Rantalainen järjesti keskiviikkona 8.12.2021 klo 13.00 – 14.00 webinaarin aiheesta tilinpäätökseen ja veroilmoitukseen valmistautuminen. Webinaarissa opit miten kirjanpitolaki ja verolait poikkeavat toisistaan yleisimpien erien suhteen ja mitä mahdollisuuksia tämä tuo yhtiöille. Tilinpäätös johdetaan yhtiön kirjanpidosta ja veroilmoitus annetaan vahvistetun tilinpäätöksen perusteella. Sekä kirjanpitolaki että verolait antavat yhtiöille valinnanmahdollisuuksia sekä rajoituksia tiettyjen erien käsittelyn suhteen. Kuitenkin em. lait poikkeavat tietyiltä osin toisistaan ja tästä johtuen kirjanpidon tulos ja verotettava tulos voivat olla eri suuruisia.

Webinaarissa opit:

  • Tilinpäätöksen ja verotuksen joustokohdat
  • Vuoden 2021 verotuksen erityispiirteet
  • Valinnanvapaudet ja pakollisuudet tilinpäätöksessä ja verotuksessa
  • Verotuksen muutokset 2022 lyhyesti

Asiantuntijaesittely:

Leena Saramäki toimii Rantalaisella tuloverotuksen veroasiantuntijana. Leenan Erityisalaa ovat tuloverotus (EVL, TVL), yritysjärjestelyt, sukupolvenvaihdossuunnittelu sekä ennakkoperintä. Leena on toiminut verotuksen toimialalla yli 13 vuotta; veroasiantuntijana tilintarkastusyhteisössä sekä Verohallinnossa verotarkastajana.

Terhi Toukola toimii Rantalaisella kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijana. Hänen osaamisalueitaan ovat yritysverotus, kirjanpidon ja verotuksen liitoskohdat sekä tulolähde- ja omaisuuslajimäärittelyt.

 

 

Katso tallenne