Taloushallinnon kesätyöt ja harjoittelut

Ura kohti taloushallinnon asiantuntijuutta Rantalaisen monipuolisissa tehtävissä

Rantalaisella koemme erittäin tärkeäksi, että tilitoimistot auttavat taloushallinnon opiskelijoita saamaan harjoittelupaikkoja. Pyrimme Rantalaisella siihen, että palveluksessamme on aina joukko harjoittelijoita kasvamassa alan ammattilaiseksi. Tarjoamme innokkaille ja motivoituneille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammatillisen kehityksen aloittamiseen tilitoimistoalalla.

RAN Trainee -ohjelma

Vuosittain järjestettyyn RAN Trainee -ohjelmaan haetaan opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita tai vastavalmistuneita. Ohjelman tarkoituksena on löytää tulevaisuuden talentteja, joilla on erinomaiset valmiudet käyttää ja oppia nykyaikaisia järjestelmiä sekä toimintamalleja.

 

Lue lisää

Harjoittelu ja kesätyö Rantalaisella

Emme poikkeustilanteen takia ota loppuvuoden 2020 ajaksi harjoittelijoita. Olethan meihin yhteydessä vuoden 2021 puolella työharjoittelu tai kesätyön merkeissä.

Jätä hakemus

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue uratarinoita

 

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme

 

 

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus