Yrityskulttuuri

Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Huomioimme jokaisen työntekijämme henkilökohtaisen tilanteen ja varmistamme parhaat edellytykset tehdä asiantuntijatyötä. Työ on usein haastavaa ja kiireistä, mutta tiimin tuella ja henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimalla asiantuntijoidemme työympäristöstä tehdään paras mahdollinen.

Rantalaisen yrityskulttuuri

Yrityskulttuuriamme ohjaavia arvoja ovat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme Rantalaisella on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä. Tiedämme, että työstään innostunut työntekijämme on kiinnostunut työnsä vaikutuksista niin oman työnantajansa kuin asiakkaidemmekin liiketoimintaan. Innostavassa työilmapiirissä keksityt parhaat ideat ja käytännöt saadaan näin käännettyä myös asiakkaidemme menestykseksi.

Toimintaamme ohjaa Rantalaisen visio olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. Rantalaisen kasvaessa alueellisesti pyrimme luomaan paikallisesti asiakkaillemme parasta mahdollista taloushallinnon kumppanuutta. Rantalainen innostaa työntekijöitään kehittämään omaa ammattitaitoaan erilaisilla koulutuksilla sekä luomalla monipuolisia urapolkuja.

Tapahtumat

Meille on tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä. Järjestämme erilaisia virkistäytymis- ja hyvinvointitapahtumia sekä koulutuksia pitkin vuotta.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme

 

 

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää