Taloushallinnon avoimet työpaikat

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita eri tehtäviin ympäri Suomen. Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka, joten pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme ensiluokkaisen työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Tältä sivustolta löydät avoimet työpaikkamme. Voit myös aina jättää avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla. Jos etsit harjoittelupaikkaa, jätäthän hakemuksesi kohdasta “Avoin hakemus – Työharjoittelu”.

Taloushallinnon avoimet työpaikat

 

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Tarjoamme vuosittain kymmeniä työharjoittelu ja kesätyöpaikkoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tutustu tarjoamiimme harjoitteluohjelmiin sekä kesätyömahdollisuuksiin.

Taloushallinnon kesätyöt ja harjoittelut

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä avoin hakemus

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää