Visio ja missio

Visiomme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. Meillä Rantalaisella on kasvollinen ja henkilökohtainen palvelu yli 40 toimipaikalla Etelä-, Itä- ja Länsi-Suomessa. Meillä on vahva paikallistuntemus ja suosittelemme yrityksille parhaat yhteistyökumppanit asiantuntijapalveluihin, taloushallinnon järjestelmiin ja verkostoitumiseen.

Missionamme on taloudellisen informaation jalostaminen asiakkaan liiketoiminnan menestykseksi. Meillä on syvä ymmärrys liiketoiminnasta, eli tunnemme asiakkaan liiketoiminnan, sidosryhmät sekä alan muut toimijat. Rantalaisella on eri toimialoihin erikoistuneet palvelutiimit, jotka takaavat parhaat asiantuntijatuen koko konsernissa. Tarjoamme asiakkaillemme skaalautuvaa palvelua ja laaja toimipaikkaverkostomme sekä kansainvälinen yhteistyöverkosto tarjoaa hyvät taloushallinnon palvelut myös asiakkaan laajentaessa toimintaansa.

Strategia

Strategiamme rakentuu kolmen teeman ympärille:

1. Hymyilevä ja levollinen asiakas

Meille tärkeintä on, että asiakkaamme voi keskittyä ydinosaamiseensa ja luottaa taloushallintonsa olevan osaavissa käsissä.

2. Paras taloushallinnon työpaikka

Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka ja panostamme siksi työhyvinvointiin ja yrityskulttuurin rakentamiseen. Tutustu tarkemmin Rantalaisen yrityskulttuuriin täällä.

3. Turvallinen liiketoiminta

Rantalaisen asiakkaana pysyt ajan tasalla taloushallinnon alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Arvot

 Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

1. Oma-aloitteisuus

Olemme kiinnostuneita asiakkaamme liiketoiminnasta sekä toimialasta ja etsimme jatkuvasti uusia keinoja oman toimintamme tehostamiseen. Opastamme, ohjaamme ja tiedotamme asioista aktiivisesti.

2. Palveluhenkisyys

Meitä on helppo lähestyä ja reagoimme nopeasti kaikkiin pyyntöihin. Avoimuutemme ja joustavuutemme lisäksi haluamme innostaa ja innostua yhteistyöstä.

3. Kumppanuus

Kumppanuuteen kuuluu toisistamme − työkavereista ja asiakkaista − huolehtiminen. Meillä on yhteinen tavoite sekä työkavereiden että asiakkaidemme kanssa. Nautimme yhdessä tekemisestä ja oppimisesta. Tuotamme ja jalostamme tietoa asiakkaiden liiketoiminnan menestykseksi.

4. Luotettavuus

Asiansa osaava ja vastuuta ottava tilitoimisto on luotettava kumppani. Pidämme aikatauluista kiinni ja hoidamme asiat loppuun asti.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme

 

 

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää