Rantalaisella saat vakaan ja nykyaikaisen työnantajan edut

Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka ja siksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.

Rantalaisella on mahdollista hyvin vapaasti suunnitella milloin ja missä työskentelee. Henkilöstömme käytössä on yli 60 viihtyisää toimistoa ympäri Suomen. Lisäksi meillä voi omien toiveidensa mukaan työskennellä etänä. Etätöitä varten tarjoamme myös kotiin parhaat mahdolliset työskentelyvälineet, kuten sähköpöydän ja työtuolin.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen apuna meillä voi hyödyntää liukuvaa työaikaa, jos haluaa vaikkapa käydä aamulla treenaamassa, lounaan jälkeen ulkoilemassa tai auttaa koulusta saapuvia lapsia läksyissä ennen illan harrastuksia.

Isona yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuoliset edut henkilöstöllemme, esimerkiksi kattavan työterveyshuollon ja mielenterveyden palvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä Rantalaisen oman henkilöstöetuohjelman.

Rantalaisen työntekijänä saat:

  • Kattavat etätyömahdollisuudet
  • Joustavat työajat
  • Monipuoliset henkilöstöedut
  • Vakaan, kasvavan työnantajan

 

Lue lisää Rantalaisesta työnantajana

”Etätyömahdollisuus on todella hyvä. Olen tilannut Rantalaisen kustantaman sähköpöydän kotitoimistolleni ja teen etätöitä noin kerran viikossa.”

Pernilla Granholm, kirjanpitäjä

Lue Pernillan uratarina

“Liukuva työaika ja etätyömahdollisuus ovat ehdottomia plussia ja se, että henkilöstön hyvinvointiin panostetaan esimerkiksi ePassilla.”

Silja Martikainen, palkanlaskija

“Rantalaisen tarjoamat työvälineet ja työergonomia toimistolla ovat huippuluokkaa.”

Henna Nieminen, palkkahallinnon järjestelmäasiantuntija.

Lue Hennan ja Siljan uratarina

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme