Uratarinat

Tutustu tarkemmin taloushallinnon ammattilaisiimme ja ota selvää, millaisilla taustoilla he ovat Rantalaiselle tulleet.

Risto Iivonen, operatiivinen johtaja

Risto työskentelee Rantalainen Oy Helsingin toimitusjohtajana ja Rantalaisen eteläisen alueen operatiivisena johtajana. Rantalaiselle hän päätyi harjoittelun kautta. Lopulta Risto pääsi toimistopäällikön paikalle Myyrmäen toimistolle, mistä hänen uransa lähti lentoon.

 

Lue lisää

 

Katriina Marjamäki, kirjanpitäjä

Katriina valmistui tradenomiksi vuonna 2012 ja aloitti harjoittelun kautta työskentelyn Seinäjoen toimistollamme. Hän päätyi Seinäjoen toimiston kirjanpitäjäksi palvelemaan yritysasiakkaita laidasta laitaan.

 

Lue lisää

Minna Vallenius, palkanlaskija

Yo-merkonomiksi vuonna 1992 valmistunut Minna kerrytti työkokemustaan pankissa ennen tilitoimistoon tuloa. Hänellä on merkonomitutkinnon lisäksi palkkahallinnon ammattilaisten PHT-tutkinto, jonka Minna suoritti töiden ohessa. Nyt Minna työskentelee osana Hämeenlinnan toimistomme palkkatiimiä.

 

Lue lisää

Niina Silvonen, sovellusasiantuntija

Kirjanpidon opintojen jälkeen Niina muutti työn perässä Lappeenrannasta Helsinkiin. Hän kasvoi tilinpäätöstaitoiseksi kirjanpitäjä-palkanlaskijaksi. Nykyään Niina työskentelee Rantalaisella palvelupäällikkönä ja sovellustuen asiantuntijana.

 

Lue lisää

Hae töihin tai harjoittelijaksi!

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi Suomen parhaassa taloushallinnon työpaikassa.

Lue lisää ja hae

 

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan

RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tavoitteenamme on työllistää kaikki ohjelmaan osallistuvat.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus