Rantalaiset

Rantalainen tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia omalla urallaan.

Työntekijöidemme tarinoita

Henri Pero, RPA-kehittäjä

Henri Pero työskentelee RPA-kehittäjänä pääkaupunkiseudulla. Taloushallinnon tradenomiksi valmistuneen Henrin ura Rantalaisella alkoi kirjanpidon harjoittelusta. ”Parasta työssäni on työn itsenäisyys, vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuus vaikuttaa oman päiväni sisältöön” kertoo Henri, joka on toiminut Rantalaisella RPA-kehittäjänä syksystä 2020.

Lue Henrin tarina täältä

Kirsi Poikela, kirjanpitäjä ja palkanlaskija

Kirsi Poikela on pitkän linjan kokenut taloushallintoalan ammattilainen, joka työskentelee kirjanpitäjänä ja palkanlaskijana Rantalaisen Orimattilan toimistolla. ”Meillä on Orimattilassa noin kymmenen hengen tiivis työyhteisö. Vaikka olemme kaikki erilaisia ihmisiä, apua on aina tarvittaessa tarjolla ja haasteellisempia tilanteita ratkotaan yhdessä”, kuvailee Kirsi toimistonsa yhteishenkeä.

Lue Kirsin tarina täältä

Sami Hattunen, sovellustukipäällikkö

Sami Hattunen työskentelee Netvisor-tiimin sovellustukipäällikkönä Lahdessa. ”Olen aina pitänyt muiden auttamisesta, joten esihenkilötyö sovellustuessa on kuin minulle tehty”, kertoo Sami, joka aloitti Netvisor-sovellustukipäällikön tehtävässä vuoden 2021 alusta.

Lue Samin tarina täältä

Ida Haula, sovellustukipäällikkö

Ida Haula on Rantalaisen Procountor-tiimin sovellustukipäällikkö.  ”Parasta työssäni on oman tiimini kanssa työskentely, yksilökoulutusten pitäminen ja mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen”, sovellustukipäällikkö Ida sanoo.

Lue Idan tarina täältä

Mikko Heiskanen, veroasiantuntija

Arvonlisäveroasiantuntijana Rantalaisella toimiva Mikko Heiskanen on saanut työkavereidensa keskuudessa leikkisän lempinimen ”Alv-Mikko”. Mikon työt Rantalaisella alkoivat vuoden 2018 joulukuussa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri (2017), pääaineenaan yritysjuridiikka.  Mikon mielestä kolme parasta asiaa hänen työssään ovat oman osaamisen kasvattaminen, rento ilmapiiri sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino.

Lue Mikon tarina täältä

Aino Laurila, kirjanpitäjä

Aino Laurila työskentelee Rantalaisen Tampereen toimistolla kirjanpitäjänä. Hän siirtyi Rantalaiselle yritysoston myötä vuonna 2017. Aino on valmistunut tradenomiksi ja opiskelee tällä hetkellä organisaation ja talouden johtamisen koulutusohjelmassa (YAMK). Ainon mielestä kolme parasta asiaa hänen työssään ovat vaihtelevat asiakkuudet, mahdollisuudet kehittymiseen sekä mukava työyhteisö.

Lue Ainon tarina täältä

Marko Wahlstén, asiakkuusjohtaja

Marko Wahlstén toimii Rantalaisella Varsinais-Suomen asiakkuusjohtajana. Ura Rantalaisella alkoi yritysoston myötä vuonna 2016. Kolme parasta asiaa Markon työssä ovat asiakkaat, vapaus liikkua ja määritellä omaa työnkuvaa ja työaikaa sekä kollegat.

Lue Markon tarina täältä

Henna Nieminen ja Silja Martikainen, palkkatiimi

Lahtelaiset palkkatoimihenkilöt Henna Nieminen ja Silja Martikainen toimivat Rantalaisella samassa, loistavasti yhteen puhaltavassa tiimissä. Sekä Hennalle että Siljalle parasta heidän työssään on asiakkailta saatu kiittävä palaute.

