Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen vaatii suunnitelmallisuutta sekä tietoa liiketoiminnan aloittamisesta. Rantalaisen asiantuntijoilla on laaja kokemus yritysten perustamisesta sekä alkuvaiheen liiketoiminnan suunnittelusta. Autamme sinua minimoimaan yrityksen perustamiseen liittyvät alkuvaiheen riskit. Meiltä saat monipuolisesti apua yrityksen perustamiseen sekä talouden suunnitteluun.

Apua osakeyhtiön perustamiseen

Meiltä saat kaiken avun, kun päätöksessä on osakeyhtiön perustaminen. Asiantuntijamme ovat tukenasi aina ensiaskelista kirjanpitoon ja palkanlaskennan käytäntöön saakka. Uuden yrityksen perustaminen ja aloitusvaihe vaatii jonkin verran paperitöitä y-tunnuksen saamiseksi ja me varmistamme, että asiat hoidetaan oikein ja ajallaan.

Yrityksen perustamisen vaiheet

Aloittavilla yrittäjille ja startupeille olemme luotettava kumppani yrityksen alkuvaiheessa, kun haluat varmistaa, että tukenasi on kokenut asiantuntijatiimi.

Yrityksen perustamiseen liittyy monia vaiheita ja säädöksiä. Verrattuna toiminimeen, osakeyhtiön perustaminen vaatii enemmän tekemistä, kuten laajempien osakassopimusten tekoa. Lisäksi Oy:n perustaminen edellyttää useita ilmoituksia eri rekistereihin. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus eri yritysmuotojen aloitukseen liittyvistä vaiheista ja meidän kauttamme pääset perille yrityksen perustamisen vaiheista, rahoituksesta sekä yrityksen perustamisesta yleisesti.

Autamme aloittavia yrittäjiä ja startup-yrityksiä muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Liiketoiminnan suunnittelu ja budjetointi
  • PRH-lomakkeet ja -ilmoitukset
  • Rahoitushakemukset
  • Starttirahahakemukset
  • Osakassopimukset

Yhtiömuodon valinta ohjaa toimintaa

Aloittavan yrittäjän ensimmäisiä päätöksiä on valita sopiva yhtiömuoto yritykselle. Yritysmuoto määrittää paljon sitä, miten tuleva yritys toimii. Autamme mielellämme sopivan yhtiömuodon valinnassa ja kartoitamme tapauskohtaisesti liiketoiminnalle sopivimman yhtiömuodon. Lisäksi voimme tehdä muun muassa verotuksen arviointia päätöksenteon tueksi. Yrityksen perustaminen tai yhdistyksen perustaminen ovat aina isoja päätöksiä ja tämän päätöksen tueksi olemme laatineet oppaan yhtiömuodon valintaan.

Tutustu myös yhdistyksen perustamiseen.

Kansainvälinen liiketoiminta

Rantalainen palvelee kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä ja auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille. Laajan yhteistyöverkoston kautta löydämme asiakkaillemme yhteistyökumppanit ympäri maailman. Kuulumme kansainväliseen GGI-yhteistyöverkostoon (Geneva Group International).

Lue lisää kv-palveluistamme.

 

Yhteystiedot

Jukka Laamanen

Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi

010 324 3137

Essi Alaluukas

Asiakkuudet

050 346 6988