Rantalaisen ohjelmistokampanja 2019

Oletko kyllästynyt taloushallinnon kompromisseihin? Aloita yrityksesi digiloikka helposti – ja edullisesti – Rantalaisen kanssa. Tutustu kampanjaan ja kysy lisää!

Taloushallinnon sujuvassa hoitamisessa on tärkeää, että raportointityökalut ja ohjelmistot täyttävät nykyajan vaatimukset. Olemme ohjelmistoriippumaton toimija ja meille tuttuja kirjanpito- ja toiminnanohjausjärjestelmiä ovat muun muassa:

 • Netbaron
 • L7
 • Movenium
 • NetSuite
 • Sonet Premium
 • Microsoft Dynamics AX
 • Microsoft Dynamics NAV

Palkkahallinnon muut ohjelmistot:

 • CGI Palkat
 • Mepco
 • Mepco Pro
 • Personec W
 • Aditro W

Visma Netvisor

Visma Netvisor on asiakasnäkökulmasta rakennettu älykäs taloushallinnon ja palkanlaskennan pilvipalvelu. Netvisor pitää sisällään kaikki tutut sähköisen taloushallinnon ominaisuudet (mm. ostolaskujen hallinta, myyntilaskutus, palkanlaskenta), joiden lisäksi palvelu on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiilla rajapintaintegraatioilla. Netvisor sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja on helposti skaalattavissa organisaation kasvaessa.

 

Lue lisää!

Sähköinen taloushallinto säästää yrittäjän aikaa toisaalle

Yhden miehen yritystä Liike- ja yrityskeskus Koria johtava Juhani Saario kertoo, kuinka vuoraustoiminnan kasvamisen myötä omasta excel-seurannasta oli siirryttävä sähköiseen taloushallintoon:

“Sähköistyminen mahdollistaa koko talousketjun seurannan aina vuokrasaatavista kiinteistön kulueriin asti lähes reaaliaikaiseksi. Nyt voin tarkastaa laskut mistä tahansa, millä tahansa laitteella verkkoyhteyden välityksellä”

Juhanin mukaan sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaamman päätöksenteon yrityksen arjessa sen ohella, että aikaa jää muuhun tekemiseen enemmän:

“Päätösten tekeminen kustannustason nousun perusteella on nopeutunut ja helpottunut. Tilinpäätöksen valmistuessa nopealla aikataululla vältyn myös verotuksessa lisäennakkoveron viivästyskorolta. Kaikki nämä ovat vapauttaneet aikaani yrityksen ja sen palveluiden kehittämiseen.”

Tilitoimistoston ja ohjelmistotalon yhteistyö

Visma Solutionsin tilitoimistotuotejohtaja Jarkko Iitiän mukaan alamme olla aallon huipulla ja nykyään yritykset ovat tietoisia ja osaavat vaatia parhaita ratkaisuja. Kehitys tulee olemaan lähivuosina huimaa ja palvelutuottamisen ja teknologian kannalta tilitoimistoissa tapahtuu enemmän, kuin viimeisien kymmenien vuosien aikana yhteensä. Tekoäly, robotiikka ja uusi ohjelmistokirjo tuovat muutoksia alalla.

Lue blogi

Nykyaikainen ohjelmisto mahdollistaa yritykselle:

Tehokkaan ja reaaliaikaisen raportoinnin ja mobiilikäytön

Automaattiset laskujen käsittelyt aina maksatukseen saakka

Täydet mobiiliominaisuudet laskujen käsittelyyn aina maksatukseen saakka

Rajapinnat, joiden avulla koko ohjelmistoarkkitehtuuri on integroituna samaan toimintaympäristöön

Kassavirtatyökalun maksuvalmiuden seurantaan

Toimivat ja pitkälle rakennetut konsernityökalut

Jätä yhteydeottopyyntö tai ota yhteyttä!

Jos haluat Rantalaisen asiantuntijan ottavan sinuun yhteyttä ohjelmiston käyttöönottamiseksi, henkilökohtaista esittelyä tai palvelukartoitusta varten, täytä oheinen yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jon Väisänen

johtaja, controller- ja talouspäällikköpalvelut

010 321 6534