Rantalaisella saat kehittää osaamistasi ja luoda omanlaisen urapolun

Meillä taloushallinto on keskiössä ja haluamme varmistaa asiantuntijoidemme osaamisen ajantasaisuuden tarjoamalla laajat koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Tarjoammekin henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan, mm. sisäisiä koulutuksia, koulutuksia ulkoisten kumppanien kautta, ohjelmistokoulutuksia ja mahdollisuuden suorittaa KLT- tai PHT-tutkinto työn ohessa.

Rantalaisella oman urapolkunsa voi suunnitella haluamallaan tavalla. Voi esimerkiksi edetä uusiin rooleihin talon sisällä, tai syventää omaa osaamistaan nykyisessä tehtävässään.

Rantalaisen työntekijänä saat:

  • Kaiken mitä tarvitset pysyäksesi ajan tasalla alan kehityksen mukana
  • Monipuoliset koulutusmahdollisuudet
  • Toteuttaa haluamaasi urapolkua

 

Lue lisää Rantalaisesta työnantajana

“Rantalaisella arvostan erityisesti sitä, että täällä on kuunneltu mitä minä haluan ja tarjottu mahdollisuuksia kiinnostusteni perusteella. Olen päässyt kehittämään osaamistani haluamaani suuntaan.”

Julia Tasanko, palkka-asiantuntija

Lue Julian uratarina

“Rantalainen on tarjonnut mahdollisuuksia kehittymiseen. Kun olin toiminut kirjanpitäjänä kahdeksan vuotta, kaipaisin jotakin uutta kehityssuuntaa. Kun sitten esihenkilöpaikka aukesi, hain paikkaa ja sain sen.”

Sari Huuhka, palveluotuotannon johtaja

Lue Sarin uratarina

”Pystyn vaikuttamaan omaan työhöni paljon. Työn tekemisen ja aikatauluttamisen suhteen ollaan joustavia, ja ison yhtiön myötä on myös paljon eri vaihtoehtoja, jos uudet työmahdollisuudet kiinnostavat.”

Sami Hattunen, tuotepäällikkö, sovelluspalvelut

Lue Samin uratarina

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme