen Rantalaiselle.

Lue Mikan tarina täältä

Marko Wahlstén, asiakkuusjohtaja

Marko Wahlstén toimii Rantalaisella Varsinais-Suomen asiakkuusjohtajana. Ura Rantalaisella alkoi yritysoston myötä vuonna 2016. Kolme parasta asiaa Markon työssä ovat asiakkaat, vapaus liikkua ja määritellä omaa työnkuvaa ja työaikaa sekä kollegat.

Lue Markon tarina täältä

Henna Nieminen ja Silja Martikainen, palkkatiimi

Lahtelaiset palkkahallinnon asiantuntijat Henna Nieminen ja Silja Martikainen toimivat Rantalaisella samassa, loistavasti yhteen puhaltavassa tiimissä. Sekä Hennalle että Siljalle parasta heidän työssään on asiakkailta saatu kiittävä palaute.

Lue Hennan ja Siljan tarina täältä

Sari Huuhka, palvelutuotannon johtaja

Sari Huuhka toimii Rantalaisen palvelutuotannon johtajana Varsinais-Suomen alueella. Sarin ura Rantalaisella alkoi yritysoston myötä vuonna 2015. Isona toimijana Rantalaisen tarjoamat mahdollisuudet kiinnostivat, ja Sari kokee Rantalaisen myös vastanneen odotuksiinsa.

Lue Sarin tarina täältä

Risto Iivonen, operatiivinen johtaja

Risto Iivonen toimii Rantalaisen etelän alueen operatiivisena johtajana ja hän on työskennellyt Rantalaisella vuodesta 2001. Risto aloitti Rantalaisella suoraan koulun penkiltä ja nykyään hän on mukana kehittämässä yhtiön toimintaa sekä alueellisesti että konsernitasolla.

Lue Riston tarina täältä

Jon Väisänen, asiakkuuspäällikkö

Jon on ehtinyt alkuvaiheessa olevan uransa aikana kerryttää jo paljon kokemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Hän päätyi Rantalaiselle yrityskauppojen yhteydessä ja työskentelee tällä hetkellä Rantalaisella asiakkuuspäällikkönä. Jonin rooliin kuuluu vahvasti kyky muuttaa asiakkaan tarpeet tulosta tuottaviksi ratkaisuiksi.

Lue Jonin tarina täältä

Minna Vallenius, palkkahallinnon asiantuntija

Yo-merkonomiksi vuonna 1992 valmistunut Minna kerrytti työkokemustaan pankissa ennen tilitoimistoon tuloa. Hänellä on merkonomitutkinnon lisäksi palkkahallinnon ammattilaisten PHT-tutkinto, jonka Minna suoritti töiden ohessa. Nyt Minna työskentelee osana Hämeenlinnan toimistomme palkkatiimiä.

Lue Minnan tarina täältä

Toni Takala, IT-päällikkö

Toni työskentelee Rantalaisen IT-päällikkönä vastaten yhtiön sisäisestä IT-ympäristöstä ja sen kehittämisestä.  Toni päätyi Rantalaiselle vuonna 2012 ja onkin työskennellyt vakituisena työntekijänä valmistumisestaan saakka tasaisesti edeten urallaan. Kunnianhimo ja halu viedä asioita eteenpäin ovat tuoneet Tonin tähän pisteeseen ja hänen mukaansa paikalleen ei voi jäädä, vaan koko ajan pitää tapahtua asioita.

Lue Tonin tarina täältä

Niina Silvonen, palvelupäällikkö

Niina työskentelee Rantalaisella palvelupäällikkönä ja hänellä on laaja kokemus taloushallinnon eri tehtävistä. Esihenkilöasemassa työskentelevälle Niinalle tärkeimpiä asioita on huolehtia oman tiimin työskentelystä ja palvelupäällikkönä hän haluaa olla tiimiläisiä varten.

Lue Niinan tarina täältä

Hae töihin tai harjoitteluun!

Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia palkka- ja taloushallinnon ja muiden asiantuntijapalveluiden parissa.

Lue lisää