Tilitoimisto Sirpa Hämäläinen Oy sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Varkauden alueella.

Taloushallintopalveluita tarjoava Rantalainen ja Tilitoimisto Sirpa Hämäläinen Oy yhdistävät tilitoimistoliiketoimintansa. Yhdistyminen tapahtuu 1.9.2020. Palveluiden tuotanto jatkuu myös yhdistymisen jälkeen nykyisissä tiloissa. Yhdistämme toimintamme saman katon alle loppuvuoden 2020 aikana.

Yhteistyömme asiakkaiden kanssa pysyy ennallaan. Asiakkaille nimetyt kirjanpitäjät ja palkanlaskijat pysyvät entisellään ja henkilökuntamme palvelee samalla tavoin kuin aiemminkin.

Lue lisää alla olevasta asiakastiedotteesta.

Asiakastiedote: Rantalainen ja Tilitoimisto Sirpa Hämäläinen Oy yhdistävät osaamisensa 10.8.2020

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Varkauden alueella jatkossa nimellä Rantalainen Oy Lahti. Palvelemme Varkauden alueen asiakkaita paikallisesti noin 10 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen.

Palveluiden yhdistyminen Rantalaisen kanssa tarjoaa asiakkaille uusia palveluita. Asiakkaat saavat käyttöönsä koko Rantalaisen laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, esimerkiksi HR-palveluihin sekä verotukseen, yritysjärjestelyihin ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Katso Rantalaisen toimipisteiden osoitteet täältä.

Yhteystiedot:

Arja Hämäläinen

Kirjanpitopalvelut

040 593 7200

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti. Tutustu myös Asiakkuuteni-sivuun.

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 800 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Kerran kuussa lähetämme sähköisen uutiskirjeemme. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!