Rantalainen järjesti webinaarin, jossa käsiteltiin esimiestyön helpottamista henkilöstöhallinnon avulla.

Webinaarissa keskiviikkona 23.9. klo 13.00-14.00 annettiin vinkkejä ja työkaluja, jotka helpottavat esimiestyön arkea. Ketterää HR:ää rakennettaessa on hyvä huomioida oikeat työkalut ja parhaat käytännöt, jotta arki on mahdollisimman sujuvaa. Esittelimme myös kattavasti Mepcoa ja Rantalainen BI HR-raportointia.

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Rantalaisen Anni KääriäinenMepco pääkäyttäjä sekä Rantalaisen Terhi Rosti, Palvelupäällikkö ja  Marja Lampi, Projektipäällikkö, Palkkapalvelut.

Webinaarissa käsiteltiin:

  • Vinkkejä esimiestyöhön
  • Vinkkejä etäjohtamiseen
  • Kuinka Mepco auttaa esimiestyössä
  • Kuinka Mepco auttaa tiedolla johtamisessa
  • Kuinka kehittää HR-raportointia

Asiantuntija-esittely:

Terhi Rosti, varanotaari, toimii Rantalaisella palvelupäällikkönä, usean paikkakunnan eri palkanlaskentatiimien esimiehenä. Terhin urapolku on kulkenut asiantuntijasta esimieheksi, ja esimiestyöstä hänellä on noin 10 vuoden kokemus. Terhillä on pitkä kokemus B2B palveluista erilaisissa työrooleissa.

Anni Kääriäinen, tradenomi, toimii Rantalaisella Mepco pääkäyttäjänä. Annilla on lähes kahdeksan vuoden kokemus Mepcon käytöstä erilaisissa rooleissa. Työura Mepcon parissa alkoi palkanlaskijana, josta hän siirtyi tekemään pääkäyttäjätehtäviä, jonka jälkeen haki kokemusta Mepcon tuotekehityksestä ennen kuin siirtyi Rantalaiselle Mepco pääkäyttäjäksi.

Marja Lampi, toimii Rantalaisen palkkapalveluissa projektipäällikkönä. Marja on MepcoPron pääkäyttäjä sekä vastaa asiakkaiden BI HR-raportoinnin käyttöönottoprojekteista. Marjalla on yli 10 vuoden kokemus esimiestyöstä sekä muutosjohtamisesta.

 

 

Katso tallenne

Katso muut palkkahallinnon ja HR:n webinaaritallenteemme