Rantalainen järjesti webinaarin, jossa aiheena käsiteltiin urheiluseuran tilinpäätöstä sekä palkkoja.

 

Webinaarissa keskiviikkona 28.10. klo 11.00-12.00 käsittelimme asioita, joilla urheiluseura voi helpottaa oman tilinpäätöksensä laatimista, nopeuttaa tilinpäätöksen aikataulua sekä analysoida tilinpäätöstään. Lisäksi webinaarissa käsiteltiin vuosilomapalkan, lomarahan ja lomakorvauksen maksamiseen liittyviä asioita, kenelle matkakustannusten korvauksia voidaan maksaa verovapaasti sekä miten ja milloin maksetut matkakorvaukset tulee ilmoittaa tulorekisteriin.

 

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Rantalaisen Samuli Ranto, palvelupäällikkö, seurojen taloushallinnon palvelutiimi sekä Pia Posa, palvelupäällikkö, seura- ja yhdistysasiakkaiden palkkatiimi.

 

Webinaarissa opit:

  • Miten urheiluseura voi helpottaa oman tilinpäätöksensä laatimista
  • Miten urheiluseura voi nopeuttaa tilinpäätöksen aikataulua
  • Miten tilinpäätöstä analysoidaan
  • Vuosilomapalkan, lomarahan ja lomarahan maksamisessa huomioitavia asioita
  • Huomioitavia asioita verovapaissa matkakustannusten korvauksissa

 

Asiantuntija-esittely:

Palvelupäällikkö Samuli Ranto vastaa Rantalaisella palvelutiimistä, jonka erityisosaaminen on seurojen taloushallinnossa. Samulilla on vuosien kokemus eri kokoisten yhdistysten sähköisestä taloushallinnosta, ja hän on myös itse intohimoinen liikkuja.

Palvelupäällikkö, Pia Posa toimii palkkatiimissä, jonka erityisosaaminen on seura- ja yhdistysasiakkaiden sekä kansainvälisten asiakkaiden palkanlaskenta. Pialla on useamman vuoden kokemus yhdistysasiakkaiden palkanlaskennan erityispiirteistä.

 

Katso tallenne

 

Katso muut yhdistys- ja järjestöteemaiset webinaaritallenteemme