Tiliarja sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Pieksämäen ja Varkauden alueilla.

Tiliarja sekä Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Yrityskaupan myötä Tiliarjan liiketoiminta ja työntekijät siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin tarkemmin täältä.

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Pieksämäen ja Varkauden alueella jatkossa nimellä Rantalainen & Talsi Oy. Palvelemme asiakkaita paikallisesti noin 5 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen.

Toimistojen omat verkkosivut löydät näistä linkeistä:

Pieksämäen ja Varkauden tilitoimistoamme edustavat:

Arja Hämäläinen

Kirjanpitopalvelut

040 593 7200

Sari Vuorela

Palvelutuotanto

0400 906 278

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!