Uratarinat

Rantalainen tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia omalla urallaan. Monet taloushallinnon ammattilaisemme ovat luoneet mielenkiintoisia urapolkuja, tässä esiteltynä niistä muutamia.

Työntekijöidemme tarinoita

Risto Iivonen, operatiivinen johtaja

Risto Iivonen toimii Rantalaisen etelän alueen operatiivisena johtajana ja hän on työskennellyt Rantalaisella vuodesta 2001. Risto aloitti Rantalaisella suoraan koulun penkiltä ja nykyään hän on mukana kehittämässä yhtiön toimintaa sekä alueellisesti että konsernitasolla.

 

Lue Riston tarina täältä

 

Jon Väisänen, asiakkuuspäällikkö

Jon on ehtinyt alkuvaiheessa olevan uransa aikana kerryttää jo paljon kokemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Hän päätyi Rantalaiselle yrityskauppojen yhteydessä ja työskentelee tällä hetkellä Rantalaisella asiakkuuspäällikkönä. Jonin rooliin kuuluu vahvasti kyky muuttaa asiakkaan tarpeet tulosta tuottaviksi ratkaisuiksi.

 

Lue Jonin tarina täältä

Minna Vallenius, palkanlaskija

Yo-merkonomiksi vuonna 1992 valmistunut Minna kerrytti työkokemustaan pankissa ennen tilitoimistoon tuloa. Hänellä on merkonomitutkinnon lisäksi palkkahallinnon ammattilaisten PHT-tutkinto, jonka Minna suoritti töiden ohessa. Nyt Minna työskentelee osana Hämeenlinnan toimistomme palkkatiimiä.

 

Lue Minnan tarina täältä

Toni Takala, IT-päällikkö

Toni työskentelee Rantalaisen IT-päällikkönä vastaten yhtiön sisäisestä IT-ympäristöstä ja sen kehittämisestä.  Toni päätyi Rantalaiselle vuonna 2012 ja onkin työskennellyt vakituisena työntekijänä valmistumisestaan saakka tasaisesti edeten urallaan. Kunnianhimo ja halu viedä asioita eteenpäin ovat tuoneet Tonin tähän pisteeseen ja hänen mukaansa paikalleen ei voi jäädä, vaan koko ajan pitää tapahtua asioita.

 

Lue Tonin tarina täältä

Niina Silvonen, palvelupäällikkö

Niina työskentelee Rantalaisella palvelupäällikkönä ja hänellä on laaja kokemus taloushallinnon eri tehtävistä. Esimiesasemassa työskentelevälle Niinalle tärkeimpiä asioita on huolehtia oman tiimin työskentelystä ja palvelupäällikkönä hän haluaa olla tiimiläisiä varten.

 

Lue Niinan tarina täältä

Simo Virta, sovellusasiantuntija

Simo työskentelee Rantalaisella etelän alueella sovellusasiantuntijana ja hänen työkuvansa on varsin monipuolinen. Rantalaiselle Simo on päätynyt RAN Trainee -ohjelman kautta ja hän on onnistunut yhdistämään koulun ja työnteon joustavasti.

 

Lue Simon tarina täältä

Mika Jussila, palveluasiantuntija

Mika työskentelee Rantalaisella palveluasiantuntijana ja hänen työtehtävänään on kontaktoida asiakkaita ja kartoittaa heidän taloushallinnon tarpeitaan. Mika päätyi rantalaiselle alun perin harjoittelun kautta, jonka jälkeen hän pääsi mukaan RAN Trainee -ohjelmaan. Trainee-aikana Mikan intohimo myyntiä kohtaan kasvoi ja hän siirtyi lännen asiakkuustiimiin, jossa työskentelee nykyään varmistaen asiakkaiden joustavan siirtymisen Rantalaiselle.

 

Lue Mikan tarina täältä

 

Kati Pokkinen, tukipalvelujohtaja

Kati tuli Rantalaiselle töihin yrityskaupan myötä kaksi vuotta sitten keväällä. Sen jälkeen Rantalaisella on hänen mielestään tunnistettu digitalisaation merkitys yrityksen kilpailukyvylle ja panostettu sen kehittämiseen. Se, että digitalisaatio läpäisee koko organisaation, antaa myös merkityksellisyyttä ja vaikuttavuutta Katin työlle Rantalainen-konsernin tukipalvelujohtajana.

 

Lue Katin tarina täältä

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue uratarinoita

 

Hae töihin tai harjoittelijaksi!
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi Suomen parhaassa taloushallinnon työpaikassa.

Lue lisää ja hae