Pirkanmaan Tilitiimi ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Valkeakosken alueella.

Pirkanmaan Tilitiimi ja Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Suomen Yrityskaupan myötä Pirkanmaan Tilitiimin liiketoiminnat ja työntekijät siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin näistä linkeistä:

Suomen Talouspalveluiden yrityskauppatiedote

Asiakastiedote Pirkanmaan Tilitiimi 2.10.2019

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Valkeakosken alueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Valkeakosken alueen asiakkaita paikallisesti noin 6 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin 850 asiantuntijan osaaminen.

Toimiston omat verkkosivut löydät täältä: Tilitoimisto Valkeakoski. Toimiston osoite: Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski.

Valkeakosken tilitoimistoamme edustavat:

Tiina Murtomäki

Toimistopäällikkö

040 7226 096

Juha-Pekka Mattila

Kirjanpito- ja palkkapalvelut

040 0569 230

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!