Taloushallinnon avoimet työpaikat

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita eri tehtäviin ympäri Suomen. Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka, joten pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme ensiluokkaisen työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Tältä sivustolta löydät kirjanpitäjän avoimet työpaikat, palkanlaskijan avoimet työpaikat sekä muiden tehtävien työpaikat. Voit myös aina jättää avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla.

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä Pieksämäki (tai Varkaus)

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää vahvistamaan taloushallinnon tiimiämme Pieksämäelle. Tehtävässä onnistuminen edellyttää alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidon ja tilinpäätöksien tehtävistä. Hae paikkaa 20.1.2020 mennessä!

Kirjanpitäjä, Kouvola

Haemme Kouvolan toimistollemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää hoitamaan nimettyjen asiakkuuksien kirjanpitoa. Tarjoamme ison talon tuomat edut sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen. Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 14.2.2020.

Kirjanpitäjä, Porvoo

Haemme kokenutta kirjanpitäjää Porvoon toimistollemme. Katso tarkemmat tiedot tehtävästä ja hae paikkaa 24.1. mennessä.

Kokeneita PHT-, ja KLT-asiantuntijoita pääkaupunkiseudulle

Tilitoimistoalan ammattilainen, onko kiikarissa uusi työ? Rekrytoimme kevään 2020 aikana pääkaupunkiseudun toimistoillemme kokeneita PHT-, ja KLT-asiantuntijoita. Meillä on monipuolisia uramahdollisuuksia ja joustava työkulttuurimme tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä sinulle sopivalla tavalla. Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi hyvinvoivaa ja kasvavaa organisaatiota, jossa sinusta aidosti välitetään, hae meille!

Mepco-pääkäyttäjä

Etsimme asiakaspalveluhenkistä Mepco-pääkäyttäjää kasvavaan porukkaamme -työskentelypaikkakuntasi voi olla esimerkiksi Hämeenlinna, Turku tai Tampere. Odotamme sinulta erinomaisia Mepco-taitoja sekä kokemusta projektityöskentelystä. Katso lisätiedot ja hae paikkaa viimeistään 31.1.2020.

Palkkahallinnon asiantuntija, Vantaa

Haemme Vantaan toimipisteellemme palkkahallinnon asiantuntijaa vahvistamaan palkkatiimiämme.  Vastaat palkkahallinnon asiantuntijana sinulle määrättyjen asiakkuuksien palkkahallinnosta itsenäisesti.  Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden prosessien ja asiakassuhteen kehittäminen. Hae paikkaa 31.1.2020 mennessä.

Taloushallinnon asiantuntija Lahteen

Toimintamme Päijät-Hämeen alueella kasvaa jatkuvasti. Olemme Lahden alueen suurin tilitoimisto ja palvelemme tuhansia yritys- ja yhteisöasiakkaita Askonkadulla sijaitsevalta toimistolta käsin. Nyt etsimme kasvun tueksi uutta taloushallinnon asiantuntijaa.

Taloushallinnon asiantuntija, Hämeenlinna

Tilitoimistomme palvelee yritys- ja yhteisöasiakkaita niin taloushallinnon kuin palkanlaskennankin osalta. Toimistomme sijaitsee ihan Hämeenlinnan ytimessä Kaivokadulla. Nyt etsimme joukkoomme uutta taloushallinnon asiantuntijaa. Katso tarkemmat hakuohjeet ja hae paikkaa viimeistään 7.2.2020!

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Tarjoamme vuosittain kymmeniä työharjoittelu ja kesätyöpaikkoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tutustu tarjoamiimme harjoitteluohjelmiin sekä kesätyömahdollisuuksiin.

Taloushallinnon kesätyöt ja harjoittelut

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Toimipisteitä kymmenillä paikkakunnilla
Toimimme kymmenillä paikkakunnilla tarjotaksemme asiakkaillemme paikallista taloushallinnon palvelua. Tutustu toimipisteisiimme ja etsi sinua lähinnä oleva toimisto.

Tilitoimistot

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Miksi Rantalainen – mitä tarjoamme henkiöstöllemme?

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuoliset ja kannustavat ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut.

 

Tutustu etuihimme