Lue Hennan ja Siljan tarina täältä

Sari Huuhka, palvelutuotannon johtaja

Sari Huuhka toimii Rantalaisen palvelutuotannon johtajana Varsinais-Suomen alueella. Sarin ura Rantalaisella alkoi yritysoston myötä vuonna 2015. Isona toimijana Rantalaisen tarjoamat mahdollisuudet kiinnostivat, ja Sari kokee Rantalaisen myös vastanneen odotuksiinsa.

Lue Sarin tarina täältä

Risto Iivonen, operatiivinen johtaja

Risto Iivonen toimii Rantalaisen etelän alueen operatiivisena johtajana ja hän on työskennellyt Rantalaisella vuodesta 2001. Risto aloitti Rantalaisella suoraan koulun penkiltä ja nykyään hän on mukana kehittämässä yhtiön toimintaa sekä alueellisesti että konsernitasolla.

Lue Riston tarina täältä

Jon Väisänen, asiakkuuspäällikkö

Jon on ehtinyt alkuvaiheessa olevan uransa aikana kerryttää jo paljon kokemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Hän päätyi Rantalaiselle yrityskauppojen yhteydessä ja työskentelee tällä hetkellä Rantalaisella asiakkuuspäällikkönä. Jonin rooliin kuuluu vahvasti kyky muuttaa asiakkaan tarpeet tulosta tuottaviksi ratkaisuiksi.

Lue Jonin tarina täältä

Minna Vallenius, palkanlaskija

Yo-merkonomiksi vuonna 1992 valmistunut Minna kerrytti työkokemustaan pankissa ennen tilitoimistoon tuloa. Hänellä on merkonomitutkinnon lisäksi palkkahallinnon ammattilaisten PHT-tutkinto, jonka Minna suoritti töiden ohessa. Nyt Minna työskentelee osana Hämeenlinnan toimistomme palkkatiimiä.

Lue Minnan tarina täältä

Toni Takala, IT-päällikkö

Toni työskentelee Rantalaisen IT-päällikkönä vastaten yhtiön sisäisestä IT-ympäristöstä ja sen kehittämisestä.  Toni päätyi Rantalaiselle vuonna 2012 ja onkin työskennellyt vakituisena työntekijänä valmistumisestaan saakka tasaisesti edeten urallaan. Kunnianhimo ja halu viedä asioita eteenpäin ovat tuoneet Tonin tähän pisteeseen ja hänen mukaansa paikalleen ei voi jäädä, vaan koko ajan pitää tapahtua asioita.

Lue Tonin tarina täältä

Niina Silvonen, palvelupäällikkö

Niina työskentelee Rantalaisella palvelupäällikkönä ja hänellä on laaja kokemus taloushallinnon eri tehtävistä. Esimiesasemassa työskentelevälle Niinalle tärkeimpiä asioita on huolehtia oman tiimin työskentelystä ja palvelupäällikkönä hän haluaa olla tiimiläisiä varten.

Lue Niinan tarina täältä

Simo Virta, sovellusasiantuntija

Simo työskentelee Rantalaisella etelän alueella sovellusasiantuntijana ja hänen työkuvansa on varsin monipuolinen. Rantalaiselle Simo on päätynyt RAN Trainee -ohjelman kautta ja hän on onnistunut yhdistämään koulun ja työnteon joustavasti.

Lue Simon tarina täältä

Mika Jussila, palveluasiantuntija

Mika työskentelee Rantalaisella palveluasiantuntijana ja hänen työtehtävänään on kontaktoida asiakkaita ja kartoittaa heidän taloushallinnon tarpeitaan. Mika päätyi rantalaiselle alun perin harjoittelun kautta, jonka jälkeen hän pääsi mukaan RAN Trainee -ohjelmaan. Trainee-aikana Mikan intohimo myyntiä kohtaan kasvoi ja hän siirtyi lännen asiakkuustiimiin, jossa työskentelee nykyään varmistaen asiakkaiden joustavan siirtymisen Rantalaiselle.

Lue Mikan tarina täältä

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue lisää

 

Hae töihin tai harjoitteluun!

Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia palkka- ja taloushallinnon ja muiden asiantuntijapalveluiden parissa.

Lue lisää