Rantalaisella saat tehdä mielekästä asiakastyötä

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilipalvelualalla ja yrityksessämme työskentelee yli 1200 alan ammattilaista. Suuressa tilitoimistossa työskentely ei kuitenkaan tarkoita kasvotonta, byrokraattista ja liukuhihnamaista toimintaa vaan asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä.

Rantalaisen visio on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme aina henkilökohtaista palvelua nimetyltä taloushallinnon ammattilaiselta tai tiimiltä ja perehdymme asiakkaan liiketoimintaan ja alaan.

Huomioimme työntekijöidemme vahvuudet ja haluamme luoda parhaat edellytykset tehdä menestyksekästä asiantuntijatyötä. Työntekijöillämme on mahdollisuus erikoistua haluamiinsa asiakkaisiin, esimerkiksi tietyn toimialan tai kokoluokan yrityksiin tai tiettyyn ohjelmistoon.

Yrityskulttuuriamme ohjaavia arvoja ovat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus, jotka näkyvät myös asiakastyössä.

Rantalaisen työntekijänä saat:

  • Tehdä mielekästä asiakastyötä
  • Työskennellä kiinnostavien asiakkuuksien parissa
  • Tarjota henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme
  • Syventyä haluamiisi asiakkuuksiin

 

Lue lisää Rantalaisesta työnantajana

”Minulla on eri kokoisia asiakkaita eri toimialoilta ja tietyt asiakkuudet tuovat mukanaan laajempia työtehtäviä ja uuden oppimista. Isompien konserniyritysten kanssa kirjanpito vaatii myös paljon hallinnollista osaamista ja vastuuta. ”

Tiina Ollila, kirjanpitäjä

Lue Tiinan uratarina

 

“Teen kirjanpitoa ja palkanlaskentaa eri yritysmuotojen asiakkaille: toiminimille, kommandiitti- ja osakeyhtiöille. Yritysasiakkaita on hyvin monelta eri toimialalta ja merkittävä osuus asiakkaista on maa- ja metsätalousasiakkaita”

Kirsi Poikela, kirjanpitäjä

Lue Kirsin uratarina

“Henkilökohtaisuuden aste ja aktiivinen yhteydenpito on ollut Rantalaisella muihin verrattuna paljon paremmalla tasolla heti alusta alkaen ja pysynyt samanlaisena vuosien mittaan myös yrityksemme kasvaessa.”

Miika Lipiäinen, toimitusjohtaja, Kyrö Distillery

Tutustu Rantalaisen asiakastarinoihin

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme