Rantalainen SFTP

Rantalaisen SFTP-palvelu tarjoaa tietoturvallisen tavan jakaa talous- ja palkkahallinnon materiaaleja oman kirjanpitäjäsi ja palkanlaskijasi kanssa.

Turvallista ja automaattista tietojen siirtoa

SFTP-palvelun kautta esimerkiksi työntekijöiden tuntitiedot siirtyvät helposti palkanlaskentaan tai myyntilaskut integraatiolle käsiteltäväksi. Myös Rantalaisen yhteyshenkilösi voivat jakaa kanssasi tiedostoja SFTP-palvelussa. Tiedostoja voi ladata SFTP-palveluun selaimesta, tietokoneohjelman kautta (esim. WinSCP) tai automatisoidusti.

Tiedonsiirto salataan molempiin suuntiin SFTP-yhteyden (Secure File Transfer Protocol) avulla. Palveluun kirjaudutaan omalla yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Tiedonsiirto palveluun on mahdollista automatisoida sekä lähetys- että vastaanottopäissä tai hoitaa käsin.

Yhdistettävissä muihin palveluihimme

Rantalaisen SFTP-palvelua voidaan käyttää myös yhdessä Nomentia-pankkiyhteyspalvelumme tai automaatio- ja integraatiopalvelumme kanssa. Tällöin esimerkiksi SFTP:ltä voidaan noutaa viiteaineistoja yrityksen myyntireskontraan tai lähettää maksuja yrityksen ostoreskontrajärjestelmästä SFTP:n kautta pankkiin.

Käyttöönotto

Saat palvelun käyttöösi helposti, kun olet yhteydessä oman Rantalaisen toimipisteesi myyjään tai palvelupäällikköön.

Käyttöönoton yhteydessä käyttäjätunnus ja salasana toimitetaan salatusti ilmoittamallenne yhteyshenkilölle. Tukisivustollamme on ohjeita palvelun käyttöön. IT-osastonne voi halutessanne automatisoida tietojen siirron ajastetusti.