Rantalainen BI-raportointi 

Monipuolinen Rantalainen BI-raportointi helpottaa kaikenkokoisten organisaatioiden liiketoimintatiedon seurantaa, raportointia ja analysointia.

Rantalainen BI-raportointi on sopiva lisäpalvelu yrityksille, jotka haluavat kirjanpito-ohjelmistoja kattavampaa talouden raportointia. BI-raportit antavat selkeän ja ymmärrettävän kuvan yrityksen talouden tilanteesta yhdistelemällä tietoa eri lähteistä.

Siirtämällä raportit BI-järjestelmään, aikaa säästyy jatkossa manuaaliselta työltä ja raporttien analysointiin jää enemmän aikaa. Rantalainen BI-järjestelmä on mahdollista yhdistää kaikkiin taloushallinnon järjestelmiin saumattomasti, ja luvut ovat aina saatavilla ja ajan tasalla.

Rantalainen BI-raportointi taipuu myös muuhun kuin kirjanpidon tietojen analysointiin ja sitä voi hyödyntää kaikkien Rantalaisen tarjoamien palveluiden kanssa.

Miksi kannattaa valita Rantalainen BI-raportointi?

  • Selkeä ja helppokäyttöinen raportointiohjelma.
  • Asiakaskohtaiset raportit räätälöitävissä tarpeiden mukaan.
  • Rantalaisen oman asiantuntevan BI-tiimin tuki ja konsultointi.
  • Eroon Exceleistä ja manuaalisista raporteista.
  • Mahdollistaa raporttien automatisoinnin.
  • Vapauttaa lisää aikaa raporttien analysointiin.
  • Budjetointi, ennustaminen ja kassavirtaennusteet.
  • Konserniyhdistelyt, automaattiset eliminoinnit ja konsernitositteiden luonti.
  • Yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin valmiit integraatiot, muihin järjestelmiin rakennettavissa.

Rantalaisen BI-asiantuntijoiden tiimi tukena raportoinnin kehittämisessä

Rantalainen BI-raportit ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan. Valittavissa on muun muassa:

Kustannuspaikkaraportointi

Projektiraportointi

Omien laskentojen automatisointi

Tarvittavien mittareiden määrittely ja seuranta

Muokatut tuloslaskelmat

Käyttäjäkohtaiset näkymät

Rantalainen BI:n raporttikokonaisuudet

Rantalainen BI-raportoinnin käyttöönotto

Rantalainen BI:n käyttöönotto on asiakkaalle helppoa – asiantuntijamme hoitavat puolestasi kaiken saatuaan kartoituksen tarpeistanne.

Tutustuminen

Demotunnukset
BI-esittely ja raportoinnin tarpeiden kartoitus
Tarjous BI-ratkaisusta

Käyttöönotto

Integraatio
Täsmäytys
Käyttäjätunnukset
Asiakaskohtaiset räätälöinnit
Yhteinen läpikäynti

Jatkuva tuki ja kehitys

Rantalainen BI-tiimin tuki
Raportoinnin kehitys

Tilaa maksuttomat demotunnukset

Tarjoamme maksuttomat demotunnukset Rantalainen BI-raportointipalveluun 60 vuorokauden testikäytön ajaksi. Tunnusten avulla pääset tutustumaan palveluun ja eri raporttien sisältöön.

Tilaa demotunnukset

Varaa maksuton etäesittely

Tarjoamme kaikille Rantalainen BI-raportointipalvelusta kiinnostuneille maksuttoman etäesittelyn. Alla olevan linkin kautta pääset varaamaan ajan Rantalaisen asiantuntijalle.

Varaa etäesittely

 

Ota yhteyttä

Pyydä etäesittely tai lisätietoa Rantalainen BI-raportoinnista ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme. Vastaamme mielellämme raportointipalveluun liittyviin kysymyksiin.

Juhana Räisälä

BI-asiantuntija

050 471 6627

Asiakkaidemme kokemuksia BI-raportoinnista

Suomen Palloliitto

Rantalaisen aloittaessa Palloliiton tilitoimistona käyttöön otettiin Rantalainen BI, johon tuotiin Rantalaisen tiimin puolesta yleisimmin käytetyt raportit. ”Kun aikaa ja energiaa jää perustilastojen pyörittämiseltä, tulee dataa tutkittua paljon enemmän ja syvällisemmin. Tämän myötä kokonaiskuvan hahmottaa paremmin”, kertoo Suomen Palloliiton henkilöstöpäällikkö Heidi Holopainen.

Lue Palloliiton kokemuksia BI-raportoinnista

Teerenpeli

Teerenpeli otti käyttöön otettiin Rantalaisen BI-raportointityökalun vuonna 2019, joka toi kaivattua tehokkuutta raporttien viestinnällisiin mahdollisuuksiin. Manuaalinen raporttien työstö ja niiden lähettäminen sähköpostitse vastuuhenkilöille jäi muutoksen myötä kokonaan pois. ”Rantalainen BI on moderni tapa suunnitella liiketoimintaamme. Samaan järjestelmään on vietynä budjetit, ja samassa osoitteessa pystymme seuraamaan, miten liiketoimintamme kehittyy suhteessa niihin,” kertoo Teerenpelin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Anssi Pyysing.

Lue lisää

Suomen Avustajapalvelut

”Käyttöönotto sujui nopeasti, sillä järjestelmä on todella selkeä ja helppokäyttöinen. Rantalainen myös räätälöi raportteja ja näkymää toiveidemme mukaisesti, sillä halusimme nähdä kootusti meidän keskeisimmät KPI:t, joita ei näe normimuotoisesta tuloslaskelmasta”, kertoo Suomen Avustajapalveluiden toimitusjohtaja Taneli Tenhovuori.

Lue lisää