Rantalainen BI-raportointi 

Rantalainen BIraportointi on nykyaikainen Business Intelligence -pilvipalvelu, joka on luotu helpottamaan kaikenkokoisten organisaatioiden liiketoimintatiedon seurantaa, raportointia ja analysointia. 

Tilaa maksuttomat demotunnukset

Tarjoamme kaikille halukkaille maksuttomat 30 vuorokauden demotunnukset Rantalainen BI-raportointipalveluun testikäytön ajaksi. Demotunnusten avulla pääset tutustumaan palveluun ja erilaisten raporttien sisältöön. Tilaa demotunnukset tästä painikkeesta:

Tilaa demotunnukset

Tukea päätöksentekoon ajantasaisella liiketoimintatiedolla 

Aina käyttäjän mukana kulkeva, operatiivisiin järjestelmiin integroitu Rantalainen BI-raportointijärjestelmä tukee organisaation päätöksentekoa visualisoimalla eri tietolähteistä yhdistellystä tietomassasta selkeitä ja visuaalisia näkymiä. Järjestelmä on integroitavissa Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja näin vapauttaa aikaa automatisoimalla koko raportointiprosessin.  

Rantalainen BI-raportointi on kehitetty vastaamaan nykyaikaisia raportointitarpeita. Tietomassasta yhdistellyt liiketoimintatiedot ovat tarkasteltavissa selkeillä dashboardeilla sekä raporteilla, jotka koostuvat erilaisista elementeistä: taulukoista, graafeista, mittareista ja korteista. Palvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla selaimilla eikä vaadi erillisten ohjelmistojen asentamista. 

Rantalaisen BI-raportointipalvelun käyttöönoton suurimpia etuja ovat:  

Organisaation päätöksentekokyvyn parantaminen

Raportointiprosessin automatisointi

Liiketoimintatiedon selkeä visualisointi

Raporttien tietojen ajantasaisuus

Palvelun mobiilikäyttö

Raporttipaketti, joka kulkee aina mukana 

Rantalaisen BI –raportointi mahdollistaa perinteistä staattista raportointia syvemmän ja tarkemman organisaation suorituskyvyn analysoinnin. Interaktiivisten toimintojen avulla taloushallinnon raporteilla voidaan porautua aina tositelistalle saakka ja muuttaa tarkasteltavia seurantakohteita tai ajanjaksoja mielenkiinnon mukaan.

Raportit ovat tarkasteltavissa kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla, eikä palvelun käyttö vaadi erillisiä asennettavia ohjelmistoja. Tarkastellakseen raportteja käyttäjä kirjautuu selaimella pilvipalveluun omilla henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillaan.

Valmiin raporttipaketin lisäksi toteutamme myös erilaisia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä raportointiratkaisuja. Datan nouto järjestelmään voidaan automatisoida useista eri lähteistä, esimerkiksi eri järjestelmien tietokannoista, web-rajapinnoista tai erilaisista tiedostoista. Raportoitava tieto voi olla mitä tahansa liiketoiminnalle oleellista tietoa, kirjanpidon lisäksi esimerkiksi myyntiä, HR-tietoa, reskontraa tai varastotietoja.

Nopea käyttöönotto 

Palvelu on integroitavissa seuraaviin Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon järjestelmiin: Visma Fivaldi, Visma Netvisor, Procountor, Lemonsoft. Myös muiden järjestelmien integraatiot ovat toteutettavissa, jätä yhteystietosi ja kysy lisätietoja.

Käyttöönottoprojekti 

1. Tarvekartoitus 

Kartoitetaan asiakkaan raportointitarpeet ja määritellään raportointiin käytettävät tietolähteet.

2. Integrointi

Aktivoidaan tai kehitetään tarvittavat integraatiot raporttien käyttämiin järjestelmiin.

3. Määrittelyt

Määritetään käyttäjäryhmä, jaetaan valmis raporttipaketti sekä tarvittaessa kehitetään räätälöidyt raportit.

4. Käyttökoulutus

Koulutetaan palvelun käyttö asiakkaan luona tai etäyhteydellä.

 

Ota yhteyttä

Pyydä etäesittely tai lisätietoa Rantalainen BI-raportoinnista ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme Simoon tai Toniin. He vastaavat mielellään raportointipalveluun liittyviin kysymyksiin.

Simo Virta

Projektipäällikkö

010 321 6772

Toni Hovinen

Kehitysjohtaja

010 324 3135

Asiakkaidemme kokemuksia BI-raportoinnista

Suomen Avustajapalvelut

Suomen Avustajapalveluiden toimitusjohtaja Taneli Tenhovuoren mukaan yhteistyö tilitoimiston kanssa on sujunut hyvin. Hän nostaa esille yhteisen matkan, jonka varrella on onnistuttu kehittämään kahden yrityksen välisiä prosesseja ja kommunikointia tehokkaammaksi.

 

Lue lisää

Koho Sales Oy

Koho Salesin toimitusjohtaja Mikael Wallsténin mukaan BI-raportointityökalun lisääminen taloushallintopalveluihin oli luonteva jatkumo yhteistyölle. Yritys otti BI-raportointityökalun käyttöön kesän 2019 alussa ja Wallsténin mukaan tärkein tavoite käyttöönotossa oli saada kaikki raportit yhteen ja samaan paikkaan.

 

Lue lisää