Taloushallinnon avoimet työpaikat

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti innokkaita ja osaavia asiantuntijoita eri tehtäviin ympäri Suomen. Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka, joten pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme ensiluokkaisen työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Tältä sivustolta löydät tällä hetkellä olevat avoimet työpaikkamme. Voit myös aina jättää avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla.

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Asiakkuuspäällikkö, Helsinki

Etsimme asiakkuuspäällikköä pääkaupunkiseudun asiakkuustiimiin. Palvelutapamme ja kilpailuetumme perustuu henkilökohtaiseen ja räätälöityyn asiakaspalveluun. Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääset kehittämään asiakkuuksia ja toimintamalleja sekä kasvattamaan alan verkostoasi. Hae paikkaa 22.9. mennessä.

Huvudbokförare i Västnyland

Vill du jobba på Finlands bästa arbetsplats inom ekonomiförvaltning? Vi söker nu en sakkunnig huvudbokförare till vårt växande team i Västnyland. Sänd din ansökan senast den 6.10.2019!

Kirjanpitäjä Haminaan

Etsimme sinua asiakasvastuullinen kirjanpitäjä Haminan toimistolle, tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Sinulta toivotaan 4-5 vuoden kokemusta taloushallinnon alalta.

Tilitoimisto Hamina

Kirjanpitäjä Lahteen

Etsimme sinua asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Haluatko työskennellä nykyaikaisissa työtiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Askonalueella? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian

Tilitoimisto Lahti

Kirjanpitäjä Mäntsälän toimistoomme

Etsimme sinua asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Mikäli innostuit tehtävästä, tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Tilitoimisto Mäntsälä

Myyntipäällikkö Kymenlaakson alueelle

Etsimme tuloshakuista ja aloitekykyistä myyntipäällikköä rakentamaan uusia asiakkuuksia Haminan ja Kotkan toimistoillemme. Toimenkuvaasi kuuluu asiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin aina prospektoinnista asiakkuuden aloitukseen asti. Tunnet modernit myynnin työkalut ja haluat myös olla aktiivisesti kehittämässä myyntiä.

Palkanlaskija Joensuun toimistolle

Etsimme palkanlaskijaa Joensuun toimistollemme. Olet juuri sopiva tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt palkkahallinnon parissa, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan.

Tilitoimisto Joensuu

Palkanlaskija Lahden toimistolle

Etsimme sinua palkanlaskija, joka haluat tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa, kehittäen toimintatapoja mutkattomasti ja asiakaslähtöisesti. Vastaat asiakkaidemme palkkapalvelun toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti – niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi konsultoida asiakkaitamme heidän palkkahallinnon eri prosesseissa.

Tilitoimisto Lahti

Palkanlaskija Tampereelle

Etsimme Tampereen kasvavaan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Osana Tampereen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Pirkanmaan alueen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut.

Tilitoimisto Tampere

Tilintarkastusassistentti, Vantaa/Hyvinkää

Etsimme nyt tilintarkastusassistentteja Tilintarkastus Rantalainen Oy:n Hyvinkään ja Vantaan toimipisteeseen. Etsimämme henkilöt voivat olla opiskelijoita tai vastavalmistuneita, joustavana työantajana löydämme jokaiselle sopivan tavan tehdä töitä. Hae mukaan 4.10.2019 mennessä!

Tilitoimisto Vantaa, Myyrmäki

Toimistopäällikkö Kouvolan toimistolle

Vastaat toimistopäällikkönä Kouvolan toimistomme palvelutuotannon ohjauksesta sekä toimit esimiehenä ja tukena tiimille. Lisäksi vastuullasi on tiimin hallinnolliset työt, uusien asiakkaiden haltuunotto, asiakaspalaverit ja muut toimistopäällikön rooliin kuuluvat tehtävät. Lisäksi olennaisena osana työtäsi on asiakkuuksista vastaaminen.

Tilitoimisto Kouvola

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus

Toimipisteitä kymmenillä paikkakunnilla
Toimimme kymmenillä paikkakunnilla tarjotaksemme asiakkaillemme paikallista taloushallinnon palvelua. Tutustu toimipisteisiimme ja etsi sinua lähinnä oleva toimisto.

Tilitoimistot

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Miksi Rantalainen – mitä tarjoamme henkiöstöllemme?

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuoliset ja kannustavat ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut.

 

Tutustu etuihimme