Taloushallinnon harjoittelut

Rantalainen tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille monipuolisesti mahdollisuuksia startata oma urapolku kohti asiantuntijuutta!

Meille voit hakea työharjoitteluun tai RAN Trainee -ohjelmaan.

Suomen johtavana tilipalvelualan yrityksenä tarjoamme motivoituneille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa oma urapolku taloushallintoalalla. Pääset varmasti oppimaan paljon lyhyessä ajassa monipuolisten työtehtävien ja erilaisten asiakasyritystemme parissa. Eniten mahdollisuuksia on tarjolla talous- ja palkkahallinnon tehtävien parissa. Lisäksi tarjoamme toisinaan myös muiden osaamisalojen mahdollisuuksia muissa asiantuntijatiimeissämme ja tukitoiminnoissamme.

RAN Traineeksi?

Haemme joukkoomme vuosittain uusia tulevaisuuden osaajia noin 7 kuukauden mittaiseen RAN Trainee -ohjelmaan työskentelemään talous- ja palkkahallinnon sekä tukitoimintojemme tehtävien parissa. Ohjelma on suunnattu loppuvaiheen opiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja se onkin loistava mahdollisuus startata ura Rantalaisella!

 

Lue lisää

Harjoittelu Rantalaisella

Jos haluat hakea meille harjoitteluun, voit jättää avoimen harjoitteluhakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia harjoittelumahdollisuuksia aukeaa!

Jätä hakemus

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä taloushallinnon eri tehtäviin ympäri Suomen.

Katso avoimet työpaikkamme

 

 

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä avoin hakemus