Uratarinat

Rantalainen tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia omalla urallaan. Monet taloushallinnon ammattilaisemme ovat luoneet mielenkiintoisia urapolkuja, tässä esiteltynä niistä muutamia.

Työntekijöidemme tarinoita

Risto Iivonen,     operatiivinen johtaja

Risto Iivonen toimii Rantalaisen etelän alueen operatiivisena johtajana ja hän on työskennellyt Rantalaisella vuodesta 2001. Risto aloitti Rantalaisella suoraan koulun penkiltä ja nykyään hän on mukana kehittämässä yhtiön toimintaa sekä alueellisesti että konsernitasolla.

 

Lue Riston tarina täältä

 

Jon Väisänen, asiakkuuspäällikkö

Jon on ehtinyt alkuvaiheessa olevan uransa aikana kerryttää jo paljon kokemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Hän päätyi Rantalaiselle yrityskauppojen yhteydessä ja työskentelee tällä hetkellä Rantalaisella asiakkuuspäällikkönä. Jonin rooliin kuuluu vahvasti kyky muuttaa asiakkaan tarpeet tulosta tuottaviksi ratkaisuiksi.

 

Lue Jonin tarina täältä

Minna Vallenius, palkanlaskija

Yo-merkonomiksi vuonna 1992 valmistunut Minna kerrytti työkokemustaan pankissa ennen tilitoimistoon tuloa. Hänellä on merkonomitutkinnon lisäksi palkkahallinnon ammattilaisten PHT-tutkinto, jonka Minna suoritti töiden ohessa. Nyt Minna työskentelee osana Hämeenlinnan toimistomme palkkatiimiä.

 

Lue Minnan tarina täältä

Toni Takala,              IT-päällikkö

Toni työskentelee Rantalaisen IT-päällikkönä vastaten yhtiön sisäisestä IT-ympäristöstä ja sen kehittämisestä.  Toni päätyi Rantalaiselle vuonna 2012 ja onkin työskennellyt vakituisena työntekijänä valmistumisestaan saakka tasaisesti edeten urallaan. Kunnianhimo ja halu viedä asioita eteenpäin ovat tuoneet Tonin tähän pisteeseen ja hänen mukaansa paikalleen ei voi jäädä, vaan koko ajan pitää tapahtua asioita.

 

Lue Tonin tarina täältä

Niina Silvonen, sovellusasiantuntija

Kirjanpidon opintojen jälkeen Niina muutti työn perässä Lappeenrannasta Helsinkiin. Hän kasvoi tilinpäätöstaitoiseksi kirjanpitäjä-palkanlaskijaksi. Nykyään Niina työskentelee Rantalaisella palvelupäällikkönä ja sovellustuen asiantuntijana.

 

Lue Niinan tarina täältä

Simo Virta, sovellusasiantuntija

Simo työskentelee Rantalaisella etelän alueella sovellusasiantuntijana ja hänen työkuvansa on varsin monipuolinen. Rantalaiselle Simo on päätynyt RAN Trainee -ohjelman kautta ja hän on onnistunut yhdistämään koulun ja työnteon joustavasti.

 

Lue Simon tarina täältä

Hae töihin tai harjoittelijaksi!

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi Suomen parhaassa taloushallinnon työpaikassa.

Lue lisää ja hae

 

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan

RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tavoitteenamme on työllistää kaikki ohjelmaan osallistuvat.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus