Ilmoita ehdokkaasi Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2024

Seura voi voittaa 2500 euron stipendin!

Tiedätkö urheiluseuran, jossa on hyvä meininki ja vahva halu kehittää toimintatapoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita? Ehdota seuraa Tulevaisuuden urheiluseuraksi. Tilitoimisto Rantalainen lahjoittaa yhdelle seuraehdokkaalle 2500 euron stipendin.

Tilitoimisto Rantalainen on Suomen Olympiakomitean pitkäaikainen palvelukumppani, joka tuntee hyvin Suomen urheiluseurojen haasteet ja mahdollisuudet. Tulevaisuuden urheiluseura -stipendin avulla Rantalainen haluaa auttaa urheiluseuroja katsomaan tulevaisuuteen, tukalasta taloustilanteessa huolimatta. Rantalainen tarjoaa kaikille urheiluseuroille tukea seuran talous- ja palkkahallinnon kehittämiseen.

Näin ilmoitat seuran ehdokkaaksi

Tulevaisuutta on helpompi rakentaa, kun näkymä talouteen on turvattu nykyaikaisilla taloudenhoidon työkaluilla. Onko seuran johtaminen läpinäkyvää, ammattimaista ja nykyaikaista? Näkyykö seuran toiminnassa vastuullisuus ja yhdenvertaisuus?

 

  1. Mitkä sinun mielestäsi ovat tulevaisuuden urheiluseuran tärkeimpiä tunnusmerkkejä
  2. Miten tunnusmerkit näkyvät ehdottamasi seuran toiminnassa?
  3. Miten seura käyttäisi 2500 euron stipendin?

 

Vastaa näihin kysymyksiin 12.4. mennessä alla olevalta lomakkeelta, niin ehdottamasi seura on mukana Tulevaisuuden urheiluseuran valinnassa. Seuran valitsee Olympiakomitean ja Rantalaisen yhteinen raati. Stipendi luovutetaan seuralle valinnan jälkeen.

 

Ilmoita seura tästä

 

Ideoita tulevaisuuden urheiluseuran kehittämiseen löytyy täältä. Rantalaisen Urheiluseurojen talousopas tarjoaa puolestaan vinkkejä seuran taloushallintoon ja varainhankintaan.

 

Lue vuoden 2023 voittajasta: Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry valittiin Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2023 

Lue vuoden 2022 voittajasta: Mäntyharjun Virkistys valittiin Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2022

 

Lisätietoja:

Emma Joki, operatiivinen johtaja, Rantalainen, emma.joki@rantalainen.fi, puh. 050 358 6307

Eija Alaja, seuratoiminnan asiantuntija, Suomen Olympiakomitea, puh. 040 061 7531

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintopalvelualalla. Tarjoamme kattavat ja nykyaikaiset talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen mm. verotukseen, CFO-palveluihin, BI-raportointiin ja HR:ään. Rantalainen palvelee yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa.

 

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi