Tilitoimisto Valkeakoski

Toimipisteen osoite

Valtakatu 9-11 (Koskikara 3. krs)
37600 Valkeakoski

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
Kesäaukioloaika: avoinna ma ja to 9-14 tai sopimuksen mukaan (suljettu kokonaan kesälomakaudella 20.7-31.7.)
040 056 9230
juha-pekka.mattila@rantalainen.fi

Juha-Pekka Mattila

Kirjanpito- ja palkkapalvelut

040 0569 230

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Valkeakoskelta, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Valkeakosken tilitoimistomme (entinen A-tili) sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Koskikaran kolmannessa kerroksessa. Toimistollemme vievä hissi on käytössä arkisin klo 10-15. Muina aikoina käynti ovikelloa soittamalla. Toimistollemme on helppo saapua ja Koskikaran koko katto on iso ilmainen parkkipaikka-alue.

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija.

Kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut

Tilitoimisto Valkeakoski tarjoaa asiakkailleen kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Valkeakosken toimiston erityisosaamiseen kuuluu asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon hoito. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!