Automaatio- ja integraatiopalvelut

Rantalaisella tavoitteemme on tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti. Asiantuntijamme ovat tukenasi liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja eri järjestelmien integroinnissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Automaatio vähentää toistuvaa rutiinityötä

Automaatiototeutuksilla vähennetään toistuvia ja manuaalisia työvaiheita. Se on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei ole mahdollista järjestelmän omia toimintoja hyödyntäen. Automaatio säästää työntekijöiden aikaa tuottavampaan työhön ja on käytössä kustannustehokkaasti ympäri vuorokauden. Hyvä automaatio nopeuttaa tai yksinkertaistaa prosesseja ja tekee työnteosta mielekästä.

Toteutamme automaatioita erilaisilla moderneilla ja hyviksi havaituilla tekniikoilla hyödyntäen ohjelmistoissa olevia rajapintoja. Lisäksi toteutamme ratkaisuja ohjelmistorobotiikalla (esim. UiPath). Ohjelmistorobotiikan avulla voidaan operoida eri järjestelmien käyttöliittymissä ja tehdä samoja asioita kuin ihminenkin tekisi.

Automaation käyttöönoton ydinetuja

Automaattisuus lisääntyy, manuaalityö vähenee

Vähentää kustannuksia

Parantaa tehokkuutta, nopeuttaa tekemistä

Tasalaatuisuus

Automaatio työskentelee 24/7

Integraatio yhdistää järjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi

Integraatioilla automatisoidaan esimerkiksi ERP-järjestelmän, verkkokauppaohjelman ja taloushallinnon ohjelman välistä tiedonkulkua. Integraatiolla data liikkuu ajastetusti ja automaattisesti lähdejärjestelmästä kohdejärjestelmään. Kun samoja tietoja ei tarvitse syöttää kahteen järjestelmään tai siirtää ohjelmistosta toiseen, työntekijöillä jää enemmän aikaa lisäarvoa tuottaviin töihin.

Hyödynnämme integraatioissamme järjestelmien valmiita API-rajapintoja tai ohjelmistorobotiikkaa. Rantalainen on ohjelmistoriippumaton toimija, joten meillä on laaja kokemus erilaisista taloushallinto- ja ERP-järjestelmistä ja niiden välisistä integraatioista.

 

Katso täältä esimerkkejä integraatioista

Esimerkkejä järjestelmistä, joihin olemme toteuttaneet integraatioita

Myös muiden järjestelmien integraatiot ovat toteutettavissa, jätä yhteystietosi ja kysy lisätietoja.

Esimerkkejä aihepiireistä, joihin olemme toteuttaneet automaatioita ja integraatioita

Kirjanpito

• Siirrot kirjanpitoon
• Siirrot kirjanpidosta
• Kirjanpitoaineiston automatisoitu tulkinta

Myynti- ja ostolaskut

• Myyntilaskujen siirrot
• Ostolaskujen siirrot

Varastonhallinta

• Varastosaldojen siirrot
• Tuotteiden siirrot

Palkkahallinto

• Liittymät työaikajärjestelmiin
• Liittymät matkalaskujärjestelmiin
• Työntekijöiden perustamiset
• Palkkaperusteiden siirrot

BI-raportointi

• Integraatiot raporttien käyttämiin järjestelmiin

Voimme tehdä eri työvaiheiden automatisointeja erillisenä palveluna myös sellaisiin prosesseihin, jotka eivät kuulu talous- ja palkkahallinnon palvelukokonaisuuteemme. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Käyttöönottoprojekti

Käyttöönottoprojekti määräytyy aina asiakastarpeen mukaan. Meiltä löytyvät valmiit ratkaisut useisiin talous- ja palkkahallinnon järjestelmiin. Lisäksi toteutamme tarvittaessa täysin räätälöidyn ratkaisun tarpeidenne mukaisesti.

Prosessikartoitusvaiheessa tunnistamme talous- ja palkkahallinnon prosessienne automaatiopotentiaalin, kartoitamme käytössänne olevan tekniikan ja määrittelemme ylläpidon ja tuen tarpeen. Teemme arvion työmäärästä ja automaation toteutuskustannuksista.

Suunnitteluvaiheessa päätetään esimerkiksi, mitä tietoa integraatiossa siirretään tai hahmotellaan robotille askelmerkit rutiinityön hoitamiseen.

Toteutusvaiheessa koodataan automaatio edellisessä vaiheessa tehtyjen määritysten pohjalta. Automaatio testataan kunnolla, jotta se toimii luotettavasti myös ennalta-arvattavissa vikatilanteissa. Toteutusvaiheen lopussa perehdytämme asiakkaamme siihen, kuinka automaatio toimii ja mistä siihen saa tukea. Automaatio dokumentoidaan mahdollisten ongelmatilanteiden selvitystä varten.

Ylläpitovaiheessa automaatio on käytössä ja osana automaattista valvontaamme. Käytössänne on myös laadukas tuki jatkokehitystä ja ongelmatilanteita varten.

Hinnoittelu

Automaatioiden ja integraatioiden hinta muodostuu kertakustannuksesta ja ylläpitokustannuksesta.

Kertakustannukset muodostuvat automaation suunnittelusta, teknisestä kehityksestä ja käyttöönotosta. Kertakustannukset ovat alkuinvestointi, joka johtaa tuottoon ja säästöihin pidemmällä aikavälillä.

Ylläpitokustannus on kuukausittainen maksu, joka sisältää automaation käytön Rantalaisen automaatioalustassa, automaation valvonnan vikatilanteiden varalta ja yhteydenottokanavan ongelmatilanteita varten.

Ohjelmistojen ja liiketoiminnan kehittyessä automaatioihin voi tulla muutostarpeita ja muutokset voivat aiheuttaa yksittäisiä kertakustannuksia.

Ota yhteyttä, niin hahmotellaan yhdessä automaatiosuunnitelma ja saat hinta-arvion.

Rantalainen on kokenut liiketoimintaprosessien kehittäjä, joka tuntee liiketoimintasi

 

Olemme toteuttaneet laajan valikoiman erilaisia integraatiota talous- ja palkkahallinnon tarpeisiin - katso lisää täältä!

Rantalaisen asiantuntijoiden ammattitaidolla takaat menestyneen automaation käyttöönoton. Oma paikallinen kirjanpitäjäsi ja palkanlaskijasi tuntevat hyvin liiketoimintasi. Yhdessä automaatioasiantuntijoidemme kanssa toimiva automaatio syntyy helposti ja arjesta tulee tehokkaampi.

Automaatio- ja integraatiopalvelumme sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaprosessejaan. Saat palvelun helposti samasta paikasta kuin muutkin talous- ja palkkahallinnon palvelusi.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Kartoitetaan yhdessä automaatioiden ja integraatioiden tarve. Suunnitellaan juuri liiketoimintaanne sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä

Toni Takala

Kehityspäällikkö

044 753 5706