Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto

Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto ovat yksiä tärkeimmistä työnantajan lakisääteisistä velvoitteista. Rantalaisen palkkahallinnon ammattilaiset ymmärtävät työnantajina toimivien yritysten ja yhteisöjen tarpeita, oli kyseessä sitten satoja tai kymmeniä työllistävä organisaatio.

Ammattimaiset ja tehokkaat palkanlaskentapalvelut

Ihmiset ovat usein yrityksen tai yhteisön tärkein voimavara. Palkanlaskenta on sensitiivinen ja asiantuntemusta vaativa osa-alue, joka kannattaa jättää ammattilaiselle. Oikein toteutettuna palkkahallinto ei rajoitu pelkästään palkanlaskentaan ja maksatukseen. Meillä Rantalaisella on laajamittainen kokemus eri toimialoihin liittyvistä työehtosopimuksista sekä lainsäädännöstä.

Palkanlaskentapalvelut sisältävät muun muassa seuraavat palvelut:

  • Palkanlaskenta ja maksatus
  • Palkkalaskelman lähetys palkansaajalle
  • Lomapalkkojen laskenta
  • Viranomaisilmoitukset ja niiden maksatus
  • Vuosi-ilmoitukset
  • Palkkakirjanpidon raportointi

Henkilökohtaista henkilöstöhallinnon palvelua

Jokaiselle palkanlaskennan asiakkaallemme nimetään kokenut ja toimialaan erikoistunut asiantuntija tai tiimi. Nimeämme myös palkanlaskennan varahenkilöt, jolloin palvelutuotanto ei katkea esimerkiksi sairastapauksissa tai lomakausina. Palkanlaskenta vaatii jatkuvaa kouluttautumista, ja ulkoistamalla palkkahallinnon meille asiakkaamme säästää aikaa ja rahaa.

Palkanlaskenta voidaan ulkoistaa erikseen tai osana muuta taloushallintoa. Ulkoistamalla palkkahallinnon vapautat aikaasi muuhun tuloa tuottavaan toimintaan ja saat käyttöösi asiantuntemuksemme.

Modernit toimintatavat ja järjestelmät

Järjestelmien vanhentuminen on yksi syy ulkoistaa palkkahallinto Rantalaiselle. Toimintatapamme ja käyttämämme järjestelmät ovat moderneja ja näin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia päivityksistä. Olemme kehittäneet myös turvallisen mPalkka-sovelluksen, jonka avulla palkansaaja saa älypuhelimen näytölle optimoidun palkkalaskelman suoraan puhelimeensa. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erilaisia HR-palveluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Norlandia-päiväkodit

Norlandia-päiväkodit on Suomen kolmanneksi suurin päiväkotioperaattori. Sen tavoitteena on kasvaa niin paljon kuin markkinat antavat myöten. Työvoimavaltaisen päiväkotitoiminnan palkkahallinto vaatii tilitoimistolta riittäviä resursseja ja kykyä joustaa.

 

Lue lisää

SOE Busproduction Finland Oy

SOE Busproduction Finland Oy on Volkswagen-konserniin kuuluva Scanian tytäryhtiö (ent. Lahden Autokori). Yritys valmistaa linja-autojen koreja Lahden tehtaalla ja vastaa Scanian linja-autojen globaalista tuotekehityksestä. Rantalaisesta yritys löysi kumppanin palkkahallintoon valmiin konseptin ja integraatiomahdollisuuksien kautta.

 

Lue lisää