Visio ja missio

Visiomme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. Rantalainen tarjoaa henkilökohtaista palvelua yli 50 paikkakunnalla Etelä-, Itä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Meillä on vahva paikallistuntemus ja suosittelemme yrityksille parhaat yhteistyökumppanit asiantuntijapalveluihin, taloushallinnon järjestelmiin ja verkostoitumiseen.

Missionamme on taloushallinnon tiedon jalostaminen asiakkaan liiketoiminnan menestykseksi. Meillä on syvä ymmärrys liiketoiminnasta, eli tunnemme asiakkaan liiketoiminnan, sidosryhmät sekä alan muut toimijat. Rantalaisella on eri toimialoihin erikoistuneet palvelutiimit, jotka takaavat parhaat asiantuntijatuen koko konsernissa. Tarjoamme asiakkaillemme skaalautuvaa palvelua ja laaja toimipaikkaverkostomme sekä kansainvälinen yhteistyöverkosto tarjoaa hyvät taloushallinnon palvelut myös asiakkaan laajentaessa toimintaansa.

Strategia

Strategiamme painopistealueet:

1. Nousemme asiakkaan ykköseksi

Asiakkaat saavat meiltä toimialan parhaimman asiakaskokemuksen. Palvelemme asiakastamme aina sopivimmalla palvelumallilla ja tiimillä.

2. Olemme paras taloushallinnon työpaikka

Parhaat osaajat varmistavat asiakkaiden menestyksen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, osaamiseen, työvälineisiin ja työn joustavuuteen. Esihenkilötyömme on laadukasta ja valmentavaa.

Tutustu tarkemmin Rantalaisen yrityskulttuuriin täällä.

3. Toimimme arjessa laadukkaasti

Tilinpäätöstasoinen kuukausikirjanpito ja prosessiemme mukainen palkanlaskenta takaavat ajantasaisen tiedon ja turvallisen liiketoiminnan. Teknologinen osaamisemme ja asiakaspalvelukonseptimme varmistavat yhteistyön toimivuuden.

4. Toteutamme kasvuloikan

Haluamme olla alan ykkönen. Kasvamme kannattavasti yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä. Olemme vahvasti paikallinen kumppani asiakkaillemme.

Arvot

 Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

1. Oma-aloitteisuus

Olemme kiinnostuneita asiakkaamme liiketoiminnasta sekä toimialasta ja etsimme jatkuvasti uusia keinoja oman toimintamme tehostamiseen. Opastamme, ohjaamme ja tiedotamme asiakasta aktiivisesti.

2. Palveluhenkisyys

Meitä on helppo lähestyä ja reagoimme nopeasti kaikkiin pyyntöihin. Avoimuutemme ja joustavuutemme lisäksi haluamme innostaa ja innostua yhteistyöstä.

3. Kumppanuus

Kumppanuuteen kuuluu toisistamme − työkavereista ja asiakkaista – huolehtiminen, koska meillä on yhteinen tavoite. Nautimme yhdessä tekemisestä ja oppimisesta. Tuotamme ja jalostamme tietoa asiakkaiden liiketoiminnan menestykseksi.

4. Luotettavuus

Asiansa osaava ja vastuuta ottava tilitoimisto on luotettava kumppani. Pidämme aikatauluista kiinni ja hoidamme asiat sovitusti loppuun asti.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme

 

 

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää