Taloushallinnon avoimet työpaikat

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita eri tehtäviin ympäri Suomen. Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka, joten pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme ensiluokkaisen työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Tältä sivustolta löydät kirjanpitäjän avoimet työpaikat, palkanlaskijan avoimet työpaikat sekä muiden tehtävien työpaikat. Voit myös aina jättää avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla.

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Kokeneita talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita pääkaupunkiseudulle

Tilitoimistoalan ammattilainen, onko kiikarissa uusi työ? Rekrytoimme kevään 2020 aikana pääkaupunkiseudun toimistoillemme kokeneita asiantuntijoita. Meillä on monipuolisia uramahdollisuuksia ja joustava työkulttuurimme tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä sinulle sopivalla tavalla. Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi hyvinvoivaa ja kasvavaa organisaatiota, jossa sinusta aidosti välitetään, hae meille!

Palvelupäällikkö, Eura/Huittinen

Etsimme palvelupäällikköä Euran ja Huittisten toimipisteelle. Rantalaisella palvelupäällikkönä työtehtäviisi kuuluu vastata esimiesroolissa omasta yhdeksän ammattilaisen tiimistäsi, sen tuloksesta ja asiakkaista. Hae paikkaa 5.4.2020 mennessä Adeccon sivujen kautta.

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita Lahteen

Toimintamme Päijät-Hämeen alueella kasvaa jatkuvasti. Olemme Lahden alueen suurin tilitoimisto ja palvelemme tuhansia yritys- ja yhteisöasiakkaita Askonkadulla sijaitsevalta toimistolta käsin. Nyt etsimme kasvun tueksi uusia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita.

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Tarjoamme vuosittain kymmeniä työharjoittelu ja kesätyöpaikkoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tutustu tarjoamiimme harjoitteluohjelmiin sekä kesätyömahdollisuuksiin.

Taloushallinnon kesätyöt ja harjoittelut

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Toimipisteitä kymmenillä paikkakunnilla
Toimimme kymmenillä paikkakunnilla tarjotaksemme asiakkaillemme paikallista taloushallinnon palvelua. Tutustu toimipisteisiimme ja etsi sinua lähinnä oleva toimisto.

Tilitoimistot

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Miksi Rantalainen – mitä tarjoamme henkiöstöllemme?

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuoliset ja kannustavat ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut.

 

Tutustu etuihimme