Rantalainen Akatemia RekryKoulutus

Rantalaisen tavoitteena on olla taloushallintoalan paras työpaikka. Yksi osa tätä tavoitetta on tarjota työmahdollisuuksia henkilöille erilaisista taustoista. Rantalainen Akatemia RekryKoulutus tarjoaa työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille mahdollisuuden kouluttautua uuteen työhön 5 kuukaudessa.

Rantalainen Akatemia RekryKoulutuksen kautta tarjoamme mahdollisuuden suunnata uuteen työhön palkkahallinnon osaajaksi.

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Rantalaisen ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Rantalainen Akatemia RekryKoulutus 2022

Rantalainen Akatemia RekryKoulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut palkanlaskijaksi vakituiseen työsuhteeseen Rantalaiselle 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa.

Avoimia paikkoja on yhteensä 15 ympäri Suomen. Etsimme uusia tekijöitä tällä hetkellä mm. Tikkurilan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Turun, Lahden, Joensuun, Vaasan, Pietarsaaren ja Seinäjoen toimipisteille. Laajan etätyömahdollisuuden ja joustavien työaikojen myötä voit tehdä työtäsi myös paikastasi riippumatta.

Kenelle koulutus sopii?

Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä taustaa tärkeämpää onkin aito halu kehittyä uudeksi palkkahallinnon osaajaksi ja saavuttaa seuraava tavoite uralla. Tule siis sellaisena kuin olet!

Mitä toivomme sinulta:

 • Asiakaslähtöinen asenne
 • Ratkaisukeskeinen ajattelutapa
 • Motivoituneisuus ja halu oppia uutta
 • Tarkka työskentelyote
 • Uusien järjestelmien, asioiden ja käytäntöjen nopea oppiminen

Rantalainen työnantajana

Rantalainen on taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani.

Rantalainen on luotettava, vakavarainen ja ihmiskasvoinen yritys, jolle paikallisuus ja monipuoliset taloushallintopalvelut ovat tekemisen keskiössä. Olemme yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista ja työllistämme yli 1000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yli 60 toimipisteellä eri puolilla Suomea.

Tiimitekeminen, joustavat tavat työskennellä, vahva yhteishenki ja rento ilmapiiri ovat meillä työnteon ytimessä.

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ja jatkuvaa koulutusta eli oppiminen ja itsensä kehittäminen jatkuvat myös RekryKoulutuksen jälkeen. Uusiin työtehtäviin voi siirtyä helposti työpaikkaa vaihtamatta ja asiantuntijuuden sekä oman osaamisen kehittämiseen kannustetaan.

Lue Rantalaisen henkilöstöeduista sekä Rantalaisesta työnantajana.

Palkkahallinnon koulutuksen tiedot

Hakuaika: 18.7. – 29.8.2022

Koulutuksen kesto: 5 kk

Koulutuksen ajankohta: 26.9.2022 – 15.2.2023

Kenelle: Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Viiden kuukauden ohjelman tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde Rantalaiselle palkanlaskijana. Palkanlaskijan roolissa toimit osana isompaa tiimiä, jossa tulet vastaamaan itsenäisesti eri asiakkuuksien palkkahallinnosta ja olet säännöllisesti yhteydessä omiin asiakkaisiisi.

Koulutuksen sisältö: Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen (70 % koulutusajasta) kautta Rantalaisella. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohella 30 % koulutusajasta on varattu tietopuoliselle koulutukselle, johon kuuluu sekä asiantuntijakoulutusta että ohjattua itseopiskelua.

Koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealueista:

 • Palkanlaskennan perusteet
 • Palkanlaskennan erilaiset ohjelmistoratkaisut
 • Älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa
 • Sähköisen palkkahallinnon osaajan viestintä, asiakaspalvelu, asiakkuussuhteet ja asiakaskokemus
 • Konsultatiivinen työote
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Modernit työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen

Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus Rantalaisen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Näin haet koulutukseen

Voit hakea Rantalainen Akatemia RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Rantalainen Akatemia RekryKoulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen ja haku tapahtuu Sarasen hakuportaalin kautta. Tarkemmat tiedot hakuprosessista löydät Sarasen verkkosivuilta.

Hae koulutukseen