Rantalainen järjestää keskiviikkona 9.12.2020 klo 13.00-14.00 webinaarin aiheesta Sijoitusyhtiö verotuksessa. Webinaari on Verosuunnittelun mahdollisuudet -sarjan, osa 2.

Pohditko sijoitusyhtiön perustamista? Mitä hyötyjä voi saada sijoitusyhtiön kautta sijoitettaessa? Vai olisiko sijoittaminen järkevämpää suoraan henkilökohtaisena omistuksena? Miten verotus menee näissä vaihtoehdoissa? Käsittelemme sijoittamisen vaihtoehdoista sijoittamista sijoitusyhtiön kautta ja henkilökohtaisen omistuksen kautta, sekä kerromme tarkemmin näihin vaihtoehtoihin liittyvistä verotuksellisista seikoista.

Webinaarissa opit:

  • sijoitusyhtiön käsite
  • sijoitustoiminnan harjoittaminen osakeyhtiön kautta
  • sijoitusyhtiön perustaminen
  • sijoittaminen yksityishenkilönä
  • vaihtoehtojen verotukselliset seikat ja erot

Asiantuntija-esittely:

Senior Tax Manager, Hannu Heinonsalmi toimii yritysjärjestelyiden, yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten asiantuntijana Rantalaisen asiantuntijapalveluissa. Hannulla on pitkä kokemus verosuunnittelusta. Hannun erityisosaamista ovat yritysjärjestelyt ja yrityskaupat.
Veroasiantuntija, BBA, KLT Juho Heikkinen toimii verotuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijana Rantalaisen asiantuntijapalveluissa. Juholla on yli 10 vuoden työkokemus eri yhtiömuotojen verotuksesta ja kirjanpidon erityiskysymyksistä.

 

Katso tallenne

 

Katso muut verotusteemaiset webinaaritallenteemme